geokok1981 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν ,.....σε προηγούμενο thread είχα αναφερθεί σε προβλήματα που αντιμετώπιζα με το skype (pc2pc, πολύ καλές συνδέσεις). Τελικά αποδείχτηκε ότι το όποιο πρόβλημα επικοινωνίας (στην ποιότητα αναφέρομαι που ηταν το λιγοτερο τρισάθλια ...) οφειλόταν στο Skype.....και εξηγώ!!!! 1. Με msn messenger όχι μόνο έχω φωνή αλλα ΚΑΙ ταυτόχρονη μετάδοση εικόνας μαζί από τις δύο πλευρές με παρα πολυ καλη ποιότητα..... 2. Με το festoon (πρόσθετο του skype για video-call ) η εικόνα είναι επίσης άψογη με πολλα καρέ και ο ήχος κρύσταλλο .... Παρόλα αυτά με το Skype ακόμα παλεύω να μιλήσω.... ....αυτά.....
billpeppas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Εγω μιλάω με το Skype, όχι απλώς καλά...κυριλέ.
FISHERMAN Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Επίσης...όπως λέει και ένας φίλος το debug του Skype με εμένα έγινε ολο...άπειρες ώρες...Το συνιστώ..εχω κλείσει 7ωρο..
Challenger Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Εγώ χρησιμοποιώ το Skype για να τηλεφωνώ Ελλάδα. Όσον αφορά τις κλήσεις σε σταθερό τηλέφωνο δεν έχω παράπονο, εκτός αν εξαιρέσουμε ότι οι 2 ομιλητές δεν πρέπει να μιλάε ταυτόχρονα. Σε κινητό Ελλάδας, δεν το συζητάω! Τα μαύρα του τα χάλια! Πρόσφατα έβαλα και το Festoon, και ενώ η φωνή είναι μια χαρά (pc to pc φυσικά), η κάμερα χάνει αρκετά καρέ, χωρίς όμως να εκμεταλλεύεται όλο το upload της γραμμής μου. Έχω 2mbit γραμμή με 256 upload, και μίλαγα με DSL 384 Ελλάδας...
geokok1981 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Ναι και εγω σε σταθερά Ελλάδα μια χαρά και pc2pc με άλλον από αγγλία που έκανα άψογο. Αλλά με το συγκεκριμένο παιδιά είναι τραγικό. Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι όπως είπα ότι τα καταφέρνει το msn και με εικόνα μαζί από το οποίο το skype υποτίθεται πως είναι ανώτερο....τι να πω,,, δεν ξερω....ξερετε εσεις???
kobi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 File ti na pw? Egw palia xrisimopoiousa to MSN me para polla problimata. Edw k 2 xronia peripou xrisimopoiw skype k exw brei tin isixia mou. Den exw kanena apolytos problima. Mipws kaneis k upload-download taytoxrona k den exeis arketo bandwidth?
geokokos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 paidia exei bgei to voipbuster me dorean kleiseis se stathera kai me 0.17 sta kinita kai exei kai poli kali poiotita ixou
geokok1981 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν δοκίμασα το voipbuster σε σταθερό. Με άκουγαν αρκετά καλά αλλά όχι καλύτερα από ότι με το skype. Εγώ πάντως άκουγα πολύ καθαρότερα!!! Και αφού και η Ελλάδα είναι στα τσάμπα ...λέω να γραφτώ....!!!
scarface Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 to skype to xrisimopio kai einai apsogo mporo na po alla gia kliseis ellada xrisimopio to voipbuster
vlachaquito Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 msn kalytero apo to skype??plaka nas kaneis file..edo mexri kai to eyeball chat exei poly kalyterh poiothta kai perissotera frames apo to msn... kai sou milao me 6 mbit grammh...apo to msn 5 to opoio eixe thn kalyterh roh eikonas exo na to ksanapiaso...skype, voip klpklp owns
bingo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά μια απορία, επειδη κατι ανεφερε ένα παληκάρι πιο πάνω.. Οταν χρησιμοποιείς το skype η το voipbuster ή όποιο άλλο παρόμοιο, δεν μπορούνε να μιλάνε και οι δυο ταυτόχρονα; Να εξηγιόμαστε για να μην παρεξηγιόμαστε που λένε...
kalaeimaigr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Αν η γραμμη σας και η ποιοτητα του διχτιου(skype or voicebuster) το υποστηριζει εκεινη την στιγμη δεν υπαρχει προβλημα ειναι douplex αλλα παντα αν δηλαδη μεσημερι και ωρες αιχμησ διχτιου λιγο χλωμο παντωσ δεν ειναι περιορισμος των progs δεν ειναι walky talky.ελπιζω να βοηθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.