_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μου έβγαλε μήνυμα ότι σε 4 μέρες λήγουν κάποιες απ τις δυνατότητές του! Τελικά είναι free ή εγώ κάνω λάθος?
RedKostas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα, ναι είναι free αλλά όχι με όλες τις δυνατότητες που έχει αρχικά (νομίζω δεν θα έχει πλέον την δυνατότητα web filtering)
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Και δυστυχως μετα τον δεκεμβριο δεν θα υπαρξουν νεες εκδοσεις,συμφωνα με ανακοινωση στο site του.
fotismegas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 ρε παιδια ασ με βοθησει καποιος να ρυθμισω αυτο το kerio personal firewall.τουλαχιστον τα βασικα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.εχω pstn και με φοβισαν τα οσα διαβασα περι τηλ απο μαλαισια!αν ξερει καποιος να κανω φραγη εξερχομενων κλησεων ασ μου υποδειξει!ευχαριστω πολυ!
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Με το που το κανεις εγκατασταση και στην συνεχεια μπαινεις για πρωτη φορα στο νετ,λογικα θα πρεπει να σου βγαλει μια προειδοποιηση πως το τηλ που καλεσες ειναι το πχ 1234567 και αν ειναι οντως σωστο το τηλ..Δεν ειδες κατι τετοιο?Σε περιπτωση που υπαρξη αλλαγη του τηλ και παλι θα σ ενημερωσει απο μονο του.Τουλαχιστον αυτο κανει σε μενα,χωρις να εχω κανει καποια extra ρυθμιση.Ποια εκδοση εχεις? Πηγαινε στο network security--->trusted area.Εκει θα πρεπει να υπαρχει το τηλ που καλεις.
fotismegas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 pragmati to exei!otan pao sto overview-connections exei arketa sta opoia blepo kinisi!na anysyxo?
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δηλαδη? Γινε πιο αναλυτικος
fotismegas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 ayto poy me anyshxei perissotero einai to generic host process for win32 services!moy vgazei enan arithmo kao kati allo poy lei calchas.ath.forthnet.gr teiresias.ath.forthnet.gr ta alla poy exei einai oi enimeroseis ton programmaton moy telika!
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Υποθετω πως εχεις forthnet ετσι? To generic host process for win32 services,το χω και γω,dont worry.
fotismegas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 nai exv forthnet pstn,εχει ενεργοποιηθει η adsl γραμμη μου και περιμενω να ερθει το coyrier αυριο να μου φερει και το modem!οποτε το generic host .... οταν μου ζητα συνδεση να του επιτρεπω ετσι?τι ειναι αυτο το calchas...,tiresias.ath.forthnet.gr ktl?sorry γενικα για την καθυστερηση αλλα ειμαι και φοιτητης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.