Προς το περιεχόμενο

Nero Video Plugin

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Nero Video Plugin σε αυθεντικη εκδοση του και δεν εμφανίζεται με τίποτα η δυνατοτητα να κανω βίντεο αρχεία -> dvd. Απλά εγκαθιστώ τα dll κανονικά απο το installer του nero mpg2 plugin αλλά δεν βλέπω τίποτα μετά! Τί κάνω λάθος?

Δημοσ.

Νομίζω ότι η μετατροπή θα γίνει αυτόματα από την στιγμή που έβαλες το plugin. Εννοείς όμως ότι δεν εμφανίζεται η επιλογή στο Nero Smart Start, ή κάπου αλλού?

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Το mpg2 plugin σου επιτρέπει, αφού επεξεργαστείς βίντεο διαφόρων μορφών (avi, wmv, mpg κλπ) στο NeroVision Express, να το σώσεις μετά σε μορφή συμβατή με DVD (αρχεία τύπου vob, ifo και bup).

Αυτά τα vob, ifo και bup μετά τα ρίχνεις στον φάκελο VIDEO_TS στο Nero Burning ROM αφού διαλέξεις πρώτα New > DVD-Video. Το Nero Burning ROM δεν δέχεται τίποτε άλλο εκτός από vob, ifo και bup γιά να φτιάξει ένα Video DVD και αυτά όπως είπαμε τα δημιουργεί το NeroVision Express.

Δημοσ.

ahristos στο NEROVISION προσπαθώ να προσθέσω μερικά αρχεία mpg2 που εχω γράψει με την δορυφορική μου κάρτα για να τα κάνει ενα dvd video.Οταν τα προσθέσω..τρία τέσσερα μαζί το προγραμμα κλείνει και μου εμφανίζει το αρχικό μενού του NERO.Δεν δέχεται τα βίντεο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...