Προς το περιεχόμενο

μεταχειρισμένοι φορητοί....

aspirin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιός θα πουλάει μεταχειρισμένα λάπτοπ κάποιας ηλικίας? Ψάχνω για ένα λάπτοπ

μέχρι 200 ευρώ το οποίο απαραιτήτως να παίρνει win98 και να έχει δισκέτα,

σι-ντί, ένα serial κ ένα usb. Όσο για τον επεξεργαστή φαντάζομαι ένας

Pentium ή celeron στα 200-400mhz με 32mb μνήμη είναι αρκετά. Θα παίζει

τουλάχιστον αξιοπρεπώς τα παραθύρια, έτσι δεν είναι?

Ψάχνω για ένα κατάστημα βασικά ή όπου αλλού μου πείτε.

Δημοσ.

Λοιπόν ψήνομαι και εγώ για τέτοια φάση. Στο ebay βλέπω τρελές προσφορές που με 200-300 Ε βρίσκεις μέχρι και 800άρια laptop με ότι άλλο ζητάς αχρησιμοποίητα.

Απλά έχε υπόψιν σου ότι ένα τέτοιο μηχάνημα θα θέλει και μπαταρία αφού ή από την χρήση ή από τα πολλά χρονάκια...μπαταρία γιοκ, ούτε 30 λεπτάκια

Δημοσ.

η μπαταρία δεν με ενδιαφέρει τόσο. Απλά ένα μηχανάκι για 98 έψαχνα. Προς το παρόν βρήκα κάτι. Μετά θα κοιτάξω για το e-bay. Πάντως είναι ευκαιρία με 200 ευρώ, αχρησιμοποιτω φορητό 800άρι. Δεν γνωρίζω τίποτα απο e-bay. Θέλει πιστωτικές έτσι? Κ το κόστος μεταφοράς πόσο περίπου θα πάει?

Δημοσ.

Μου δίνουν ένα μεταχειρισμένο DELL Inspiron 2500:

pIII 750 MHz

256 MB RAM

4MB Intel VGA

DVD-ROM, floppy ενσωματωμένα

DVD-RW εξωτερικό

με 300 Ευρώ. Παίζει ταινίες DivX αυτό ή είναι οριακά; Αξίζει τα λεφτά του; Ούτε κι εμένα μ' ενδιαφέρει η μπαταρία.

Δημοσ.
Μου δίνουν ένα μεταχειρισμένο DELL Inspiron 2500:

pIII 750 MHz

256 MB RAM

4MB Intel VGA

DVD-ROM' date=' floppy ενσωματωμένα

DVD-RW εξωτερικό

με 300 Ευρώ. Παίζει ταινίες DivX αυτό ή είναι οριακά; Αξίζει τα λεφτά του; Ούτε κι εμένα μ' ενδιαφέρει η μπαταρία.[/quote']

Κάποτε είχα ένα τέτοιο φορητό! Τότε έπαιζε μια χαρά τις ταινίες Divx, οπότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα σήμερα. Βέβαια άλλη συμπίεση αλλά παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος...

Δημοσ.

φιλε απο χωρα εκτος ue η χρεωση (εαν ξεπερναει το προιον τα 20 δολαρια) +19% την δηλωθισα απο τον παραλληπτη αξια + 70 ευρο εξοδα εκτελωνιστη (τα οποια ισως να τα γλιτωσεις εαν πας μονος σου στο τελωνίο)

Δημοσ.

Δεν αξίζει κατα την άποψή μου γιατί με 600 ευρώ παίρνεις καινούριο και καλύτερο συν την εγγύηση που θα έχεις. Με τα 200 ευρώ που δίνεις νομίζεις ότι θα κάνεις οικονομία αλλά στην ουσία παίρνεις ένα παλαιό laptop το οποίο δεν ξέρεις εάν θα σου βγάλει ακόμα και την επόμενη μέρα της αγοράς του κάποιο πρόβλημα. Χώρια την καινούρια μπαταρία που θα χρειαστείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...