mjmj Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Εχω διαφορα videos, διαφορων μορφων(quicktime, avi, mpg, κλπ), τα οποία φυσικά εχουν το καθενα τα δικα τους χαρακτηριστικα (πχ frame rate κλπ). Θελω να μου πειτε ενα προγραμμα για κανω συνενωση αυτων των αρχειων, με τροπο οσο το δυνατον ομαλοτερο. Παλια ειχα δοκιμασει ενα τετοιο προγραμμα (easy joiner το ελεγαν? δεν θυμαμαι) αλλα ομως κατά την ένωση των video, είτε κόλλαγε για καποια frame το επομενο video είτε το έτρεχε σε παραπάνω από την κανονική ταχύτητα κλπ και αλλες τετοιες δυσλειτουργίες. Εχετε να μου προτεινετε κατι καλό?
Xvipes Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 me to Adobe Premiere dokimases?einai psilo diskolo stin xrisi tou alla pragmatika aksizi na to matheis.episi dokimase k to movie maker ton windows...(apo ta program files twn Xp to vriskeis)mono pou se auto sta apothikeuei san .wmv :/
sret Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Νομιζω πως δεν γινεται να ενωσεις αρχεια φτιαγμενα με διαφορετικο codec,ουτε αρχεια απο τον ιδιο codec με διαφορετικο bitrate,resolution,χρειαζεται παλι κωδικοποιειηση με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστηκα και μετα να τα ενωσεις.
Juicer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 http://www.alloksoft.com/joiner.htm shareware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.