Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Το endeavouros πόσο κοντά είναι στο manjaro; 

Το endeavouros..ειναι σαν το antergos...ελαχιστη παραμετροποιηση...δηλ εχει ενα εξτρα ρεπο για κανα theme/background και μεχρι εκει...καμμια σχεση με το manjaro.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα θεμα με το qbittorrent τις τελευταιες μερες. Ορισμενα απο τα magnet λινκ που θα βαλω, ειτε δεν ξεκινανε καν, ειτε ξεκινανε με 10kb/s, φτανουν στο 0 και σταματανε.
Αν τα βαλω στο transmission, κατεβαινουν κανονικα και ας εχουν ελαχιστους (<5) seeders. Στο log δεν λεει τιποτα ουσιαστικο, περα απο το οτι ξεκινησε να κατεβαζει το ταδε τορρεντ. Οι πορτες που χρησιμοποιω φαινονται ανοιχτες και κατεβαζω παντα απο την ιδια σελιδα.

Επειδη δεν θελω να σβησω τα πραγματα στο ~/.config/qBittorrent/ και να τον ξαναστησω απο την αρχη, πειτε καμια ιδεα...

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

κατάρχην για πάρε ένα backup στον κρυφό φάκελο του και ξεκίνα με έναν καινούργιο για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι κάποιο update του qbittorrent που σου κάνει την ζημιά. 

Δημοσ.

Το εκανα και αυτο πριν λιγο, το ξαναρυθμισα αλλα παλι τιποτα. Μετα το εσβησα, τον ξαναξεκινησα εντελως στοκ αλλα και παλι δεν θελει να κουνηθει, μενει στο downloading metadata. Qbittorrent 4.1.6 που δεν θα ενημερωθει συντομα σε 4.1.7 λογω αργοσχολων maintainers, οποτε ψαχνω για torrent client. Θα πρεπει να εχει απαραιτητα: web interface, alternative speed limits και επιλογη για τερματισμο οταν τελειωσει το κατεβασμα. Ειδικα το τελευταιο ειναι ο σημαντικοτερος λογος που εχω qbittorrent στο desktop και οχι transmission.

Vlc 3.0.8 απο σημερα, χωρις ανακοινωσεις κλπ ακομα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jim_p είπε

Το εκανα και αυτο πριν λιγο, το ξαναρυθμισα αλλα παλι τιποτα. Μετα το εσβησα, τον ξαναξεκινησα εντελως στοκ αλλα και παλι δεν θελει να κουνηθει, μενει στο downloading metadata. Qbittorrent 4.1.6 που δεν θα ενημερωθει συντομα σε 4.1.7 λογω αργοσχολων maintainers, οποτε ψαχνω για torrent client. Θα πρεπει να εχει απαραιτητα: web interface, alternative speed limits και επιλογη για τερματισμο οταν τελειωσει το κατεβασμα. Ειδικα το τελευταιο ειναι ο σημαντικοτερος λογος που εχω qbittorrent στο desktop και οχι transmission.

Vlc 3.0.8 απο σημερα, χωρις ανακοινωσεις κλπ ακομα.

Για ψαξου με το deluge.Λιγο απλοικο το βλεπω σε θεμα ρυθμισεων/επιλογων , αλλα βλεπω οτι κυκλοφορουν παμπολλα plugins οπως π.χ. webgui , shutdown after download κλπ κλπ κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το deluge το ειχα βαλει παλιοτερα, οταν ψαχνομουν να εχω τον ιδιο torrent client στο pc μου και στο μπρικι. Μου την δινει το σκεπτικο που εχει, το οτι το βασικο προγραμμα ειναι απλα ο client και συνδεεσαι στον σερβερ για να κανεις δουλεια, οποτε πρεπει να στησεις και τον σερβερ στο ιδιο συστημα (εικονα).
Μιας και δεν εχει ουτε σαν προτεινομενο πακετο την libtorrent που ζηταει, τι θα βαλω? Εχω ηδη το libtorrent-rasterbar9 απο το qbittorrent, αλλα μαλλον δεν του κανει. Ουτε με την libtorrent20 θελει να δουλεψει.

---edit
Τελικα δεν ηθελε μονο την libtorrent, ηθελε και τη βιβλιοθηκη της python (python-libtorrent) για να χρησιμοποιησει την libtorrent...

2019-08-17-191112_289x204_scrot.png

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jim_p είπε

Ποιον torrent client τρεχεις στο qnap? Να μαντεψω transmission?

νομίζω δεν είμαι σίγουρος γιατι πουθενά δεν γράφει ποιος είναι και τον δείχνει σαν custom της qnap.

Δημοσ.

Νομίζω είναι το κατάλληλο νήμα για να το γράψω αυτό εδώ

Εχει χρησιμοποιήσει κανείς TPM σε linux και αν ναι είναι εύκολο το σετάρισμα του? Γιατί σκέφτομαι να βάλω αυτό εδώ το module μια και το υποστηρίζει η μητρική

https://www.amazon.com/Gigabyte-Motherboard-Accessory-GC-TPM2-0_S-Bulk/dp/B07815MJVT?SubscriptionId=AKIAILSHYYTFIVPWUY6Q&tag=duckduckgo-d-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B07815MJVT

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/8/2019 στις 11:16 ΜΜ, haris013 είπε

αναλογα τι ακριβως θες να κανεις? encrypt τους δισκους?

ναι για encrypt τους δίσκους το θέλω και δεν ξέρω αν γίνονται και encrypt folder συγκεκριμένα

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, chek2fire είπε

ναι για encrypt τους δίσκους το θέλω και δεν ξέρω αν γίνονται και encrypt folder συγκεκριμένα

Αν το υποστηρίζει η μητρική δεν θα πρέπει να έχεις θέμα, παίζω σε λάπτοπ με linux και ενσωματωμένο Tpm στην μητρική με LUKS χωρίς πρόβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...