denexo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Ακόμα και αυτό το PES δεν έχει LAN, που πιστεύω είναι μεγάλο μείον. Θυμάστε και στο NFS Underground (το 1) που είχαν φτιάξει ένα προγραμματάκι που εξομοίωνε τον server της ΕΑ και έπαιζες δικτυακό; Ας ελπίσουμε ότι κάποιου γνώστη θα του "κόψει" να φτιάξει κάτι τέτοιο.
EKTELESTES Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 thn elastico thn kanoun 3s mono an thimamai kala - ronaldinho, ibrahimovic k o rivelino apo thn classic brazil ( oi opoioi fysika thn kanoun /ekanan k sthn pragmatikothta )
clarco5 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Το παιδί ρώτησε το ΠΩΣ γίνεται η κίνηση.. Κάτι που θα με ενδιέφερε κι εμένα.. Και κάτι για τελείως newbies στο PES σαν και του λόγου μου. Ελπίζω να καταδεχτεί κάποιος να μου απαντήσει. Παίζω εδώ και καμιά εβδομάδα' date=' και παίζω στα 3 αστεράκια όσον αφορά τη δυσκολία.. Έχω διαβάσει κάποιες οδηγίες για τους χειρισμούς κι αυτά, αλλά έχω 2 βασικά προβλήματα που μου την σπάνε γενικώς.. 1. Όσον αφορά τα σουτ. Όσο κρατάς πατημένο το κουμπί, μεγαλώνει η μπάρα. Κάπου διάβασα ότι όσο μεγαλώνει, γίνεται και πιο ψηλό το σουτ (κι αν σου πάει τέρμα, πάει στα περιστέρια). Η ένταση πως ρυθμίζεται?? Γιατι καμιά φορά προσέχω πως θα το πατήσω για να μη μου ξεφύγει, και πάει χωρίς δύναμη στον τερματοτύφλακα. Άσε που γενικά έχω πρόβλημα, γιατί μεγαλώνει πολύ γρήγορα η μπάρα, και με το που το πατάω, πολλές φορές τερματίζει. Ξέρετε πόσες φορές έχω ρίξει στο γάμο του καραγκιόζη απο τη μικρή περιοχή?? 2. Και όσον αφορά τις σέντρες. Δεν έχω καταφέρει να στείλω κοντινή σέντρα. Όλες πάνε μακρυνές. Μια ψηλοκρεμαστή μπαλιά ρε παιδί μου, γιατί μπροστά μου είναι 3 αμυντική. Λόμπες πως γίνονται? Διάβασα ότι πατάς μαζί με το κουμπί της σέντρας και ένα άλλο (τώρα δε θυμάμαι ποιο είναι, ή το L1 ή το R1), αλλά πάλι βλέπω πάνε πολύ δυνατά..[/quote'] Boreis na pas kai na asxolhtheis ligo me to training! Den tha sou kanei kako... :razz: To kolpaki ginetai (enw einai se kinhsh o paikths) me to grigoro 2plo pathma eite tou L1 eite tou R2 . ( H diafora einai oti me to L1 to kolpaki diarkei pio poly..) Oson afora ta sout kai tis sedres , prepei na ta synithiseis!! Sta sout polles fores arkei ena stigmiaio pathma tou plhktrou gia na ftasei h entash mexri th mesh. (Gi'auto padws protimw na paizw to PES sto Playstation, pou exw analogikous moxlous -elpizw na me katalavaineis -) Oi lompes ginontai L1+Δ . Stis sedres kalo einai na patas kai to L1 mazi. Elpizw na se kalypsa stis apories sou. Dokimaseta!! Kai pali sou lew na pas na teleiwseis to training opou exei polla pragmata na matheis (afou eisai newbie opws eipes). ;-)
Sadako Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Ευχαριστώ φίλε πρώτον που απάντησες.. Δοκίμασα στο training, έφαγα αρκετή ώρα (βασικά στο free training).. Αλλά πάλι είναι στιγμές που την στέλνω στα περιστέρια. Βασικά το παίζω στο pc με Sidewinder gamepad (το παλιό). Δεν ξέρω αν έχει σχέση ότι πέρασα το patch απο το pesfan, και το έχει κάνει κάπως πιο γρήγορο μέσα στο παιχνίδι (απο ότι είδα στο forum του pesfan έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα). Έλεγα μήπως είχε κανένα άλλο κολπάκι. Θα το ψάξω..
Christav Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 L1 stis sentres mazi opos graftike proigoumenos kai R2 gia na pairnei kaliteri topothetisi o paixtis sou gia kefalia.. to patch leei tpt?? i na perimeno allo?? EDIT:kai to link an ginetai..Euxaristo...
dissection Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 re seis kapoios pou na xerei to password gia diktiasko pro 5 please!!!!!!!!!1
Sadako Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 @Christav Το patch διορθώνει τις φανέλες, και τα ονόματα. Ειδικά οι φανέλες σε όσα έχω παίξει είναι μια χαρά, για τα ονόματα πιθανόν να υπάρχουν μικρολαθάκια, αλλά μέχρι εκεί. σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλό. Με μια εξαίρεση. Εγώ που το έβαλα, χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο, για κάποιο λόγο μου αύξησε την ταχύτητα του παιχνιδιού. Μου θύμισε λίγο FIFA. Και απο ότι διάβασα στο forum του pesfan.com, και σε πολλούς άλλους το έκανε αυτο. Έχει βγει κιόλας δεύτερη διορθωμένη έκδοση. Αν θες πήγαινει στο http://www.pesfan.com, κάνε register, και για το βρεις με ένα απλό search (το έχει κάνει copy-paste κι ένα παιδί εδώ, κάνε έναν "κόπο" να πάρεις μία μία τις σελίδες προς τα πίσω).. Απο ότι είδα το ανέβασε κι ένα παιδί στο rapidshare, δεν ξέρω αν έχει λήξει, Αρχική Δημοσίευση από privateer Anebasa to unlocked edw: http://rapidshare.de/files/7132023/..._0_pes.zip.html
Luxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 πρωτη φορα ασχολουμαι με το pes και μου φανηκε πολυ καλο, αν και λιγο δυσκολο.. ( ειναι μερχι να συνηθισω και τα καινουρια κουμπια, ειδικα που δεν εχω παιξει και ποτε στην ζωη μου playstation!! ) ειναι πιο ρεαλιστικο, τα γκολ δεν μπιανουν τοσο δυσκολα, ουτε γινονται ευκολες οι τριπλες. παντως εχει παρα πολλα κοπλα.. αυτο με το training ειναι ολα τα λεφτα παντως!! υπηρχε και στα παλιοτερα Pes; το μονο κακο ειναι οτι ο διαιτητης δεν δειχνει ελεος!!!
kallair Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 to training mamaei k dernei! oso to thimamai ap ta prota pes, itan panta to proto pou ekana prin arxizo na paizo me tous allous i me to AI. prota tha ta ebgaza ola ta tests k meta tha g@maga tous allous.
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Το patch του pesfan για αρχή είναι πολύ καλό, αλλά έχει κάποια μειονεκτήματα σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει. Συγκεκριμένα το database των ονομάτων δεν είναι ό,τι καλύτερο (π.χ. στον Ολυμπιακό δεν έχει Μπαμπαγκίντα), δεν έχουν διορθώσει τα attributes των παιχτών ακόμα (όπως στο PES4, που υποτίθεται ότι πήραν τα στατιστικά του FM2005) και οι φανέλες και τα logos είναι χαμηλής ποιότητας. Είναι όμως ένα μικρό, πρώτο patch. Δεν είναι superpatch, δεν έχει γρασίδια, συνθήματα, μουσικές, αλλαγές στα μενού, μπάλες Nike, σημαίες, αλλαγή στον άθλιο ήχο της μπάλας κλπ. Για τα πρώτα superpatches θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα καθώς φαίνεται... Στο http://www.soccergaming.tv/forumdisplay.php?f=39 αναφέρονται τα περισσότερα από τα νέα patches του PES5, ρίξτε μια ματιά.
Christav Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 @ChristavΤο patch διορθώνει τις φανέλες' date=' και τα ονόματα. Ειδικά οι φανέλες σε όσα έχω παίξει είναι μια χαρά, για τα ονόματα πιθανόν να υπάρχουν μικρολαθάκια, αλλά μέχρι εκεί. σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλό. Με μια εξαίρεση. Εγώ που το έβαλα, χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο, για κάποιο λόγο μου αύξησε την ταχύτητα του παιχνιδιού. Μου θύμισε λίγο FIFA. Και απο ότι διάβασα στο forum του pesfan.com, και σε πολλούς άλλους το έκανε αυτο. Έχει βγει κιόλας δεύτερη διορθωμένη έκδοση. Αν θες πήγαινει στο http://www.pesfan.com, κάνε register, και για το βρεις με ένα απλό search (το έχει κάνει copy-paste κι ένα παιδί εδώ, κάνε έναν "κόπο" να πάρεις μία μία τις σελίδες προς τα πίσω).. Απο ότι είδα το ανέβασε κι ένα παιδί στο rapidshare, δεν ξέρω αν έχει λήξει,[/quote'] Euxaristo SADAKO..na'sai kala..
Remiel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Extreme PES fan edo kai xronia pisteuo oti oso paei ginete kai kalitero.Px.ekana foul se ena paixti afise to pleonektima kai otan elikse i fasi mou edose kitrini karta.Nai nai einai alithino. Pantos einai ligo diskolo na sinithiso tin dinami sta sout se auto to pes mias kai einai entelos diaforetiko apo ta proigoumena alla pou tha paei tha paro to expertise kai se aut ton tomea.Telos tha ithela na prostheso oti iparxei mia fimi oti ipaxoun krifes kiniseis,opos i tripla apo tin diafimisi tis nike tou ronaldinio to gnosto flip-slap,kathos kai control me to sverko.i repeat einai mono fimes,an kserei kapoios kati parapano as to pei. Keep it up.....Pes 5 For the win :D .Unbelievable but KONAMI
Luxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 ναι αυτο με το ronaldihnio ισχυει.. πατας το l2 ή το r2 δυο φορες..
Sanctu82 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Na rotiso re paides mporeis na paixeis Lan sto Pes5 kai an nai pos?
clarco5 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Na rotiso re paides mporeis na paixeis Lan sto Pes5 kai an nai pos? Den yparxei LAN pleon sto PES5.... Prepei naxeis to original game , wste na beis to site ths KONAMI kai afou sou elegksei oti exeis to aythediko key-code na pareis ena password mesw tou opoio mpaineis online kai paizeis me allous paiktes apo kapoious servers. Ftiaxneis match rooms, opou dexesai aithseis apo allous gia na paiksete, 'h kai to adistrofo! Boreis malista sto match room na valeis kai diko sou password, wste na borei na bei mono enas (kapoioi) filos (oi) sou ;-) Aksizei padws na to pareis aythediko mono kai mono giayto!!!! EINAI TELEIO!!! PS. Molis to anakalipsa den exw stamatisei na paizw... PS(2). Pairneis epishs kai vathmous gia kathe nikh-isopalia , kai analoga mazeyeis podous kai mpaineis sthn analogh kathgoria!! :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.