Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
->OffTopic.

Πάντως αν αυτό γινόταν στο PES5' date=' θα λέγαμε ότι είναι τρελό bug (γινόταν σε παλιότερα FIFA όμως!). Δεν πάει καλά ο άνθρωπος...

(υγ.: υπάρχει και σε λίγο καλύτερη ποιότητα στο http://www.nike.com, ενώ ο ίδιος ο Ronaldinho δήλωσε ότι ΔΕΝ είναι εφέ, όπως πολλοί έσπευσαν να διαλαλήσουν...βρε μπας και ???...)[/quote']

Ό,τι και να πεις γι' αυτόν τον άνθρωπο νομίζω είναι περιττό.. Άντε και στα 40 του να τον δούμε και σε καμιά ελληνική ομάδα :D

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όσο έψαξα δεν μπόρεσα να βρω παρόμοιο πρόβλημα. Μπας και φταίνε οι τελευταίοι 82.xx οδηγοί της nVidia? Μήπως οι περιβόητοι 77.xx λύσουν το πρόβλημα? Δεν ξέρω πολλά από nVidia κάρτες, αλλά πολύς κόσμος παραπονιέται για τους drivers.

Δημοσ.

Το διάφανο ραντάρ γιατί δεν αρέσει; Είναι πολύ χρήσιμο και έτσι δεν σου κρύβει το ματς στο κάτω μέρος της οθόνης. Ιδανική λύση! Είμαι σίγουρος πως ήταν μια απάντηση της Konami στις απαιτήσεις πολλών. Καλό θα ήταν πάντως να μπορεί να βγει εντελώς για εκείνους που δεν το θέλουν.

Δημοσ.

Πατάς Start στον αγώνα, πας Screen Settings και στην πάνω πάνω επιλογή (δεν θυμάμαι ακριβώς πως την λένε, Position-κάτι) επιλέγεις Translucent (είτε Top, είτε Bottom). Πολύ χρήσιμο, αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς, όπως είπε κι ο kirileman.

Ειδικά αν αλλάξετε τα default colours του radar και βάλετε ένα ευδιάκριτο χρώμα.

Για όσους παίζουν με σχετικά κοντινή κάμερα η χρήση του radar είναι μονόδρομος (δεν μπορώ τις wide κάμερες κλπ. με τίποτα, μου φαίνεται λες και βλέπω τους παίχτες από δορυφόρο, ακόμα και στα 1024x768 σε 19" οθόνη, παίζω με Broadcast camera!)

Εξακολουθώ όμως να μην καταλαβαίνω τη λογική της Konami, να μην υπάρχει μια off επιλογή, όπως στο PES3, για όσους δεν θέλουν radar.

Δημοσ.

kalispera paidia tha mporouse kapoios na me voithisei? exw provlima me to pro5 ston upologisti.otan ektelw faoul i corner alla kai kata tin diarkia tou paixnidiou troei trela kolimata, spasimata stin othoni kai tetoia. i karta grafikwn mou einai h ASUS 6600GT o epejergastis 3.2 prescot kai h mnhmh 1,5 G. exei kaneis kamia idea? euxaristw ek twn prwterwn

Δημοσ.
kalispera paidia tha mporouse kapoios na me voithisei? exw provlima me to pro5 ston upologisti.otan ektelw faoul i corner alla kai kata tin diarkia tou paixnidiou troei trela kolimata, spasimata stin othoni kai tetoia. i karta grafikwn mou einai h ASUS 6600GT o epejergastis 3.2 prescot kai h mnhmh 1,5 G. exei kaneis kamia idea? euxaristw ek twn prwterwn

Eχεις πολυ καλο μηχανημα.Δεν δικαιολογουνται κολληματα.

Εγω με επεξεργαστη 3.2,1 GB RAM και δυστυχως fx5600xt,δεν κολλαει ποτε σε 1024χ768 medium.Δεν κολλαει ουτε καν στο battlefield 2 online (με Low ρυθμισεις).

Δημοσ.

Οσοι εχουν προβλημα και λενε οτι τους φαινεται σα να κανει νερα,συνηθως οσοι παιζουν με tft πρεπει να ενεργοποιησουν τον καθετο συγχρονισμο απο το πανελ της καρτας γραφικων ειτε ειναι ΑΤi ,nVidia

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους τους proevolutionοφιλους εδω μεσα !!!!

παιζω pro ( formely ISS ) απο την εποχη του deluxe , σε s-nes , ps1 .

απ'οτι παρατηρησα στο καινουργιο "βασιλια" , το 5 , προσπαθουν να κανουν το παιχνιδι ολο και πιο ρεαλιστικο , δυσκολο δηλαδη , πασες , κατοχη της μπαλας , ντριπλες , αμυνα , σουτ . . . αυτο μπορει να ειναι ωραιο , πιο ανταγωνιστικο , οι καλοι παιχτες του pro σιγουρα το θελουν αυτο , αλλα ισως αυτη η τακτικη απομακρυνει μερικους απο το παιχνιδι . το οποιο ευνοει ξεκαθαρα πλεον αυτους που εχουν εντιφισει σε αυτο και τη φιλοσοφια του ,(ηδη ενας κολλητος το παρατησε λεγοντας : βαλτε εκει που ξερετε τη μ*****α . . .) εννοω οτι το παιχνιδι ειναι πλεον φτιαγμενο για σκληροπυρηνικους παιχτες , για εναν που παιζει πρωτη φορα pro , ή θα του αρεσει , ή δεν θα του αρεσει ! δεν μπορουν ολοι να ανταποκριθουν στις απαιτησεις που εχει απο τον παιχτη . . . μερικοι δεν θα μπορουν στην αρχη ουτε να πλησιασουν την μεγαλη περιοχη .

αν πιασεις τη φιλοσοφια του , μπορεις να βαζεις 5 γκολ μεχρι το 30' σε 10λεπτο παιχνιδι . . . να σουταρεις απο τα τριαντα μετρα και η μπαλα να καρφωνεται στα διχτυα με τον τερματοφυλακα απλα να κοιταει . . .

η γνωμη μου ειναι οτι το παιχνιδι πρεπει πανω απ'ολα και πιο πολυ να ειναι διασκεδαση , δεν λεω να γινει σαν το fifa , αλλα , για φανταστειτε να ειχε το pro evolution την ατμοσφαιρα του iss deluxe , με αυτα τα γραφικα και το gameplay . . . . θα ηταν το απολυτο ποδοσφαιρακι . παντως επιτελους εκαναν κατι για τους εκφωνητες , το commentary βελτιωθηκε αισθητα απο τον προκατοχο του και ειναι πιο πλουσιο , πολυ πιο ακριβεστερο και πιο ενθουσιωδες !

Δημοσ.

Συμφωνω φιλε omnimal...Και εγω απο την εποχη snes ξεκινησα να γνωριζω τα iss!!

Νομιζω οτι τα τελευταια pro εχουν γινει υπερβολικα ευκολα.Ειδικα στο 4 σκοραρες απο οπου κι αν ησουν!!Σε σχεση με το fifa,το pro ειναι παιχνιδακι...Στο 5 εχει γινει οντως αξιολογη προσπαθεια και ελπιζω σιγα σιγα να θυμιζει παλι τα παλια και καλα δυσκολα pro(δε γινεται να βαζεις 10 γκολ σε εναν αγωνα!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...