Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά, παρ'ότι καταευχαριστήθηκα το demo, όσο παίζω το full game τόσο λιγότερο μου αρέσει. Ίσως φταίει ότι έχουν κάνει το γαύρο εντελώς άμπαλο, στα 5 και 6 αστέρια μου βγαίνει η ψυχή να κάνω φάση, ειδικά με ομάδες που πιέζουν πολύ ή κάθονται 8-9 παίχτες πίσω. Κάτι με τα απίθανα foul που σφυράει (ούτε στο μπάσκετ δεν δίνονται τα πιο πολλά απ'αυτά!), κάτι με το απαράδεκτο first touch των γαύρων (αδύνατον να κάνεις κοντρόλ της προκοπής με τους περισσότερους, είναι και πάναργοι!) έχει αρχίσει να μου τη βιδώνει και καταλαβαίνω τώρα τον Wolf που γκρίνιαζε πριν καιρό (αν και για άλλους λόγους).

Να δούμε με το proevolutionline superpatch που ετοιμάζεται (http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=127843&page=1 αν θα αλλάξουν καθόλου τα πράγματα. Αν δηλαδή τραβήξουν τα attributes από το FM2006, που όσο και να΄ναι κάπως την παλεύει ο γαύρος.

Δεν έχω παίξει κανένα PES πριν το PES3, οπότε δεν ξέρω πόσο πιο δύσκολα ήταν τα προηγούμενα που είπατε. Αλλά αν για να νικήσεις πρέπει να παίζεις τη μπάλα γύρω γύρω, χωρίς πολλά κόλπα, μέχρι να βρεις κενό και να περιμένεις να σου βάλει το γκολ ο Δοκκάς, σώθηκα...

Τελοσπαντων...θα συνεχίσω την προσπάθεια, δεν αλλάζω τα PES με τίποτα.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

vale systhma 343 kai counter attack kai prospathise na vgaineis mprosta me kathetes mpalies

an theleis mporw na sou steilw to option file me fullarismenous toys paiktes tou osfp kai oso to dynato ftiagmena ta proswpa toys kai tis ekfwniseis twn onomatwn toys

Δημοσ.
egw exw valei olous toys paiktes toy thrilou sto full kai kerdizw gia plaka opoiadhpote omada sta 6 asteria

ee..ama einai oloi full re..kai xereis kalo pro..ginetai aneta..as einai kai tou thrinou :razz:

Δημοσ.

Εφοδιάστε τους και με ένα uzi να "καθαρίζουν" πιο εύκολα τις δύσκολες φάσεις. Στον τερματοφύλακα δε, βάλτε και ελατήρια στα παπούτσια.

Δημοσ.
Εφοδιάστε τους και με ένα uzi να "καθαρίζουν" πιο εύκολα τις δύσκολες φάσεις. Στον τερματοφύλακα δε, βάλτε και ελατήρια στα παπούτσια.

Σωστός :)

Που υπάρχει αυτό το patch?

Δημοσ.

Δυστυχώς για μένα δεν είναι λύση αυτά, έχω πει ότι δεν μ'αρέσει να παίρνω ομαδάρες όπως Βραζιλία/Αργεντινή/Ολλανδία/Ρεάλ κλπ. Μια ζωή στα fifa με κάτι τελειωμένες ομάδες έπαιζα. Ενώ στο pes ο Minanda και ο Castolo ήταν η καλύτερή μου. Αλλά αυτοί οι Οκκαδο-καφέδες και σία παραείναι βρε παιδί μου! Νταλίκα πιο γρήγορα θα έστριβε, είναι για πολύ whip.gif οι τύποι. Μόνη λύση είναι οι μεταγραφές στο ML.

Δημοσ.

kserei kaneis pws mporoume na kanoume import dikes mas ekfwniseis paiktvn ?

me to afs explorer anoigw toys hxous tou paixnidiou apo to e_sound.afs alla den mporw na kanw import ton hxo pou thelw

kanw import wav h mp3 kai de ginetai tipota

mallon prepei na metatrapei o hxos se afs h kati allo

Δημοσ.

Έλεος, στο 40 η πίεση μ'αυτό το πράγμα (και η μικρή και η μεγάλη). Δηλαδή έτσι και φας γκολ είναι αδύνατον να το γυρίσεις το παιχνίδι, οι αντίπαλοι γυρνάνε όλοι πίσω, πιέζουν μέχρι θανάτου για να σου πάρουν τη μπάλα μετά τα μισά της δικής τους περιοχής, βγάζουν στα καπάκια κάτι κάθετες μπαλιές που δε βγάζει ούτε ο Ζιντάν και βγαίνουν στην κόντρα...και όταν βάζουν τη μπάλα κάτω είναι λες και παίζει η Arsenal και η Barcelona μαζί.

Τα παρατάω για λίγο, δε θα γίνω νευρικός εγώ μ'αυτό το πράγμα. Ο μόνος τρόπος να πάρεις αγώνα είναι το 3-4-3 και όλοι γιούρια μέσα μπας και μπει κανά γκολ από καμια στραβοκλοτσιά του Οκκά και του Μιχαλάκη. Κι αμα πιέσει λίγο ο άλλος στο τέλος και κερδίσει κόρνερ είναι το τέλος. Στο 70% των κόρνερ θα έχετε δει ότι την κεφαλιά την παίρνει το PC και τα περισσότερα τα βάζει κιόλας! Δηλαδή να πάει στο διάολο! Θα περιμένω να βγει το WE9 μπας και το φτιάξουν καθόλου.

Δημοσ.
. Ο μόνος τρόπος να πάρεις αγώνα είναι το 3-4-3 και όλοι γιούρια μέσα μπας και μπει κανά γκολ από καμια στραβοκλοτσιά του Οκκά και του Μιχαλάκη. Κι αμα πιέσει λίγο ο άλλος στο τέλος και κερδίσει κόρνερ είναι το τέλος. Στο 70% των κόρνερ θα έχετε δει ότι την κεφαλιά την παίρνει το PC[/b'] και τα περισσότερα τα βάζει κιόλας!

Αυτο ειναι αληθεια.Εγω αναρωτιεμαι μηπως εχω κανει κατι λαθος και δεν μπορω να παρω κεφαλιες στα κορνερ! :???:

Δημοσ.

axxx...ego pali xtipiemai me ta faoul pou dinei o diaititis...imarton...kai apo to 1 metro na tous markaro..pali faoul tha dosei!!....se merika de thimizei elliniko protathlima... :)

Δημοσ.

συμφωνώ με τα κορνερ. συμφωνώ με τα φάουλ (εκεί και αν συμφωνώ) και θα προσθέσω την απγοήτευσή μου για την κατάληξη της μπάλας στα πόδια τους μετά απο κάποια διεκδίκηση και το πόσο δύσκολο είναι να πάρεις αγγλικό ή ιταλικό(δεν ξέρω για άλλα) πρωτάθλημα στο league έστω και με τρία(!!!) αστέρια. 1 ήττα η γιουβέντους; ενενήντα τόσους βαθμούς; αμάν!

κατα τ'άλλα, σε σχέση με ό,τι άλλο ποδοσφαιράκι έχω παίξει είναι το μόνο που με βάζει μες στο παιχνίδι ορισμένες φορές και τα σκορ δεν είναι όπως τα λέωε μερικοί. έχω κάνει διάφορα σκορ μέχρι και 3-3 στις καθυστερήσεις!

αυτά

Δημοσ.
Θα περιμένω να βγει το WE9 μπας και το φτιάξουν καθόλου.

:? Ma to WE9 exei bgei hdh prin to PE5... (sto Playstation2)

Kai borw na sou pw oti to WE9 einai akoma pio argo kai ekneyristika (ma poly sou lew..) dyskolo apo to PE5.

Re paidia ta faul nai odws dinontai poly eukola, alla ti na kanoume vreite tropo na mhn ta kanete.

Egw proswpika (den pianei pada vevaia -idiws se poly kalous paiktes-) metakinw ton paikth apla xwris na pataw kanena allo plhktro (px pasa 'h sout) wste na tou parei th mpala etsi apla.

Toxw parathrhsei kai egw oti gia na nikiseis (eykola) to PC xreiazesai to ligotero ena systhma 3-4-3.

Alla de nomizw oti paizei kai poly rolo ayto.

Afou OLO to thema einai na nikame tous kollhtous mas ;-) kai meta na tous thn leme!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...