Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Otan stin arxi autou tou topic exefrasa ta frixta mou parapona gi ato paixnidi,mou tin pesane oloi kai mou eipan oti eimai:ABALOS,FIFA FAN,THELO NA KERDIZO ME 10 GOAL DIAFORA,DEN EXO PAIXEI POTE PRO STIN ZOI MOU KTL

Na xaireste to paixnidi sas pou:

1.H KONAMI MAS POU TIN EXOUME ANAGAGEI SE MI KERDOSKOPIKO SOMATEIO(ALITHEIA TI EGINE I DILOSI TIS OTI THA VGAZEI PRO OPOTE TO KRINEI KAI DEN EXEI AUTOSKOPO NA VGAZEI SAN TO FIFA XANAZESTAMENO FAGITO KATHE XRONO,FAINETAI OTI TO KERDOS SE APOLLOTRIONEI GIA TA KALA) EXEI FTIAXEI MIA MASTER LEAGUE OPOU D-E-N IPARXEI ALAGI KAIROU!NAI,DEN TO XERATE?PAIXTE TO LIGO,VGALANE MIA PROXEIRODOULEIA(TO EXOUN PARADEXTEI KAI OI IDIOI GIA DEADLINES) OPOU TO XIONI POU TOSO DIAFIMIZANE DEN IPARXEI,OUTE KAI I VROXI(KAI XEROUME POSO TELEIO EINAI,GIATI ALLAZEI OLO TO PAIXNIDI O KAIROS(OSOI EXOUN PAIXEI PES 4 VEVAIOS.....).PAIZEIS MONO SE FINE WEATHER KAI SUNNY!!!!!!!!!!!!!!!!GELIOI

2.PROKEIMENOU NA KANOUN BALANCE TIN FRIXTI A.I. ENOS MISOTELEIOMENOU PAIXNIDIOU,VALANE TA BASKETIKA FAOUL(XO-XO-XO),TIS LATHOS PASES POU DEN EXOUN NOIMA KANENA KAI FISIKA OTAN XANEIS GNORIZETE OTI O CPU SIBAIXTIS SAS PADA THA XANEI TON ADIPALO SAS APO TA PLAGIA...

EN OLIGOIS,TO PAIXNIDI KLEVEI!!!!DEN IPARXEI PIO ANENTIMO,PIO GLOIODES,PIO ANOITO PRAGMA APO TO NA KLEVEI MIA GAME ENGINE...

3.BUGS(EXEDRES,OI DIKIOLOGIES GIA LAG EINAI GIA GELEIA) KTL

FISIKA EIMAI ANAKOLOUTHOS(O MEGALITEROS ISOS) KAI ASXOLOUMAI SISTIMATIKA ME TO PAIXNIDI GIATI EIMAI PREZAKI ME TA PES KAI DEN BORO NA TOUS ADISTATHO OMOS PLEON OTAN ME ROTAS TI KANEIS?APADAO IPOMONI...ME AUTO TO PAIXNIDI...

ENNOITAI OTI DEN EXO ANAKALIPSEI TIN AMERIKI,OLO TO NET EXEI VOUIXEI ME TIN PATATA TIS KONAMI KAI POLLOI TO RIXNOUN STA GOURIA(TO PES 1 METRIO,TO PES 2 TELEIO,TO PES 3 XALIA,TO PES 4 TELEIO,TO PES 5 ASTO....TO 6 LENE OTI THA EINAI TELEIO XARIS KAI TO 360)

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ,ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΟΝΑΜΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ FAN BOYS.....

ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΤΗΛΙ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ...ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΓΑΡ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ PES 5 DIOTI I MILAN EINAI AITITI STO MASTER LEAGUE KAI I AEKARA PREPEI NA ANAKAMPSEI....

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι απόψεις σου σεβαστές, και δεν νομίζω να σε βρίσει κανείς επειδή λες την άποψή σου για ένα videogame, αλλά όμως αυτά τα κεφαλαία σκοτώνουν. Ειλικρινά μου βγήκαν τα μάτια να το διαβάσω...

Δημοσ.

Πολύ γκρίνια βρε παιδί μου :) Με τα περισσότερα όμως θα συμφωνήσω. Το αν η Konami κάνει δηλώσεις...μη κερδοσκοπικού σωματείου και στο τέλος δεν τις τηρεί, ποσώς με ενδιαφέρει. Το gameplay με νοιάζει και εκεί το Α.Ι. κλέβει καταφανέστατα, τέτοιο πράγμα δεν γινόταν σε κανένα άλλο PES. Συνήθως το φχαριστιέμαι τα πρώτα 20'-30' στον αγώνα που πραγματικά παίζω μπάλα χωρίς άγχος και μπαίνω στο κλίμα του αγώνα. Κι από κει και πέρα κάθε φορά η πίεση πάει στο 20.

Τώρα θα μου πείτε, γιατί γκρινιάζω, αφού αυτά στο διπλό δεν έχουν καμία επίπτωση. Ναι αλλά εγώ δεν παίζω ποτέ διπλό Vs. ! Πάντα παίζω teammates τα τελευταία 15 χρόνια, σε οποιοδήποτε ποδοσφαιράκι-μπασκετάκι (ακόμα και στο TV Sports Basketball της Cinemaware!)

Και καλά, εγώ μπορεί να είμαι παρανοϊκός, αλλά τόσοι και τόσοι γκρινιάζουν γι'αυτά τα πράγματα (φάουλ, κόρνερ, μόνο 3-4-3 κλπκλπ)

Το ότι το master league δεν είχε weather effects δεν το ήξερα, νόμιζα ότι απλώς δεν είχε τύχει να βρέξει, αν και μου φαινόταν ύποπτο. Αυτό είναι τραγικό bug, θα έπρεπε να πέσουν κεφάλια στην Konami για τέτοιες απίστευτες βλακείες που κάνουν. Testers δεν έχουν???

Εγώ πάντα έλεγα και θα λέω ότι την καλύτερη μηχανή την έχει το Football manager, μόνο που χάνει σε γραφικά και δεν παίρνει joypad (μα τι λέω! lipssealed.gif)

Αφού λέτε ότι και το WE9 είναι τα ίδια και χειρότερα, περιμένω τα superpatches που θα αλλάξουν τη database, μπας και κάνουν τους παίχτες λίγο καλύτερους. Δεν είναι δυνατόν να έχει άθλιο first touch ο Τζόλε και να μην μπορεί να κάνει πάσα στα 5 μέτρα. (δεν κάνω edit attributes γιατί θέλω να αλλάξουν σε όλες τις ομάδες, όχι να κάνω καλό το γαύρο και να είναι άμπαλοι οι άλλοι)

Δημοσ.

na prosthesw sta arnhtika tis asymvatothtes me to hardware

pantws opws kai na exei ayto pou mas endiaferei einai oi theamatikes faseis oi antepitheseis oi triples kai genika to theama sta opoia ta pes einai aiwnes mprosta apo ta fifa

ligo me endiaferoun oi eksedres kai ta peloponhsos

episis ta foul einai ypervolika alla twra pou synithisa ante na kanw 3-4 foul se kathe paixnidi

paizw sxedon apokleistika podosfairika games apo thn epoxh toy match day sto spectrum kai to pes einai oti kalytero exw dei pote

Δημοσ.
paizw sxedon apokleistika podosfairika games apo thn epoxh toy match day sto spectrum kai to pes einai oti kalytero exw dei pote

Τότε τα χαιρόμασταν πιο πολύ τα παιχνίδια! Τα θυμάμαι όλα, τα Match Day 1 και 2 (με το τακουνάκι!), το Microprose Soccer, το Italy '90 και πόσα άλλα της προ Kick Off εποχής. Τώρα το ένα δεν μας αρέσει, για το άλλο γκρινιάζουμε, περιμένουμε το patch, έχει lag στο multiplayer και πόσα άλλα...τι εποχές.

Δημοσ.

ego ksekinisa prin kana 6mino to 4...

ekei espasa to proto xeiristirio... TA PANTA FAINONTAN random!!!!!

pos tha kanei control, pos tha passarei, POU tha passarei, POSI ORA tha ton parei na allaksei katefthinsi (idios paiktis)

TA PANTA RANDOM!!!!!

espasa joystic loipon kai apoxorisa.

otan vgike kai to 5 to evala

(o kolitos: to paizo sto x-box, den iparxei kalitero game EVER!)

kolitos einai ton pistepsa

peite oti eixa paiksei gia proti fora football manager (kai iksera pos na ksediplono liiiiigo kalitera tin omada) ekeino to kairo, peite proponisi to ti eixa kanei me to pro4, den ksero, pantos mou efige ekeini i aisthisi tou random pou me eixe kanei na spaso to joystic...

kai ekei pou nomizo pos afti ti fora tha to fxaristitho...antilamvanomai pos tin apenanti omada tin dioikei o kokkalis prin 3 xronia kai exei "agorasei" OLOUS tous diatites!!!!!

kai exei dosei anavolika stous antipalous!!!!

ekei efige to random, irthe to IMBA (dota players rulez), kai efige kai to xeiristirio (kai pali)

telika den tha katafero na asxolitho POTE me pro mallon...

Δημοσ.

Γι'αυτούς τους λόγους, όσοι δεν λιώνετε στο διπλό PES5 ή δεν έχετε γρήγορη σύνδεση (512+) για multiplayer, παίξτε football manager καλύτερα. Εκεί ποτέ δεν σπας joypads, μόνο πληκτρολόγια. Και δεν σου φταίει το PC, αλλά οι άχρηστοι παίχτες που πήρες(violent-smiley-031.gif), που-τζάμπα-πληρώνονται-διώξτους-όλους! sport-smiley-019.gif

Δημοσ.

pro 4:

egw (nikiths= 5) me ton akh (thima= 2) :

1 kinito,

polles xristopanagies....(to joypad th glitwse)

aitio: poly pressarisma aftos...polla foul egw ;)

nikos (thima =2) me ton akh (nikiths =3) :

1 joypad,

1 pliktrologio,

1 pontiki,

1 cd-rw,

o,ti cd ipirxe spiti...

kamia xristopanagia (meta apo auto to barbarian rage, den eixe orexh oute na milisei!!)

aitio: einai oi kathisteriseis tou agwna, o nikos vgainei stin epithesh kai einai etoimos gia gkol...o akhs ton ftanei isa isa apo pisw kai tou kanei taklin...

kokkinh faoul kai aout!!! lixh! :-|

pro 5:

apeires xristopanagies...

periergws den exoume spasei tpt...akoma ;P

Δημοσ.

Φανταστείτε λοιπόν να είναι κάποιος γονιός και γυρίζοντας στο σπίτι να δει τα αγγελούδια του να έχουν σπάσει χειριστήρια, βάζα, ποτήρια, να κυνηγάει το ένα το άλλο κι άλλα χειρότερα (action-smiley-060.gif) επειδή o μικρός έχασε με πέτσινο πέναλτυ! Τι γνώμη θα σχηματίσει για τα "βιντεοπαιχνίδια"...Είναι τα σημάδια των καιρών...λέω να βάλω λίγο PES τώρα να νυστάξω, υπόσχομαι ότι θα είμαι ήρεμος, ακόμα και αν χάσω. sleeping-smiley-015.gif

Δημοσ.
Επειδή δεν έχω βρεί κάτι, πώς στο καλό παίζουμε Multiplayer;τι password είναι αυτό που ζητάει;

Αντιγράφω από εδω.

You need to run the autorun found from the cd. There is something like register or a button like that..

There you can enter your cd-key and decide your password.

Remember that the CD-key is case sensitive. So use capitals.. At least all my letters were in capitals.

Όπως καταλαβαίνεις, αν δεν το έχεις αυθεντικό δεν παίζεις online.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι ακόμα για το gameplay, μπορεί να είναι χαζό, αλλά την έχω πατήσει αρκετές φορές.. Και αφορά τα πέναλτι. Όταν το παιχνίδι πάει στα πέναλτι μετά την παράταση, όλα καλά, χειρίζομαι κανονικά τον τερματοτύφλακα, πατάω το τετραγωνάκι με μια διεύθυνση και πέφτει κατα κει. Αλλά όταν σφυρίζει πέναλτι μέσα στον αγώνα, πατάω τα ίδια, και δεν κουνιέται καν. Τα τρώω όρθιος. Μήπως πατάω άλλο κουμπί? Ή πρέπει να το πατάω άλλη στιγμή?

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος με το τετραγωνάκι πέφτει, όπως τα λες. Άρα δεν κάνεις κάτι λάθος. Η μόνη διαφορά στο πέναλτυ του κανονικού αγώνα σε σχέση με το πέναλτυ του shootout είναι ότι στον αγώνα η κάμερα αλλάζει με το που θα χτυπήσει το PC το πέναλτυ. Μήπως τη στιγμή που αλλάζει το πλάνο αφήνεις τα κουμπιά και δεν τα κρατάς πατημένα μέχρι την τελευταία στιγμή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...