nzeppos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Από την εμπειρία μου (αν και άλλοι εδώ μέσα έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και μπορούν ίσως να βοηθήσουν περισσότερο) μπορώ να σου πω ότι το L2 δεν θα σου λείψει ιδιαίτερα. Αν θυμάμαι καλά χρησιμεύει μόνο στο να αλλάζεις την τάση της ομάδας για επίθεση ή άμυνα. Το R2 είναι πραγματικός θυσαυρός, ίσως το πιο χρήσιμο κουμπί για εμένα και αφού μπορείς να το χρησιμοποιείς μόνο του (για να κινείς τον παίκτη όταν η μπάλα είναι στον αέρα, για να αλλάζεις κατεύθυνση και να ντριπλάρεις, για να κάνεις διάφορα κόλπα με την μπάλα κλπ) δεν έχεις πρόβλημα. Συνδυάζεται με άλλα κουμπιά στο σουτ με το εσωτερικό του ποδιού ( R2+[] ) και στις εκτελέσεις φάουλ για λιγότερο δυνατά σουτ, ίσως και σε καμιά άλλη κίνηση που τώρα δεν μου έρχεται... Συνεπώς δεν χάνεις και πολλά, έτσι όπως έχεις ρυθμίσει το configuration σου. Δεν είμαι σε κατάσταση να σκεφτώ τώρα (μετά από ένα 5ωρο manager όλο το βράδυ και καθόλου ύπνο!) δεν είμαι σίγουρος αν είπα όλες τις -σημαντικές- λειτουργίες τους. Θα επανέλθω αργότερα αν δεν με προλάβει άλλος.
harkouts Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 gia osous tyxon den to 3eroun yparxei to site http://www.pesmoves.com pou leei OLES tis kinhseis (kai tis deixnei se videaki) pou borei kapoios na kanei sto pes. Vevaia exei tis kinhseis mono sto ps2 kai sto xbox
nzeppos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Αν όμως κάποιος μάθει ποιες είναι οι κινήσεις σε ps2, αυτομάτως τις ξέρει και στα υπόλοιπα format. Επαναλαμβάνω, πάρτε κανένα Logitech Rumblepad, είναι αμαρτία να ασχολείστε με τέτοιο παιχνίδι και να μην δίνετε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί το gameplay στο έπακρο. Εγώ βέβαια το παίζω με το XBOX pad στο PC αλλά είμαι ειδική περίπτωση
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Έλλειψα μια στιγμή και πλακωθήκατε... Σχετικά με αυτό που είπε o nzeppos στην προηγούμενη σελίδα, δεν υπάρχει εκ προοιμίου νικητής στο pes. Υποτίθεται ότι γνωρίζω καλά το παιχνίδι αλλά μπορώ κάλλιστα να χάσω από τον οποιοδήποτε, και χωρίς να γίνει κάτι το ιδιαίτερο. Λίγο να μην μπαίνει η μπάλα μέσα, λίγο να μπει ένα μακρινό σουτ στον αντίπαλο, βρίσκεσαι για πλάκα να χάνεις με 2-0 βρίζοντας Θεούς και δαίμονες. Όπως στο πραγματικό ποδόσφαιρο υπάρχει και ο παράγοντας τύχη. Γι' αυτό και το λατρεύω (αρκεί να μην κρατάει πολύ η γκίνια). Έχει συμβεί να παίζω με τον αδερφό μου και να είμαι συντριπτικά καλύτερος για 3-4 ολόκληρους μήνες (με δοκάρια, 25-5 τα σουτ, κατοχή κλπ), και να χάνω συνεχώς (και το αντίστροφο, σπανιότερα, αν και ξέρω ότι θα ενίσταται περί αυτού). Να κοντεύω να το σπάσω!!!. Δεν υπάρχει λύση παρά μόνο να περιμένεις να περάσει η μπόρα. Υπομονή μέχρι να γυρίσει ο τροχός. Αν εξακολουθείς να παίζεις καλά, εκεί που συνεώς έχανες 1-0 ή 2-0 και ο άλλος βρίσκεται στη νιρβάνα του, κερδίζεις 5-1 και τώρα είναι η σειρά του αντίπαλου που προσπαθεί να σπάσει την κονσόλα. Συνήθως η τάξη αποκαθίσταται σε βάθος χρόνου αλλά πάντα θα υπάρχουν στιγμές που η κωλόμπαλα δεν θα μπαίνει με τίποτα μέσα, τα σουτ θα κόβονται τελευταία στιγμή η θα περνούν δίπλα από το δοκάρι, ο διαιτητής θα δίνει κίτρινη σε καθαρές κόκκινες ή θα πέφτουν μπουκέτα και δεν θα δίνεται τίποτα, ενώ από την άλλη όλα θα φαίνονται τόσο απλά, με ένα στοιχείο να κυριαρχεί στο παιχνίδι του αντιπάλου. Η ΚΟΝΤΡΑ!!! (υπέρ του πάντα και σε κρίσιμα σημεία, εννοώ). Τότε το σπας!!!!!!!!!!!!!!! Μου τη δίνει που δεν μπορώ να κρεμάσω τον τερματοφύλακα εκτός περιοχής με σουτ+R1 γιατί έχει αποδυναμωθεί αυτό το σούτ. Μόνο από κοντά γίνεται. Προτιμώ την προηγούμενη λειτουργία του, που είχα ξεχάσει εντελώς το κρέμασμα με L1. Τώρα αναγκάζομαι να το χρησιμοποιώ για μακρινά πλασσαρίσματα και όπως ξέρουμε, δεν λειτουργεί και πολύ σωστά (μεγάλη καμπύλη, αν και το έχουν "πειράξει" λίγο και αυτό). Αν σκεφτούμε και τα απότομα τινάγματα των τερματοφυλάκων (μικρού ύψους, ευτυχώς), να γιατί δυσκολευόμαστε στα τετ α τετ. Στη δεύτερη σελίδα του pesmoves, η κίνηση Dummy γίνεται με το R1, όχι με το L1 (αν και είναι γνωστό αυτό). Επίσης, νομίζω ότι λείπει η εξής κίνηση. Μετά το διπλό πάτημα του R1 καθώς τρέχει ο παίχτης, αφού ολοκληρώσει την κίνηση την πετάει πολύ μπροστά και επιταχύνει ΑΡΚΕΙ να έχετε πατήσει το R1 (δηλαδή, διπλό R2+R1). Δεν το είδα κάπου γιαυτό το αναφέρω.
nzeppos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Εδώ πάντως τα βιντεάκια δουλεύουν (δεν ξέρω αν χρειάζεται registration)
Sadako Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Βασικά @nzeppos, απο αυτά που μου είπες, κατάλαβα ότι αυτό που δεν είναι πολύ σημαντικό (με την έννοια του να μη χρειάζεται συχνά να το πατάω ΜΑΖΙ με κάποιο άλλο κουμπί), είναι το dash, δηλαδή το R1. Οπότε διάλεξα να το βάλω αυτό μέσα στα 6 που χειρίζομαι μόνο με τον αντίχειρα, και να βάλω το R2 που το βλέπω σε αρκετούς συνδιασμούς πλήκτρων στα πίσω κουμπιά του joypad μου.. Απλά πρέπει να το συνηθίσω, γιατί είχα μάθει να έχω πολύ συχνά πατημένο το turbo (και σαν FIFA user για πολλά χρόνια), αλλά και για να κυνηγάω όλη την ώρα τον παίκτη με τη μπάλα (άσχετα αν πολλες φορές έτσι ήταν πιο δύσκολο να ακολουθήσω τον αντίπαλο, γιατί δεν στρίβει τόσο εύκολα με το turbo πατημένο)
Speed Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Κανά νέο για το patchaki εμφανίσεων κτλ υπάρχει
nzeppos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Αύριο πρέπει να βγαίνει. Μιλάω για το Proevolutionline, γιατί σκέτο πατσάκι εμφανίσεων ήδη υπάρχει, το Kitserver 5.1
nzeppos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Άκυρο! Μόλις είδα ότι προχθες έβγαλαν ανακοίνωση ότι το Proevolutionline superpatch θα καθυστερήσει ακόμα λίγες μέρες, για να κάνουν κάποια τεστ παραπάνω...υπομονή.
Wolfidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μια Ερώτηση!!!! Στο PC υπάρχει κόσμος (πολύς) που το παίζει On-line ή το πάιζουν όλοι στις κονσόλες??? Δεν έχω παίξει ποτέ αυτό το παιχνίδι και θα ήθελα να ασχοληθώ!
Bomber-21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μια Ερώτηση!!!! Στο PC υπάρχει κόσμος (πολύς) που το παίζει On-line ή το πάιζουν όλοι στις κονσόλες??? Δεν έχω παίξει ποτέ αυτό το παιχνίδι και θα ήθελα να ασχοληθώ! Σαφως και υπαρχει.Τεραστια κοινοτητα. Αξιζει να ασχοληθεις! ;-)
Wolfidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Kαι το αστείο (γελίο) της υπόθεσης είναι ότι έχω στο PC το 3 και στο xbox to 4,5..... (αντιγραφές) Αρχίζω προπονήσεις, λοιπόν, στο xbox και αν και όταν το μάθω το παίρνω στο PC για MP... Αυτό όμως που θα πάρω σίγουρα (αν είναι καλό) είναι το Sensible Soccer 2006.... οπωσδήποτε...
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Το sensible, έστω και μόνο για το όνομα, θα το χτυπήσω και'γω σίγουρα! Αυτό που έχω να προτείνω στο φίλο Wolfidis όμως είναι να το πιάσει απ'ευθείας σε PC, γιατί πολύ απλά...είναι πολύ καλύτερο σε PC απ'ότι στο ΧΒΟΧ. Το pes4 που το είχα λιώσει στο ΧΒΟΧ, όταν το έβαλα και στο PC μου φάνηκε άλλο παιχνίδι, όχι μόνο τα γραφικά (που βελτιώνονται ακόμα πιο πολύ με τα patches), αλλά και το gameplay είναι πιο ομαλό.
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 sorry ..... bgainei sensible soccer 2006 ?????? auto 8a to xtupisw kai egw stantar!!! Yparxoun pou8ena tipota plhrofories epi tou 8ematos? screensavers/info ktl ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.