Sadako Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Εκτός απο τις εμφανίσεις και τα λοιπά "οπτικοακουστικά", είδατε διαφορά και στο gameplay?? Όσοι απο σας είχανε περάσει κάποιο απο τα option files patches απο το pesfan, είχατε παρατηρήσει μια αύξηση στην ταχύτητα του gameplay? Αυτό υπάρχει με αυτό το patch?? Και κάτι άλλο, γιατί δεν είδα να το έχει στις οδηγίες. Για να περάσουμε αυτό πρέπει να σβήσουμε εκείνα τα option files απο το pesfan? Ή δεν έχει σημασία? Και τέλος, αν βάλουμε αυτό το option file απο το superpatch χάνουμε τα savegames και τα points που είχαμε πριν?? EDIT: Αυτό το wolf superpatch είναι το ίδιο που υπάρχει και μια σελίδα πριν, έτσι?? επειδή λέει 1.0.1.. Μην υπάρχουν διαφορές και αναγκαστούμε να τα κατεβάσουμε και τα 2..
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Αν κατάλαβα καλά το patch του Wolf (1.0.1) είναι το ίδιο με το Proevolutionline με εξαίρεση τις μικροδιορθώσεις που κάνει το option file του. Από gameplay, λίγο που έπαιξα δεν είδα καμία διαφορά πέρα του ότι αν το παιχνίδι παίζει με v-sync on έχει μεγαλύτερη ταχύτητα. Οπότε το έβαλα στο off και τώρα έχω τη ρημάδα τη "γραμμη" στη μέση όταν κινείται γρήγορα horizontally η εικόνα (στα 60Hz. Σε περισσότερα Hz δεν φαίνεται). Πάντως με τα pesfan patches δεν είχα το πρόβλημα της γρήγορης κίνησης. Εφ'όσον άλλαξαν τη database, θα ήθελα να ήξερα από πού τράβηξαν τα attributes των παικτών. Αν υποθέσουμε ότι σε ολόκληρο το internet μόνο το manager έχει αρκετά ρεαλιστικά attributes (γι'αυτό είναι ΤΟ manager), μάλλον δεν τα έχουν πάρει όλα από εκεί και σίγουρα όχι για τον Ολυμπιακό, μόνο τον Κωνσταντίνου βελτίωσαν λίγο, οι υπόλοιποι μία από τα ίδια είναι μέσες άκρες. Εις αναμονήν του greek patch πλέον.
N1ghtW0lf Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 eis anamonhn tou greek patch... emena pantws me to superpatch mou arese to pro5 polu perissotero apo to kanoniko ths konami...
Sadako Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 χμμμ.. Και δε μου λες, αυτό το v-sync απο που φαίνεται? Εννοώ αλλάζει στην κάρτα γραφικών? Ή στην οθόνη? Γενικά ποια είναι η default και καλύτερη ρύθμιση του??
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 emena pantws me to superpatch mou arese to pro5 polu perissotero apo to kanoniko ths konami... Εννοείται! Γι'αυτό διαφωνούσαμε πολλές σελίδες πριν' date=' για το ότι η έκδοση του PC -όταν αρχίσουν να βγαίνουν τέτοια patches- αποκτά πολύ καλύτερα γραφικά από των κονσολών και ουσιαστικά είναι άλλο παιχνίδι. Διαφέρει σημαντικά ακόμα και από τη μαμήσια έκδοση (το φετινά χορτάρια είναι πραγματικά το κάτι άλλο, πέρσι μόνο του Delle Alpi και του Stamford Bridge άλλαζαν ριζικά. Φέτος του έδωσαν και κατάλαβε). Θυμάμαι το συναίσθημα που ένιωσα όταν, μετά από μήνες λιωσίματος του patched PES4 σε PC, το ξαναείδα σε ΧΒΟΧ. Φαινόταν σχεδόν άλλο παιχνίδι (και ήταν κιόλας, αφού η κίνηση στο PC είναι πιο ρεαλιστική). [/color']
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 χμμμ.. Και δε μου λες, αυτό το v-sync απο που φαίνεται? Εννοώ αλλάζει στην κάρτα γραφικών? Ή στην οθόνη? Γενικά ποια είναι η default και καλύτερη ρύθμιση του?? Το v-sync εγώ το αλλάζω από τους οδηγούς της κάρτας γραφικών, δεν υπάρχει μέσα στο παιχνίδι. Χρειάζεται να είναι στο ΟΝ, όταν τρέχει κάποιος το παιχνίδια στα 60Hz (π.χ. αν έχει tft) για να μην έχει το "σπάσιμο" στη μέση της οθόνης. Σε μεγαλύτερες ανανεώσεις δεν χρειάζεται το v-sync, αλλά δεν ξέρω με την ταχύτητα τι γίνεται. Προφανώς χρειάζονται δοκιμές. Αυτά είναι κατάλοιπα της απ'ευθείας μεταφοράς των PES από το PS2 και του κακού εν γένει προγραμματισμού της Konami. Στο PES3 για παράδειγμα, είχα φυσιολογική κίνηση και όχι slow motion, μόνο όταν έβαζα 60Hz και τότε εμφανιζόταν η "γραμμή" στη μέση, που δεν έβγαινε ούτε με V-Sync. Γι'αυτό φωνάζω και λέω ότι κάποτε επιτέλους πρέπει να βγει PES (ή κάτι αντίστοιχο) αποκλειστικά σε PC, να κοπεί ο ομφάλιος λώρος που το συνδέει με τις κονσόλες (μα τι γράφω?)
kirileman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Ωραία πρόταση έγραψες, μπράβο, αλλά διαφωνώ. Μήπως να πεταχτείς λίγο στο Μall να δεις το FIFA σε xbox360 και να το ξανασκεφτείς; Μετά θα ζητάμε να μην ξαναβγεί έκδοση για pc για το pes, για το fifa, και για κανένα άλλο παιχνίδι. Άντε μήπως βρούμε την υγεία μας γιατί βαρέθηκα να νιώθω μαλάκας κάθε φορά που αλλάζω κάρτα γραφικών ή αναβαθμίζω τον υπολογιστή μου (πετώντας ουσιαστικά όλο τον προηγούμενο) μόνο και μόνο για να παίξω σε μέτρια απόδοση το age of empires 3 κλπ. Λάπτοπ για δουλεία και κονσόλα για PES (αλλάζοντας τα και τα 2 κάθε 4-5 χρόνια). Sorry για το offtopic.
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Ναι, πολύ ωραία, δεν έχω δει το FIFA σε 360, φαντάζομαι θα έχει πάρα πολύ ωραία γραφικά. Εγώ μιλάω για τη συγκεκριμένη περίπτωση, που εξαιτίας του PS2 πρέπει να παίζουμε στο PC μας ένα παιχνίδι με γραφικά 3ετίας και βάλε, συν τα όσα άλλα -σχετικά ασήμαντα- κουσούρια έχει. Συμφωνώ ότι είναι πακέτο οι συχνές αναβαθμίσεις (που ουσιαστικά κυρίως για λόγους gaming γίνονται) αλλά τελικά είναι κάτι που το έχουμε αποδεχτεί οι περισσότεροι, προσωπικά το προτιμώ γιατί έτσι είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει διαρκής βελτίωση. Το 360 (που περιμένω να το πάρω πως και πως) θα μείνει στην αγορά για 3-4 χρόνια τουλάχιστον, να δω τότε τι γραφικά θα έχει το FIFA σε σχέση με του...Athlon 8000+. Δεν είναι κακό αυτό. Το κακό είναι αν βγει η χι εταιρία, αναπτύξει ένα παιχνίδι πάνω του και μετά κάνει συνέχεια conversions σε PC με παρόμοια γραφικά με την κονσόλα. Τέλοσπαντων, τα έχουμε πει κι αλλού αυτά, κι αφού αποκλείεται να συμφωνήσουμε, σταματάω κι εγώ εδώ το offtopic και ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους.
N1ghtW0lf Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 re kirileman sorry kiolas, alla kai na mhn ta edines se pc opws les, den 8a ta edines ka8e treis kai ligo se konsoles???? kai mhn ta parousiazeis les kai oi konsoles einai kaluteres twn PC, giati auto einai apodedeigmeno pws den isxuei... Epipleon kalutera na paizw sto pc, me kalutera grafika, para na paizw se konsola me to joypad... Pws na paikseis Far Cry me xeiristhrio, enw me keyboard kai mouse eisai polu kalutera (8a mou peis, o ka8enas opws boleuetai), entaksei, oloi oi gamers opws boleuontai... Kai opws eipes, laptop gia douleia, konsola gia PES kai allagh ka8e 4-5 xronia... Kai pali den prepei na kaneis anaba8mish? Kai ston ypologisth ka8e toso thn kaneis... Egw phra metaxeirismenh prin 1,5-2 peripou xronia thn RADEON 9800 Pro kai mexri stigmhs den exw idiaitera problhmata... Ola mia xaroula einai, Halflife tzami, to doom tzami, to fear tzami, to PES5 tzami. Mhn leme oti 8eloume...
seventh_son Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Re paidia prolave kaneis na katevasei to patch telika ? Piga simera na katevaso to trito arxeio Hxou apo to link pou exei http://rapidshare.de/files/8962762/Superpatch_Sound.part3.rar.html alla mou leei oti to exoun diagrapsei giati apagoreftike. Kserei kaneis kati? To xei kaneis na to anevasei kapou allou ? Oxi tipota allo alla paranomo den einai tora giati apagoreftike enas theos kserei. Oxi tipota allo alla gia na min pane xamena kai ta alla 400MB pou katevasa. Krima einai ... Anameno apantiseis
N1ghtW0lf Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 egw to exw alla pou na sto balw na to katebaseis? limewire exeis?
seventh_son Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 xmmm oxi den exo. exo mirc, msn. Fantazomai tha sto zitisoun kai alloi alla den mou erxetai sto mialo kapoios server na to anevaseis. Exeis tipota esi sto mialo sou?
seventh_son Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 ela file epeidi emena to kalo mou pc de me afinei na steilo pm gia kapoio logo:) loipon steile mou se pm ti prepei akrivos na kano. katevasa to program pou eipes kai anameno odigies.
kirileman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 re kirileman sorry kiolas' date=' alla kai na mhn ta edines se pc opws les, den 8a ta edines ka8e treis kai ligo se konsoles???? kai mhn ta parousiazeis les kai oi konsoles einai kaluteres twn PC, giati auto einai apodedeigmeno pws den isxuei... Epipleon kalutera na paizw sto pc, me kalutera grafika, para na paizw se konsola me to joypad... Pws na paikseis Far Cry me xeiristhrio, enw me keyboard kai mouse eisai polu kalutera (8a mou peis, o ka8enas opws boleuetai), entaksei, oloi oi gamers opws boleuontai... Kai opws eipes, laptop gia douleia, konsola gia PES kai allagh ka8e 4-5 xronia... Kai pali den prepei na kaneis anaba8mish? Kai ston ypologisth ka8e toso thn kaneis... Egw phra metaxeirismenh prin 1,5-2 peripou xronia thn RADEON 9800 Pro kai mexri stigmhs den exw idiaitera problhmata... Ola mia xaroula einai, Halflife tzami, to doom tzami, to fear tzami, to PES5 tzami. Mhn leme oti 8eloume...[/quote'] Εννοείται πως λέω ΟΤΙ ΘΕΛΩ. Πρέπει να λέω αυτό που θέλει κάποιος άλλος; Με λίγα λόγια. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ. Έχω ένα επώνυμο ακριβό για την εποχή του λάπτοπ εδώ και 5 χρόνια και ακόμα να το αλλάξω. Ο προβλήματα. 0 (μηδέν). Το έγραψα και ολογράφως. Δεν παίζει παιχνίδια τώρα πια (πλην του manager) αλλά έχω ps2 όπου παίζω τα πάντα. Οκ, τα age of mythology και call of duty τα παίζω αναγκαστικά στο desktop pc του αδερφού μου αλλά αυτό να μείνει μεταξύ μας...για το οποίο ποιος τρέχει όταν έχει προβλήματα; εγώ πάλι. Τέλος πάντων. Τουλάχιστον ξέρω ότι στο δικό μου δωμάτιο υπάρχει ένα μηχάνημα που δουλεύει (αργά μεν τώρα πια αλλά) τέλεια!!!!!!!! Το pes το παίζω στο ps2 (και το R. Burns rally) και θα συνεχίσω να το παίζω σε κονσόλα όταν βγει το ps3. Aπλά και καθαρά πράγματα. Λιγότερα έξοδα, γρήγορο, σταθερό και απροβλημάτιστο παιχνίδι σε μεγάλες οθόνες, και ας παίζω με τον Μacco και τον Genourato (δεν μιλάω καν για την μετά-ps3 εποχή). Και αυτά δεν τα αλλάζω με το καλύτερο pc του κόσμου. Συγγνώμη για τελευταία φορά για το οφτόπικο. ΥΓ. Αυτή τη στιγμή διαβάζω στο θέμα του ps3 για υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού. Μακάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.