stone Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Εγω επαιξα καμια δεκαρια ματσακια στο PS2 ενος φιλου και εχω να πω οτι το παιχνιδι εξελισσεται οπως πρεπει.Οπως παντα θελει λιγη υπομονη μεχρι να συνηθισεις το gameplay το οποιο παντως δεν εχει και τοσο μεγαλες διαφορες απο το 4.Τα ματς εχουν γινει πιο αμφιρροπα και οι φασεις ειναι ακομα λιγοτερο αυτοματοποιημενες τοσο απο την μερια του παιχνιδιου αλλα και απο την μερια του παιχτη.Εχω την αισθηση οτι αυτοι που ξερουν και μπαλα πραγματικα εχουν το πλεονεκτημα στο PES5. Θα το παιξω και στο PC και θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη.Παντως εμενα με κερδισε η πρωτη εντυπωση. Υ.Γ.Τα menu ειναι αθλια.Ας ελπισουμε σε κανα patch. Υ.Γ.2 Η προσθηκη του fair play με αφησε αφωνο.
icem4n Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 παντα στο pc το παιχνιδακι ειναι πιο αργο αλλα εχει καλυτερα γραφικα. επειδη τυχαινει να εχω παιξει και το WE9 στο PS2 θελω να πω οτι ειναι μακραν πιο ρεαλιστικο απο το PES5 και συναμα πιο δυσκολο, οπως αλλωστε ηταν παντα οι σειρες WE.
Blackjim Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 icem4n , ποτε προλαβες και σχηματισες αποψη για το PES5 στο PC? Το παιχνιδι ουτε 1 μερα δε το ειδαμε. Και γενικως παντα το καλυτερο ειναι το We:I , που ερχεται την ανοιξη. To we ειναι βγαινει πιο νωρις απ'ολα και θελει παντα βελτιωσεις... 4 παιχνιδια προλαβα και επαιξα σημερα και οι εντυπωσεις μου ειναι θετικες. Νομιζω εχει αλλαγες απο το demo... Απ'οσο παρατηρησα , η ταχυτητα του παιχνιδιου εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο τις ομαδες και το συστημα που παιζουν ( πχ Porto με 4-3-3 ειναι πολυ πιο γρηγορο απο την Μιλαν με 4-2-2 ). Το bug με τις αδειες κερκιδες παλι υπαρχει δυστυχως αλλα who cares... Θελει ακομη λιωσιμο για να δουμε ποσο καλυτερο ειναι απο το 4. Παντως κατα την γνωμη μου σιγουρα ειναι καλυτερο , πολυ ή λιγο δε ξερω...
Daredevil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 παντα στο pc το παιχνιδακι ειναι πιο αργο αλλα εχει καλυτερα γραφικα. επειδη τυχαινει να εχω παιξει και το WE9 στο PS2 θελω να πω οτι ειναι μακραν πιο ρεαλιστικο απο το PES5 και συναμα πιο δυσκολο, οπως αλλωστε ηταν παντα οι σειρες WE. ehm milame gia to idio akribws paixnidi me allo onoma....
icem4n Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 icem4n ' date=' ποτε προλαβες και σχηματισες αποψη για το PES5 στο PC?Το παιχνιδι ουτε 1 μερα δε το ειδαμε....[/quote'] δεν χρειαζομαι περισσοτερες μερες Blackjim, lol αμα σου λεω.. δες το περισοοτερες μερες και τα ξαναλεμε ehm milame gia to idio akribws paixnidi me allo onoma.... για οσους δεν καταλαβαν με λιγα λογια το pes5 ειναι μαλακια μπροστα στο WE9
iignatios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 kalispera.... den ksero an einai pio alithofanes tos 5 alla pio spasar....sigoura einai apto 4. sto 6 nato ftiaksoun na mpenei 1 goal kathe 5 agones etsi gia na goustaroume. oi pextes mou thimizoun giovani....maounes diladi.kai an pareis kamia pio deuteri omada asta. pases prepi na ise tixeros ligo.akoma k sta miso metro ola einai anoixta. shoot apo makria sinithos mpainoun.mprdema k o xeirismos tou.ksexname ton aplo tou 4.grafika menu polla 000000000 mia apta idia k xeirotera. me liga logia i apogoiteusi tou pes5 einai gegonos pragma pou kaneis den perimene.... alithifanes pezetai.. kalitero gameplay apto 4 me tipota.san xara sto pes4 sou dinei 9 k to pes5 to poli 5.
Sadako Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά, με έχετε μπερδέψει.. Εγώ δεν έχω παίξει κάποιο απο τα προηγούμενα pes (ήμουν φαν των Fifa, αν και πολύ γρήγορα έχανε το ενδιαφέρον του).. Κατέβασα το demo του pes5, μου άρεσε αρκετά. Τώρα ακούω ότι το 4 ήταν καλύτερο. Υπάρχει κανα demo απο το 4 για να δω τι παίζει κι εκεί?? Έψαξα απο το google, όσο σε κάτι ρώσσικα/τσέχικα site πέφτω, που έχει διάφορα αρχεία, απο 90κάτι μέχρι 190κάτι megabytes.. Να ξέρω ποιο να "αγοράσω".. Εντάξει να διαφέρουν οι γνώμες, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχουν που να είναι αντικειμενικά..
Johnkokki Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Οι εντυπώσεις προέρχονται απο την αυθεντική έκδοση για PS2 και με αντίπαλο άλλο άνθρωπο. ΓΡΑΦΙΚΑ -------- Μικροβελτιώσεις σε σύγκριση με το PES4.Δεν νομίζω οτι χρειάζεται τίποτα παραπάνω.Είναι επαρκέστατα.Για μένα είναι καλά.Δεν βάζουν φωτιά αλλά κάνουν με το παραπάνω τη δουλειά τους. ΗΧΟΣ ----- Η μουσική δεν με ενδιαφέρει καθόλου μια και την κλείνω (απο τις πρώτες ρυθμίσεις που πειράζω πάντα).Ο ήχος εντός του παιχνιδιού, δεν νομίζω οτι έχει αλλάξει.Την περιγραφή επίσης την κλείνω συνήθως.Γενικά ο ίδιος με το PES4. ΜΕΝΟΥ ------- Εντελώς διαφορετικά στην πλειοψηφία τους.Δεν με χαλάνε.Δεν με δυσκόλεψαν.Δεν χρειάστηκα manual για να τα χειριστώ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ------------------- Κάποιος φίλος παραπάνω, είπε κάτι για αλλαγμένα κουμπιά και χειρισμό ή κατι τέτοιο.Εγω πάλι λέω ότι και το γνωστό τραγούδι "Σα να μην πέρασε μια μέρα".Οποιος χθές έπαιζε PES4 και σήμερα βάλει το PES5 συνεχίζει όπως και πριν. ΤΑΧΥΤΗΤΑ ---------- Καταρχάς, η ταχύτητα των παιχτών είναι πιο αργή απο το PES4.Για μένα είναι πλεονέκτημα.Τέρμα πια στα γκαζίδια με υπερηχητικές ταχύτητες.Σαφώς πιο ρεαλιστικό σ' αυτόν τον τομέα. ΠΑΣΕΣ ------ Πιο δύσκολες απο τον προκάτοχό του.Οι πάσες με αυτόματο πιλότο δεν υπάρχουν πια όπως δεν υπάρχουν και στο πραγματικό ποδόσφαιρο.Θέλει λίγη προσπάθεια για να την πας εκεί που θέλεις.Επίσης το γνωστό σέντρα, κεφαλιά και γκόλ, ξεχάστε το (επιτέλους).Οι αντίπαλοι μαρκάρουν σωστά.Ενα συν ακόμα απο μένα στην KONAMI. ΚΟΝΤΡΟΛ --------- Αλλη μια αλλαγή προς το ρεαλιστικότερο.Δεν κοντρολάρουν όλοι οι παίχτες το ίδιο καλά.Οι μακρινές πάσες δεν κολλάνε στο πόδι του συμπαίχτη μας πια.Πιο δύσκολο μεν, καλύτερο για μένα δε. ΣΟΥΤ ----- Μεγάλη η αλλαγή στα σούτ.Στο προηγούμενο τα περισσότερα πηγαίναν προς το τέρμα.Εδω θέλει "προπόνηση" για να τα καταφέρουμε.Πολλά θα πάνε εξω και μάλιστα πολύ.Ενα άλλο ώραίο είναι οτι επιτέλους μπορούμε να κάνουμε δυνατά σούτ.Είτε μονοκόματα που λέμε, είτε νορμάλ.Πραγματικά δυνατά. ΤΑΚΛΙΝ ------- Εδω υπάρχει ενα ωραίο χαρακτηριστικό.Ο αντίπαλος προσπαθεί να αποφύγει τα τάκλιν πηδώντας.Για οσους (όπως εγώ, χε, χε, χε) προσπαθούσαν να κόψουν τον αντίπαλο με τάκλιν "ταλιμπάν", έχασαν.Σε πολλές περιπτώσεις ο αντίπαλος θα το αποφύγει και θα πάει ολοταχώς προς το γκόλ !!! ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ------------------ Πολύ καλύτερες οι αντιδράσεις του και οι ενέργειές του μπροστά στον αντίπαλο επιθετικό.Γενικά καλύτερος.Ενα συν ακόμα. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ---------- Αρκετές βελτιώσεις.Πρώτα απ' ολα το φαινόμενο να τελειώνεις με 6 παίχτες επειδή δίνει απίθανες κάρτες, δεν υπάρχει πια.Δεύτερη σημαντικότατη βελτίωση.Η χρήση του πλεονεκτήματος.Υπήρχε και στην προηγούμενη έκδοση πλεονέκτημα, αλλά τώρα αν κάνετε ενα σκληρό φάουλ και ο αντίπαλος έχει το πλεονέκτημα, ο διαιτητής θα αφήσει να τελειώσει η φάση και μετά θα γυρίσει να δώσει κάρτα. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ------------------------- -Μια αλλαγή παρατήρησα στον χειρισμό του τείχους στα φαουλ.Ενω πριν μπορούσαμε να επιλέξεις ενα παίκτη απ' το τείχος και να τον χειριστούμε, τώρα δεν μπορείς να το κάνεις αυτό (εκτός αν υπάρχει μυστικό κουμπί).Εν αντιθέσει τώρα ελέγχουμε ολόκληρο το τείχος, με τα ίδια κουμπιά βέβαια. -Υπάρχουν πολλά τζαρτζαρίσματα στο παιχνίδι.Αν παρατηρήσετε μάλιστα στα κόρνερ, πριν το βαρέσουμε θα δούμε παίχτες να μαρκάρονται μέσα στην περιοχή και σε πολλές περιπτώσεις θα δούμε και παίχτες να πέφτουν. Με λίγα λόγια.Οσοι είχαν συνηθίσει σε μεγάλα σκορ, σε πατ κιουτ γκολ, κλπ, μπορεί να απογοητευτούν στην αρχή.Δώστε του όμως την ευκαιρία.Οπως κάθε τι καινούργιο χρειάζεται χρόνο (και υπάρχουν αρκετές αλλαγές, όσο και αν δε φαίνεται με την πρώτη ματιά).Και παίζετε με αντιπάλους φίλους σας.Είναι σαφώς πιο διασκεδαστικό.
Blackjim Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Johnkokki , symfwnw se ola sxedon. Na prosthesw to oti mporeis pleon na soutareis kai me to eswteriko faltso , einai para poly kalo. Vazeis poly omorfa goal an matheis ligo na to xeirizesai... Pragmatika poly kali prosthiki. Elpizw na valoun kai to ekswteriko faltso me to L2 sto PES6
Daredevil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 για οσους δεν καταλαβαν με λιγα λογια το pes5 ειναι μαλακια μπροστα στο WE9 gia osous en mporoun na katalaboun einai akribws to idio game px to we9 sto ps2 einai to proevolution 5 sto ps2. twra an ec 8eleis na blepeis diafores ok np
icem4n Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Johnkokki σωστος, συμφωνω στις παρατηρησεις σου
m00nlight Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Apo xtes to paixnidaki "vghke" kai gia pc...Proswpika eida megales diafores apo thn PS2 version -opws htan logiko- eidika sthn taxuthta, stis leptomereies ths kinhshs kai twn grafikwn, ka8ws kai sto...patching Speusate!
bend Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Παιδία όσοι το έχετε πάρει για pc, online υποστηρίζει το παιχνίδι?
Blackjim Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Παιδία όσοι το έχετε πάρει για pc, online υποστηρίζει το παιχνίδι? nai , alla pleon einai se battle.net style. Thes original CD key dld gia na paikseis online... pantws se forum pou eida , lene oti pleon einai sxedon mideniko to lag tou client.
Bougas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 to pro 5 parte mia xrisi eykairia kai tha to brite,amerikaniko,einai teleio apisteyto me tromera grafika tora an kapioi den kseroun na peksoun pro,giati to pro einai mono gia magkes,as to petaksoun apo to mpalkoni!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.