Lord_Az Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 xaxa...kai giati etsi re kirileman? ti to fobero exei to ps? giati to pro4 pou olh h parea to eixame liwsei kai sto ps2 kai sto pc... oloi katelh3an na protimoun to pc... mono kai mono to patch...kanei thn diafora... an den eisai stokos....den exeis kanena apolutws problhma sthn egkatastash tou.... kai sto telos exeis polu kalutera grafika..ghpeda..sun8hmata..emfaniseis.. .. kai me ena adaptoraki gia pad apo ps.....paizeis ena polu kalitero podosfairaki.. ... epixeirhmata gia to anti8eto exeis??
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Aaa geia sou re file Lord_Az, mpaaaa den uparxoun... den sugkrinontai ta grafika pou mporeis na exeis sto PC me auta apo PS... me thn logikh tou kirileman, polla paixnidia den 8a eprepe na uparxoun se konsoles, prwta kai kalutera ta FPS!
kirileman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Aaa geia sou re file Lord_Az' date=' mpaaaa den uparxoun... den sugkrinontai ta grafika pou mporeis na exeis sto PC me auta apo PS... me thn logikh tou kirileman, polla paixnidia den 8a eprepe na uparxoun se konsoles, prwta kai kalutera ta FPS![/quote'] Με "τάπωσες" τώρα, δεν μπορώ να πω τίποτα... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν έπρεπε να υπάρχουν FPS σε κονσόλες αφού (μέχρι στιγμής) δεν υποστηρίζουν m/k. Χίλιες φορές τα έχουμε πει! Όσο για τα επιχειρήματα υπέρ της κονσόλας ειδικά για το PES, οκ, όσο θα εγώ θα παίζω στον προτζέκτορα και κάποιοι άλλοι σε 19αρια μόνιτορ (γιατί αμφιβάλλω αν υπάρχει μέλος του insomnia με μεγαλύτερο) θα σκεφτώ κάποιο επιχείρημα, που θα πάει. Φαντάζομαι πως θα είναι σε HD tv και ps3 και με πιάνει ρίγος...
littlelouievegos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Με "τάπωσες" τώρα, δεν μπορώ να πω τίποτα... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν έπρεπε να υπάρχουν FPS σε κονσόλες αφού (μέχρι στιγμής) δεν υποστηρίζουν m/k. Χίλιες φορές τα έχουμε πει! Όσο για τα επιχειρήματα υπέρ της κονσόλας ειδικά για το PES, οκ, όσο θα εγώ θα παίζω στον προτζέκτορα και κάποιοι άλλοι σε 19αρια μόνιτορ (γιατί αμφιβάλλω αν υπάρχει μέλος του insomnia με μεγαλύτερο) θα σκεφτώ κάποιο επιχείρημα, που θα πάει. Φαντάζομαι πως θα είναι σε hd plasma tv και ps3 και με πιάνει ρίγος... LOL. Τι συγκρινεις ρε φιλαρακι την ποιοτητα και το IQ ενος high end desktop μονιτορ με μια high end TV; Και επιπλεον ενα pc δεν μπορεις να το συνδεσεις σε HDTV? Αν και θα γουσταρα το PES να ειχε οτι αναλυση θες, να χα και μια 30αρα TFT με αναλυση 2560x1600(και θα το κανω συντομα) και παιξε εσυ στην HDTV σου Καλες και χρυσες οι κονσολες αλλα μην μας λες οτι θες.... Ενα high end pc παντα δεν συγκρινεται με μια κονσολα...
Gantalf_4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Exo ena problima me to PES 5. Mou krasharei molis mpainei goal. Stin arxi ypopsiastika to DirectX. bazo to 9.0c kai tpt. H karta grafikvn einai h 6600gt se AGP. Xerei kaneis tpt? Sygnomi an exei idi apantithei, alla logo modem 56k den mporesa na kano anazitisi.
kirileman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 LOL. Τι συγκρινεις ρε φιλαρακι την ποιοτητα και το IQ ενος high end desktop μονιτορ με μια high end TV; Και επιπλεον ενα pc δεν μπορεις να το συνδεσεις σε HDTV? Αν και θα γουσταρα το PES να ειχε οτι αναλυση θες' date=' να χα και μια 30αρα TFT με αναλυση 2560x1600(και θα το κανω συντομα) και παιξε εσυ στην HDTV σου Καλες και χρυσες οι κονσολες αλλα μην μας λες οτι θες.... Ενα high end pc παντα δεν συγκρινεται με μια κονσολα...[/quote'] Τι να συγκρίνω ρε φιλαράκι; Την ευχρηστία τους συγκρίνω, την αμφισβητείς και αυτή; Ποια 30 TFT? Υπάρχει άνθρωπος σε αυτό το φόρουμ που να παίζει το PES σε μεγαλύτερη από 19αρα οθόνη; Αν υπάρχει ας σηκώσει το χέρι του. Υπάρχει άνθρωπος που συνδέει το desktop του με την μεγάλη TV του για να παίξει PES; Το λάπτοπ του, ίσως; Τι στο καλό; Όλος ο κόσμος πήρε 30άρια μόνιτορ και δεν το ξέρω; Επειδή όλοι ξέρουμε ότι όλοι οι παραπάνω δεν ξεπερνούν τον αριθμό των δαχτύλων ενός χεριού, η ευχρηστία και η δυνατότητα σύνδεσης με μεγάλες οθόνες πάει στα συν των κονσολών, και για αυτά μιλάω στα τελευταία μηνύματα. Ένα κουμπάκι πατάς, ανοίγει η κονσολίτσα, κάθονται 4 άτομα μπροστά από την μεγάλη οθόνη και σε 2 λεπτά ξεκινάει το ματσάκι. Ποιότητα εικόνας; Υστερούν προς το παρόν, αν και από απόσταση δεν βλέπεις λεπτομέρειες. Στις νέες κονσόλες και ΤV η ψαλίδα (που ακόμα υπάρχει) θα μικρύνει κι άλλο σε ότι αφορά την ποιότητα εικόνας, να μην πω ότι οι κάτοχοι xbox360 και ps3 θα βλέπουν καλύτερα γραφικά από ότι η πλειονότητα των pc gamers (είμαι κα γω ένας από αυτούς και ποτέ η κάρτα γραφικών μου δεν ήταν αρκετά δυνατή ώστε να μην μειώσω την ποιότητα γραφικών του οποιδήποτε παιχνιδιού) εκτός αυτών που θα έχουν σκάσει προσφάτως(!!!) 300-500 ευρώ μόνο για κάρτα γραφικών και η οποία θα είναι άχρηστη μετά από 1 χρόνο (άντε 2). Μα θα πει κάποιος, τεχνολογικά θα μείνουν πίσω οι κονσόλες σε βάθος χρόνου. Ε, τότε μετά από 5 χρόνια δίνεις άλλα 300 και την αλλάζεις. Και στη τελική, σε ότι αφορά την ποιότητα εικόνας, συγκρίνεις μια HD TV 50-60-70 ιντσών αξίας 3500+ Ευρώ (που δεν την παίρνεις για παιχνίδια, δεν υπολογίζεται δηλαδή στα έξοδα αγορά κονσόλας, απλά κάποια στιγμή όλοι θα έχουμε με λιγότερα μάλλον χρήματα) με ένα μόνιτορ 19-21-30 ιντσών; Μόνο η ανάλυση μετράει; Δεν νομίζω! Απλή λογική, δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο, επαναλαμβάνομαι όμως και δεν πρέπει.
Greg7vas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Kala molis oi HD othones mpoun sta spitia olon mas,tote tha exei pethanei to pc gaming. Na to thimaste
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Τι να συγκρίνω ρε φιλαράκι; Την ευχρηστία τους συγκρίνω, την αμφισβητείς και αυτή; Ποια 30 TFT? Υπάρχει άνθρωπος σε αυτό το φόρουμ που να παίζει το PES σε μεγαλύτερη από 19αρα οθόνη; Αν υπάρχει ας σηκώσει το χέρι του. Υπάρχει άνθρωπος που συνδέει το desktop του με την μεγάλη TV του για να παίξει PES; Το λάπτοπ του, ίσως; Τι στο καλό; Όλος ο κόσμος πήρε 30άρια μόνιτορ και δεν το ξέρω; Επειδή όλοι ξέρουμε ότι όλοι οι παραπάνω δεν ξεπερνούν τον αριθμό των δαχτύλων ενός χεριού, η ευχρηστία και η δυνατότητα σύνδεσης με μεγάλες οθόνες πάει στα συν των κονσολών, και για αυτά μιλάω στα τελευταία μηνύματα. Ένα κουμπάκι πατάς, ανοίγει η κονσολίτσα, κάθονται 4 άτομα μπροστά από την μεγάλη οθόνη και σε 2 λεπτά ξεκινάει το ματσάκι. Ποιότητα εικόνας; Υστερούν προς το παρόν, αν και από απόσταση δεν βλέπεις λεπτομέρειες. Στις νέες κονσόλες και ΤV η ψαλίδα (που ακόμα υπάρχει) θα μικρύνει κι άλλο σε ότι αφορά την ποιότητα εικόνας, να μην πω ότι οι κάτοχοι xbox360 και ps3 θα βλέπουν καλύτερα γραφικά από ότι η πλειονότητα των pc gamers (είμαι κα γω ένας από αυτούς και ποτέ η κάρτα γραφικών μου δεν ήταν αρκετά δυνατή ώστε να μην μειώσω την ποιότητα γραφικών του οποιδήποτε παιχνιδιού) εκτός αυτών που θα έχουν σκάσει προσφάτως(!!!) 300-500 ευρώ μόνο για κάρτα γραφικών και η οποία θα είναι άχρηστη μετά από 1 χρόνο (άντε 2). Μα θα πει κάποιος, τεχνολογικά θα μείνουν πίσω οι κονσόλες σε βάθος χρόνου. Ε, τότε μετά από 5 χρόνια δίνεις άλλα 300 και την αλλάζεις. Και στη τελική, σε ότι αφορά την ποιότητα εικόνας, συγκρίνεις μια HD TV 50-60-70 ιντσών αξίας 3500+ Ευρώ (που δεν την παίρνεις για παιχνίδια, δεν υπολογίζεται δηλαδή στα έξοδα αγορά κονσόλας, απλά κάποια στιγμή όλοι θα έχουμε με λιγότερα μάλλον χρήματα) με ένα μόνιτορ 19-21-30 ιντσών; Μόνο η ανάλυση μετράει; Δεν νομίζω! Απλή λογική, δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο, επαναλαμβάνομαι όμως και δεν πρέπει. Σε πληροφορω οτι μαλλον εχεις υποτιμησει το ποσοστο των high end pc gamers. Ισως γιατι μπαινεις σε λαθος forums Αυτα τα ερωτηματα, προβληματισμοι και συσχετισμοι με τις κονσολες υπηρχαν παντα στο αν αξιζει το pc gaming.Αφου λοιπον τα βλεπεις ετσι παρε μια κονσολα να κανεις την δουλεια σου αφου εχεις βρει απαντησεις για ολα και ασε εμας τους μαλ... να τα σκαμε για το pc. Μαλλον καποιοι απο εμας ξερουν 5 πραγματα παραπανω τοσα χρονια που ασχολουνται και τους προβληματισμους που θετεις εσυ τους εχουν ακουσει χρονια πριν. Βαρεθηκαν να τους ακουν καθε λιγο και λιγακι..... Προφανως εκτιμουμε το IQ πολυ παραπανω απο οτι εσυ.. Και δεν σου φταει κανεις αν θεωρεις το pc gaming ακριβο χομπυ. Υπαρχουν και αλλα πολυ ακριβοτερα ασε μην μπαινουμε σε τετοιες λεπτομερειες ομως. Αν το μονο που θες ειναι να παιζεις κανα παιχνιδακι και δεν μπορεις να δεις την διαφορα σε ενα pc και μια κοσνολα τοτε αστο καλυτερα για αυτους που μπορουν και το κανουν, και τα σκανε γιατι ετσι γουσταρουν. Αλλ μην μας τα ισοπεδωνεις ολα τωρα ελεος... Ακους εκει οι κονσολες ιδιο πραγμα με τα pc. Ασε που ενας pc gamer ετσι για πλακα παιρνει και καμια κονσολα να τα εχει ολα. Εδω σκαει 500+ ευρω για μια καρτα γραφικων δεν θα σκασει 300 για μια κωλοκονσολα. Τι συζηταω μωρε; ... ΚΑΙ ΝΑΙ συγκρινω μια οθονη 50'' με μια 30'' tft αναλυσης 2560x1600 ξερεις γιατι; Γιατι στοιχιζουν το ιδιο(δες μια Apple cinema 30'') η μια εχει τις μισες ιντσες και παρολαυτα τρομερα καλυτερη εικονα (contrast,brightness,clarity) και μεγαλυτερες αναλυσεις... Τι συγκρινουμε μωρε ; Ενα high end monitor με μια TV; Eσυ μαλλον το βλεπεις του στυλ το μεγεθος μετραει..Κοιτα εχω καταλαβει πανω κατω πως σκεφτεσαι και δεν διαφωνω με τις αρχες σου ο μεσος χρηστης τα θελει ολα.. Λιγο παιχνιδακι πολυ καλη TV αντε κανα multiplayer της πλακας με καμια κονσολα και παει λεγοντας. Δεν διαφωνω με αυτο. Το λαθος σου ειναι στο οτι τα ισοπεδωνεις ολα. Ο high end pc gamer βλεπει την κονσολα και γελαει και τα σκαει χοντρα ακομα και για αυτο που εσυ θεωρεις ασημαντη λεπτομερεια. Συμβαινει με πολλα χομπυ και πραγματα στην ζωη μας που η πλειοψηφια τα θεωρει αστειες επενδυσεις ομως ο πορωμενος που καταλαβαινει και φτιαχνεται με την μικροδιαφορα (για σενα παντα) πορωνεται και την βρισκει και τα σκαει για να την αποκτησει. Οποτε μην μπλεκεις τον απλο gamer που εχει ενα pc 4235425 xronia με τον mainstream και τον high end pc gamer. ΟΛΟΙ μπορουν να σκασουν 200 ευρω καθε χρονο για μια καρτα γραφικων και να παιζουν ανετα ολα τα παιχνιδια.. Aυτος ειναι για μενα pc gamer αλλιως δεν σε ενδιαφερει ζωηρα to sport και πας σε μια κονσολα και κανεις την δουλεια σου.. Οποτε κανε αυτο που νομιζεις και ασε εμας τους υπολοιπους να κανουμε την τρελλα μας. Μην προσπαθεις δλδ να μας εξηγησεις γιατι ειναι λιγο αστειο.. Δεν θελω να μιλησω για τεχνικες λεπτομερειες γιατι θα χρειαστω βιβλιο...Εχω τοσα πολλα που μπορω να σου πω αλλα νομιζω οτι καταλαβαινεις το κυριο νοημα και εχεις δει τα ορια σου οποτε.. Ως αναφορα στον φιλο που ειπε οτι οταν θα βγουν HDTV ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ PC εχω να του πω οτι αυτος μαλλον δεν τα ξερει καλα.Αν παρακολουθουσε γιατι μαλλον ειναι μικρος σε ηλικια για να τα λεει αυτα την τεχνολογικη εξελιξη θα το ειχε καταλαβει. Και τα pc monitors ανεβαινουν αναλυσεις σταδιακα οπως συμβαινει εδω και χρονια. Θυμαται κανεις σε τι αναλυσεις παιζαμε πριν απο 7-8 χρονια; Εγω σημερα παιζω 1600x1200 και τοτε σε 800x600 αντε 1024x768. Και σε 3-4 χρονια θα παιζω σε 2048x1536(που μπορω να το κανω εδω και κατι αιωνες σε ενα CRT) και 2560x1600. Τοτε ειχαμε 15'' και 17'' και τωρα 19'' και 21 ΚΑΙ 24''. Και σε λιγα χρονια θα εχουμε 27'' και 30'' γιατι ετσι ειναι η τεχνολογια. Και περα απο αυτο δεν ειναι φυσικα μονο οι αναλυσεις η διαφορα ε;
gchris7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 To thema telika edw pio einai giati mperdeftika :? Consoles Vs PC i mimpos PES 5 ? Anyway an mporw egw na brw merikes diafores einai sto gameplay. Toulaxiston sto PES 4 pou to eixa liwsei kai stis konsoles kai sta pc... Exw tin entiposh oti sto ps2 to pes4 einai ligo pio grigoro enw i amyna einai kata poli xiroterh apo ta pc p.x. Ton Shevchenko den ton stamatouses me tipota se antithesh me to pc... ...Ένα κουμπάκι πατάς, ανοίγει η κονσολίτσα, κάθονται 4 άτομα μπροστά από την μεγάλη οθόνη και σε 2 λεπτά ξεκινάει το ματσάκι.... Ok, edw iparxei diafora exeis dikio... Patas to koumpaki fortonoun ta windows (1lepto se emena) ,kathonte 8 atoma mprosta se duo othones(mporeis na baleis kai projectora an thes) kai se 3 lepta arxizei to matchaki lol... Mhn sugrineis... den yparxei kanena pleonektima ektws an eisai kapios pou den asxolite kai den exei idea apo pc Diladi an eixes kai pc kai ps2 tha to epezes sto ps2?
kostelo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 παιδια για να μην ανοιγω νεο τοπικ,κατεβασα ολα τα αρχεια του Superpatch 2.0 και κατι αρχεια που λεγονται e_sound και 0_sound σε κομματια που υπαρχουν στη διευθυνση http://www.gbase.ch/forum/viewtopic.php?t=4533 και τωρα δε ξερω πως να τα περασω.μπορει κανεις να με βοηθησει αν γινεται αναλυτικα τι κανω αφου τα κατεβασω και τι θα πρεπει να κρατησω σε backup? ευχαριστω εκ των προτερων.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 παιδια για να μην ανοιγω νεο τοπικ,κατεβασα ολα τα αρχεια του Superpatch 2.0 και κατι αρχεια που λεγονται e_sound και 0_sound σε κομματια που υπαρχουν στη διευθυνση http://www.gbase.ch/forum/viewtopic.php?t=4533[/url'] και τωρα δε ξερω πως να τα περασω.μπορει κανεις να με βοηθησει αν γινεται αναλυτικα τι κανω αφου τα κατεβασω και τι θα πρεπει να κρατησω σε backup? ευχαριστω εκ των προτερων. Συνολικα ειναι βασικα 4 αρχεια που πρεπει να σου βγαινουν στο τελος e_sound, o_sound, e_text, o_text. ,αλλο ενα το option file και αλλο ενα το lod_mixer προαιρετικα. Εισαι σιγουρος οτι τα κατεβασες ολα; Στο λινκ που δινεις το οποιο ειναι και αυτο απο οπου τα κατεβασα εγω τα εχει ολα.. Συνολικα 8-9 downloads/parts αν δεν κανω λαθος.. Καποια απο αυτα εχουν 2 parts και ενα εχει 4 parts.Οταν κανεις extract φτιαχνονται μονα τους τα βασικα 4 αρχεια.Τα αντικαθιστας με απλο copy στο folder dat του παιχνιδου βαζεις και το νεο option file μπαινει αυτοματα με το setup του και αυτο ειναι. Δεν θελει DKZ studio οπως η προηγουμενη version.
kostelo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 να σαι καλα φιλαρακι ευχαριστω πολυ και κατι τελευταιο.στο φακελο dat βαζω τα: e_sound, o_sound, e_text, o_text. εκει θα βαλω το option file και το lod_mixer? sorry αν γινομαι σπαστικος αλλα πρωτη φορα βαζω καποιο πατς στο pes και για αυτο δεν εχω ιδεα.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 να σαι καλα φιλαρακι ευχαριστω πολυ και κατι τελευταιο.στο φακελο dat βαζω τα: e_sound, o_sound, e_text, o_text. εκει θα βαλω το option file και το lod_mixer? sorry αν γινομαι σπαστικος αλλα πρωτη φορα βαζω καποιο πατς στο pes και για αυτο δεν εχω ιδεα. οχι τρεχεις απλα το αρχειο απο το option file και το κανει μονο του δεν βαζεις τπτ εσυ οπως σε αλλα για το option file..Μονο για τα 4 αρχεια οταν τα φτιαξεις τα βαζεις με copy στο dat folder.Το lod mixer μια φορα το τρεχεις κανεις τις ρυθμισεις και αυτο ειναι δεν ξαναχρειαζεται μεχρι το επομενο Install αν χρειαστει καποια στιγμη.. Απο οπου και να το τρεξεις αυτο δεν εχεις προβλημα αρκει πανω πανω να βρει το pes5.exe
TH_boy_20 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 re paidia pou mporoume na paroume password(gia online play) gia to pro 5 xreiazetai na exoume to authentiko cd tou paixnidioy h prepei na pame se kapoio site gia na apokthsoume password
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.