grgkots Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 nai re paidia... kserei kaneis tpt? den yparxei allos tropos na paiksoume online?
kirileman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Σε πληροφορω οτι μαλλον εχεις υποτιμησει το ποσοστο των high end pc gamers. Ισως γιατι μπαινεις σε λαθος forums Αυτα τα ερωτηματα' date=' προβληματισμοι και συσχετισμοι με τις κονσολες υπηρχαν παντα στο αν αξιζει το pc gaming.Αφου λοιπον τα βλεπεις ετσι παρε μια κονσολα να κανεις την δουλεια σου αφου εχεις βρει απαντησεις για ολα και ασε εμας τους μαλ... να τα σκαμε για το pc. Μαλλον καποιοι απο εμας ξερουν 5 πραγματα παραπανω τοσα χρονια που ασχολουνται και τους προβληματισμους που θετεις εσυ τους εχουν ακουσει χρονια πριν. Βαρεθηκαν να τους ακουν καθε λιγο και λιγακι..... Προφανως εκτιμουμε το IQ πολυ παραπανω απο οτι εσυ.. Και δεν σου φταει κανεις αν θεωρεις το pc gaming ακριβο χομπυ. Υπαρχουν και αλλα πολυ ακριβοτερα ασε μην μπαινουμε σε τετοιες λεπτομερειες ομως. Αν το μονο που θες ειναι να παιζεις κανα παιχνιδακι και δεν μπορεις να δεις την διαφορα σε ενα pc και μια κοσνολα τοτε αστο καλυτερα για αυτους που μπορουν και το κανουν, και τα σκανε γιατι ετσι γουσταρουν. Αλλ μην μας τα ισοπεδωνεις ολα τωρα ελεος... Ακους εκει οι κονσολες ιδιο πραγμα με τα pc. Ασε που ενας pc gamer ετσι για πλακα παιρνει και καμια κονσολα να τα εχει ολα. Εδω σκαει 500+ ευρω για μια καρτα γραφικων δεν θα σκασει 300 για μια κωλοκονσολα. Τι συζηταω μωρε; ... ΚΑΙ ΝΑΙ συγκρινω μια οθονη 50'' με μια 30'' tft αναλυσης 2560x1600 ξερεις γιατι; Γιατι στοιχιζουν το ιδιο(δες μια Apple cinema 30'') η μια εχει τις μισες ιντσες και παρολαυτα τρομερα καλυτερη εικονα (contrast,brightness,clarity) και μεγαλυτερες αναλυσεις... Τι συγκρινουμε μωρε ; Ενα high end monitor με μια TV; Eσυ μαλλον το βλεπεις του στυλ το μεγεθος μετραει..Κοιτα εχω καταλαβει πανω κατω πως σκεφτεσαι και δεν διαφωνω με τις αρχες σου ο μεσος χρηστης τα θελει ολα.. Λιγο παιχνιδακι πολυ καλη TV αντε κανα multiplayer της πλακας με καμια κονσολα και παει λεγοντας. Δεν διαφωνω με αυτο. Το λαθος σου ειναι στο οτι τα ισοπεδωνεις ολα. Ο high end pc gamer βλεπει την κονσολα και γελαει και τα σκαει χοντρα ακομα και για αυτο που εσυ θεωρεις ασημαντη λεπτομερεια. [b']Συμβαινει με πολλα χομπυ και πραγματα στην ζωη μας που η πλειοψηφια τα θεωρει αστειες επενδυσεις ομως ο πορωμενος που καταλαβαινει και φτιαχνεται με την μικροδιαφορα (για σενα παντα) πορωνεται και την βρισκει και τα σκαει για να την αποκτησει.[/b] Οποτε μην μπλεκεις τον απλο gamer που εχει ενα pc 4235425 xronia με τον mainstream και τον high end pc gamer. ΟΛΟΙ μπορουν να σκασουν 200 ευρω καθε χρονο για μια καρτα γραφικων και να παιζουν ανετα ολα τα παιχνιδια.. Aυτος ειναι για μενα pc gamer αλλιως δεν σε ενδιαφερει ζωηρα to sport και πας σε μια κονσολα και κανεις την δουλεια σου.. Οποτε κανε αυτο που νομιζεις και ασε εμας τους υπολοιπους να κανουμε την τρελλα μας. Μην προσπαθεις δλδ να μας εξηγησεις γιατι ειναι λιγο αστειο.. Δεν θελω να μιλησω για τεχνικες λεπτομερειες γιατι θα χρειαστω βιβλιο...Εχω τοσα πολλα που μπορω να σου πω αλλα νομιζω οτι καταλαβαινεις το κυριο νοημα και εχεις δει τα ορια σου οποτε.. Ως αναφορα στον φιλο που ειπε οτι οταν θα βγουν HDTV ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ PC εχω να του πω οτι αυτος μαλλον δεν τα ξερει καλα.Αν παρακολουθουσε γιατι μαλλον ειναι μικρος σε ηλικια για να τα λεει αυτα την τεχνολογικη εξελιξη θα το ειχε καταλαβει. Και τα pc monitors ανεβαινουν αναλυσεις σταδιακα οπως συμβαινει εδω και χρονια. Θυμαται κανεις σε τι αναλυσεις παιζαμε πριν απο 7-8 χρονια; Εγω σημερα παιζω 1600x1200 και τοτε σε 800x600 αντε 1024x768. Και σε 3-4 χρονια θα παιζω σε 2048x1536(που μπορω να το κανω εδω και κατι αιωνες σε ενα CRT) και 2560x1600. Τοτε ειχαμε 15'' και 17'' και τωρα 19'' και 21 ΚΑΙ 24''. Και σε λιγα χρονια θα εχουμε 27'' και 30'' γιατι ετσι ειναι η τεχνολογια. Και περα απο αυτο δεν ειναι φυσικα μονο οι αναλυσεις η διαφορα ε; Δεν καταλαβαίνω γιατί ζορίζεσαι. Τα "επίθετα", υπονοούμενα και λοιπά σχήματα λόγου που χρησιμοποιείς χαρακτηρίζουν εσένα και κανέναν άλλον, προσπάθησε να το καταλάβεις. Εξέφρασα μια άποψη και για το μόνο που ζητάω συγγνώμη είναι για το ότι είναι λίγο...οφτόπικ. Για αυτούς που δεν κατάλαβαν, έχω και pc και κονσόλα και παίζω και στα δυο, ανάλογα το παιχνίδι. Πχ PES και RBR στην κονσόλα, FPS, strategy, adventure και άλλα πολλά στο pc (εννοείται!!!!). Δεν το συνεχίζω για να σε προστατέψω, πίστεψέ με, δεν θέλω να εκτεθείς και άλλο, και επειδή είναι τώρα πια όντως εντελώς οφτόπικ και οφείλω να σεβαστώ τους κανόνες του φόρουμ.
littlelouievegos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δεν καταλαβαίνω γιατί ζορίζεσαι. Τα "επίθετα", υπονοούμενα και λοιπά σχήματα λόγου που χρησιμοποιείς χαρακτηρίζουν εσένα και κανέναν άλλον, προσπάθησε να το καταλάβεις. Εξέφρασα μια άποψη και για το μόνο που ζητάω συγγνώμη είναι για το ότι είναι λίγο...οφτόπικ. Για αυτούς που δεν κατάλαβαν, έχω και pc και κονσόλα και παίζω και στα δυο, ανάλογα το παιχνίδι. Πχ PES και RBR στην κονσόλα, FPS, strategy, adventure και άλλα πολλά στο pc (εννοείται!!!!). Δεν το συνεχίζω για να σε προστατέψω, πίστεψέ με, δεν θέλω να εκτεθείς και άλλο, και επειδή είναι τώρα πια όντως εντελώς οφτόπικ και οφείλω να σεβαστώ τους κανόνες του φόρουμ. LOL να εκτεθω; Το οτι εχεις pc το καταλαβα η σταση σου και τα λεγομενα σου δεν μου δειχνουν καποιον που το καταλαβαινει.. Οκ oντως δεν εχει κανενα νοημα να το συζηταμε ποσο μαλλον εδω μεσα σε αυτο το topic, ο καθεις κρινεται απο αυτα που λεει και οποιος καταλαβε καταλαβε
kirileman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Τι ακριβώς σου δείχνει η στάση μου ότι δεν καταλαβαίνω; Ότι κατάλαβες πως έχω pc ή ότι δεν καταλαβαίνω την πραγματική αξία ενός pc (είναι πολλά τα "κατάλαβες") ; Τι πρέπει ακριβώς να κάνω για να τιμήσω τα ιερά pc; Να ιδρύσω μια νέα θρησκεία (πχ pcιανισμός) και να προσεύχομαι μέρα νύχτα στον Άγιο Λαπτόπιο; Είπα ότι τα pc βολεύουν σε κάποια παιχνίδια, σε κάποια άλλα όχι, παρότι μπορούν να κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ (και εννοείται ότι μου αρέσει να περνάω κάποιες ώρες μπροστά από ένα pc για μουσική, ταινίες, ακόμα και τη δουλεία μου που είναι πολύ δημιουργική), αλλά σε πολλές περιπτώσες χρειάζεται κόπος και χρήμα, ενώ με μια κονσόλα, όχι. Η αφορμή είναι το PES, το καλύτερο ποδοσφαιράκι που υπάρχει και το οποίο θέλω να ευχαριστιέμαι σε μεγάλες οθόνες, στην TV ή προτζέκτορα που ήδη έχουμε εγώ ή οι κολλητοί μου, γρήγορα και εύκολα, χωρίς κολλήματα, χωρίς να με απασχολούν θέματα drivers, ασυμβατοτήτων, update που πιθανόν να δημιουργούν προβλήματα (αν ήθελα σωστά τα ονόματα θα έπαιζα FIFA) και χωρίς να χαλάσω μια περιουσία. Θέλετε να δεχτώ αυτό που λένε κάποιοι ότι το PES είναι ps-optimized (προς το παρόν); Να το δεχτώ. Άρα, καλά κάνω και προτιμώ την ps2 έκδοση. Επίσης, παρακαλώ μην μιλάς έτσι για "high end pc gamers οι οποίοι ειναι περισσότεροι από ότι νομίζω και που δεν έχουν πρόβλημα να χαλάνε 500 κάθε χρόνο για μια κάρτα γραφικών ή 300 για μια κωλοκονσόλα" γιατί πολύ κόσμος πεινάει σήμερα, ή έστω αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα (δεν ξέρω αν το χεις καταλάβει), και αυτά που λες ακούγονται τουλάχιστον προκλητικά! Θα μου επιτρέψεις να πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος αντιμετωπίζει με πολύ σκεπτικισμό το αν θα πρέπει να συνεχίσει να συμμετέχει σε αυτό το κατευθυνόμενο γαϊτανάκι αναβαθμίσεων. Και να ταν για επαγγελματικά προγράμματα, παει στα κομμάτια, αλλά για παιχνίδια; Κο-ρο-ι-δί-α. Κοροιδία για αυτούς που σέβονται το χρήμα, αδιάφορο ή παράλογο για εκείνους που τους περισσεύει. Κόντρα σε αυτό την τάση, λοιπόν, υπάρχουν οι νέες κονσόλες, που είναι και φορητά media players, στις οποίες μπορείς να παίξεις σε άριστη ποιότητα ένα καινούριο video game. Η ανάλυση και το μέγεθος μιας οθόνης σίγουρα έχει νόημα όταν δουλεύω Autocad ή 3dstudio στους 40 πόντους από την oθόνη, δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα όταν παίζω PES από 2-3-4-5 μέτρα απόσταση. Αυτά.
subdee Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 ρεε σταματήστε ρε. μην το κλειδώσετε το θέμα. δεν μπορεί ένας απ'τους δυό σας να είναι ο πιο ώριμος και να υποχωρήσει για να τελειώσει το θέμα εδώ; αλλιώς πάρτε το πριβέ. αμαν...
littlelouievegos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Για το μονο που θα απαντησω γιατι επαναλαμβανομαστε και οντως ειμαστε εκτος οριων , ειναι για τις αναβαθμισεις και το τυχον υφακι μου για τα High end pc ,παραθετω ξανα μπας και το δεις τωρα.. Συμβαινει με πολλα χομπυ και πραγματα στην ζωη μας που η πλειοψηφια τα θεωρει αστειες επενδυσεις ομως ο πορωμενος που καταλαβαινει και φτιαχνεται με την μικροδιαφορα (για σενα παντα) πορωνεται και την βρισκει και τα σκαει για να την αποκτησει. Οποτε μην μπλεκεις τον απλο gamer που εχει ενα pc 4235425 xronia με τον mainstream και τον high end pc gamer. ΟΛΟΙ μπορουν να σκασουν 200 ευρω καθε χρονο για μια καρτα γραφικων και να παιζουν ανετα ολα τα παιχνιδια.. Aυτος ειναι για μενα pc gamer αλλιως δεν σε ενδιαφερει ζωηρα to sport και πας σε μια κονσολα και κανεις την δουλεια σου.. Που βλεπεις το παραλογο και το υφακι; Στο οτι θες 200-300-400-500-1000 ευρω για αναβαθμσιη καθε χρονο; Ο καθεις εχει το χομπυ του και αυτα τα λεφτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. Δωσε βαση παραπανω και θα καταλαβεις τι λεω πραγματικα.. Γιατι εγω ειμαι μαλ.. που θελω να τα σκασω στα pc και ο αλλος μαγκας που τα σκαει για λουλουδικα; Τοσα χαλαει ο μεσος Ελληνας για 2-3 βραδια στα μπουζουκια, για ενα αξεσουαρ στο super wow αμαξι του, για μια αναβαθμιση στο high end sound system του,και για πολλα αλλα... Αυτο σημαινει αγαπαω πραγματικα κατι..Ειναι θεμα επιλογης.. Αρα λοιπον εσυ εκτιθεσαι οταν μιλας για κοροιδια απλα γιατι δεν σου αρεσει τοσο αυτο που αρεσει σε εμενα, με την δαιφορα ομως οτι εγω δεν σχολιαζω τις επιλογες σου μονο τα σχολια σου για το pc gaming και το ποσο αξιζει Οσο για το ποιος πειναει ασε φιλε μου δεν ειμαι κανα πιτσιρικι να μου κανεις εσυ οικονομικο μαθημα ξερω που μιλαω και που οχι αστα αυτα...Αυτη την καραμελα με την πεινα πολυ την εμασησαν... Υπαρχει κοσμος και πειναει αν ομως πραγματικα πειναει δεν τον νοιαζει καθολου τι λεμε εμεις οι μαλ.. στο νετ.. Δεν ειναι αναγκη να τα εχεις για να τα σκας για ενα PC (για τον μεσο Ελληνα) ,ειναι απλα σωστος καταμερισμος χρηματων για να μαζευεις το ποσο(εγω προσωπικα μπορει να στερουμαι αλλα οχι τοσο ενδιαφεροντα πραγμτατα για να το κανω), και φυσικα ειναι στην διακριτικη επιλογη του καθενος αν θελει να το κανει ή οχι.. Λοιπον τελος απο εμενα γιατι το πηδ.. το thread εχουν απολυτο δικιο δεν ειναι προσωπικο πεδιο αντιπαραθεσης εδω και ουτε εχω τπτ εναντιον σου ειλικρινα...
littlelouievegos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 re paidia pou mporoume na paroume password(gia online play) gia to pro 5 xreiazetai na exoume to authentiko cd tou paixnidioy h prepei na pame se kapoio site gia na apokthsoume password Σε αυτο δυστυχως δεν ξερω σιγουρα. Το χω αυθεντικο ακριβως για αυτο τον λογο για online gaming..Υπαρχουν πολυ που ισχυριζονται οτι μπορουν να παιξουν με μπανανα κοπια μια χαρα αλλα για περαιτερω λεπτομερειες μαλλον θα πρεπει να ψαχτεις λιγο παραπανω..
petros610 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 re paidia pou mporoume na broume na baloume tis ellhnikes omades sto pes5
N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 http://www.wehellas.tk h' http://www.wehellas.gr perimene mexri ta palikaria na to teliwsoun!
N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 bghke paidia! kukloforhse kai to ellhniko patch! ta arxeia 8a ta breite edw: http://www.voidforum.xeeblo.net/index.php?ind=downloads&op=section_view&idev=1 proupo8etei na grafteite melh an den eiste hdh! Apo http://www.wehellas.tk Site News"WE Hellas" patch PES5 (pc) To "WE Hellas" patch περιλαμβάνει : Το Ελληνικό πρωτάθλημα :16 ομάδες της A' Εθνικής και 4 ομάδες από τη Β΄ Εθνική (AΡΗ, Καστοριά, Κέρκυρα και Εργοτέλη). Ανανεωμένα roster και αυθεντικές εμφανίσεις για όλες τις ομάδες (Εθνικές και clubs) 30 Συνθήματα για 5 Ελληνικές ομάδες (ΑΕΚ, Ηρακλη, Ολυμπιακο, Παναθηναικο, ΠΑΟΚ, Ξάνθη) 7 Ελληνικά γήπεδα: ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη, Τούμπα, Ξάνθης, Καυτανζόγλιο, Παγκρήτιο, Νέα Σμύρνη 70 πρόσωπα Ελλήνων παικτών! 36 νέα παπούτσια και νέες μπάλες (+ επίσημη μπάλα του Ελληνικού πρωταθλήματος) Νέα backgrounds Νέα μουσικά κομμάτια για τα μενού Intro video Πανό στα γήπεδα για όλες τις ομάδες (Εθνικές και clubs) Ελληνικές διαφημιστικές πινακίδες στα γήπεδα Callnames για τις Ελληνικές ομάδες
subdee Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 ναί!!!! βγήκε το Ελληνικό πατς. είναι πολύ καλό εκτός απο τα δύο παρακάτω μειονεκτήματα: α) ομάδες σαν την Άγιαξ ήταν υποχρεωτικό να αντικατασταθούν με τις Ελληνικές ομάδες με αποτέλεσμα όποιος είχε αποθηκευμένο Master League με αυτές τις ομάδες, τώρα βλέπει Ελληνικά ονόματα μέσα. ίσως αυτό μπορεί να λυθεί με τη φόρτωση εναλλακτικού option file κάθε φορά αλλα είναι κουραστικό. β) το παιχνίδι για όσους κράσαρε, θα κρασάρει και πάλι. το πρόβλημα βρίσκεται στο 0_text αρχείο και προφανώς έχει να κάνει με κάποια γραφικά τα οποία δεν έχουν γραφτεί καλά και προκαλούν ζημιά σε χρήστες με χαμηλότερης τεχνολογίας κάρτες γραφικών. γι'αυτό προτείνω σε αυτούς τους χρήστες να μην εγκαταστήσουν το 0_text αρχείο για τώρα εκτος κι αν θέλουν. ίσως η λύση να δίνεται με ρυθμίσεις απο το LOD mixer αλλά δεν το'χω δοκιμάσει. αυτά.
m00nlight Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 ναί!!!! βγήκε το Ελληνικό πατς. είναι πολύ καλό εκτός απο τα δύο παρακάτω μειονεκτήματα: α) ομάδες σαν την Άγιαξ ήταν υποχρεωτικό να αντικατασταθούν με τις Ελληνικές ομάδες με αποτέλεσμα όποιος είχε αποθηκευμένο Master League με αυτές τις ομάδες' date=' τώρα βλέπει Ελληνικά ονόματα μέσα. ίσως αυτό μπορεί να λυθεί με τη φόρτωση εναλλακτικού option file κάθε φορά αλλα είναι κουραστικό. β) το παιχνίδι για όσους κράσαρε, θα κρασάρει και πάλι. το πρόβλημα βρίσκεται στο 0_text αρχείο και προφανώς έχει να κάνει με κάποια γραφικά τα οποία δεν έχουν γραφτεί καλά και προκαλούν ζημιά σε χρήστες με χαμηλότερης τεχνολογίας κάρτες γραφικών. γι'αυτό προτείνω σε αυτούς τους χρήστες να μην εγκαταστήσουν το 0_text αρχείο για τώρα εκτος κι αν θέλουν. ίσως η λύση να δίνεται με ρυθμίσεις απο το LOD mixer αλλά δεν το'χω δοκιμάσει. αυτά.[/quote'] Μια μικρη ανακριβεια, οι μεγαλες ολλανδικες δεν αντικατασταθηκαν, απλα μετακινηθηκαν Οσο για το 0_text, αν δε βαλεις αυτο, χανεις το μισο πατς. Ειναι γνωστες οι ασυμβατοτητες του παιχνιδιου με συγκεκριμενες καρτες, ειδικα τις ΜΧ αλλά και άλλες. Υπαρχουν threads στα γνωστα fora για pes5 που ισως σας βοηθησουν.
adi32 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 gia tis ekfwniseis twn ellhnwn paiktwn den egine kati etsi ?
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 gia tis ekfwniseis twn ellhnwn paiktwn den egine kati etsi ? merikous tous leei, merikous allous oxi...
subdee Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μια μικρη ανακριβεια' date=' οι μεγαλες ολλανδικες δεν αντικατασταθηκαν, απλα μετακινηθηκαν Οσο για το 0_text, αν δε βαλεις αυτο, χανεις το μισο πατς. Ειναι γνωστες οι ασυμβατοτητες του παιχνιδιου με συγκεκριμενες καρτες, ειδικα τις ΜΧ αλλά και άλλες. Υπαρχουν threads στα γνωστα fora για pes5 που ισως σας βοηθησουν.[/quote'] έχεις δίκιο, μετά τις είδα τις Ολλανδικές ομάδες. και ναί δυστυχώς έτσι είναι με το 0_text και τυχαίνει να έχω την MX4000. μέχρι να πάρω καινούργια κάρτα, θα αρκεστώ σε αυτήν. ευχαριστώ για τις διορθώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.