Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re gmt, entelws periergws omws to idio problhma arxisa na exw kai egw meta to telos tou 1ou xronou, sto 4o paixnidi proetoimasias, me to pou phgaina na arxisei o agwnas, sto menu pou dialegeis emfaniseis prin ton agwna,kollage to game kai den ginetai tipota ektos apo reboot...

To periergo einai oti exw Radeon 9800 Pro 128 karta :(

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε subdee είσαι άψογος!Μετέφερα το αρχείο 0_text.afs από το DVD στο φάκελο του παιχνιδιού και όλα τρέχουν ρολόι!Και απ'όσο είδα διατηρήθηκε και το patch.Kαι πάλι να'σαι καλά!Μήν αλλάξω κάρτα έτσι στα ξαφνικά.Σε λίγο καιρό που τελειώνω τη σχολή και θα πιάσω λεφτά στα χέρια μου θα πάρω μια GeForce 6600GT να της βγάλω τα μάτια!

Δημοσ.

εγω που εχω βαλει το superpatch 2.0 πρεπει να απεγκαταστησω το παιχνιδι, να το ξαναβαλω και να περασω το ελληνικο πατς ή ειναι συμβατο με το superpatch 2.0 οποτε το αφηνω ως εχει?

Δημοσ.
εγω που εχω βαλει το superpatch 2.0 πρεπει να απεγκαταστησω το παιχνιδι, να το ξαναβαλω και να περασω το ελληνικο πατς ή ειναι συμβατο με το superpatch 2.0 οποτε το αφηνω ως εχει?

Πρέπει να βγάλεις ότι άλλο patch έχεις για να δουλέψει σωστά το ελληνικό patch

Φίλε subdee είσαι άψογος!Μετέφερα το αρχείο 0_text.afs από το DVD στο φάκελο του παιχνιδιού και όλα τρέχουν ρολόι!Και απ'όσο είδα διατηρήθηκε και το patch.Kαι πάλι να'σαι καλά!Μήν αλλάξω κάρτα έτσι στα ξαφνικά.Σε λίγο καιρό που τελειώνω τη σχολή και θα πιάσω λεφτά στα χέρια μου θα πάρω μια GeForce 6600GT να της βγάλω τα μάτια!

Επειδή στο Ε_ΤΕΧΤ βρίσκονται όλα τα γραφικά του patch και άμα το βγάλεις χάνονται πολλά καλά πράγματα καλυτέρα είναι να βάλεις το Ε_ΤΕΧΤ αρχείο του patch και να χρησιμοποιήσεις 3D Analyze που βοηθά την κάρτα γραφικών σου ώστε να μην κρασάρει το παιχνίδι...

Download: http://www.edgefiles.com/file.x?id=/edgegaming.com/pes4/3danalyze_2_36.zip

Ρυθμίσεις 3D Analyze(τσέκαρε ότι λέει η εικόνα)

http://www.wehellas.gr/ipb2.1/index.php?act=Attach&type=post&id=104

Δημοσ.

θα το πρότεινα και εγώ αυτό αλλά δυστυχώς δε λειτουργεί σε όλους. κάτι παίζεται με το patch.

και ναί συμφωνώ χάνεις πολλά απο το patch αν βγάλεις το αρχείο αλλά αν το βάλεις, χάνεις όλο το παιχνίδι.

πάντως δοκίμασε και το 3DAnalyze. μπορεί εσένα να σου δουλέψει!

Δημοσ.

γεια σας... έχω και εγώ προβλήματα όπως ο προηγούμενος φίλος. πάω να αρχίσω το παιχνιδι και ενώ στα μενου είναι όλα καλά πριν ξεκινήσει ο αγώνας κολα΄νε τα πάντα! θέλει μόνο επανεκκίνηση!!! μέχρι στιγμής έπαιζε μιαχαρά και δεν έχω βάλει κανενα patch!!! το παιζω στο λαπτοπ μο που έχει καρτα ΑΤΙ 9700 64/ΜΒ. δεν είχα κανένα πρόβλημα και απότομα κολάει! έχω κάνει επανεγκαταστάσεις και αντιγραφές του 0_τεχτ.αφσ κτλ από το δισκάκι αλλά πα΄λι δεν δουλεύει... έχετε καποια ιδέα τι μπορεί να παίζει???

Δημοσ.

makari na hksera kai egw, apo tin stigmh pou ebala to ellhniko patch, to PES5 arneitai na treksei gia opoiondhpote logo, me h' kai xwris to ellhniko patch...

Ekana uninstall, install ksana, xwris patch den paizei, ebala to superpatch, pali den douleuei, ebgala to superpatch, ekana uninstall,ebala to ellhniko patch kai pali tipota, ola auta sta ksafnika...

mou fenetai pws to ellhniko patch einai polu kakogrammeno kai dhmiourgei problhmata...Ti na pw, exw xasei th mpala, pros to parwn logw autou tou problhmatos, stamathsa na paizw to paixnidaki...

Kai ola auta me mia radeon 9800 pro...

Δημοσ.

makari na hksera kai egw, apo tin stigmh pou ebala to ellhniko patch, to PES5 arneitai na treksei gia opoiondhpote logo, me h' kai xwris to ellhniko patch...

Ekana uninstall, install ksana, xwris patch den paizei, ebala to superpatch, pali den douleuei, ebgala to superpatch, ekana uninstall,ebala to ellhniko patch kai pali tipota, ola auta sta ksafnika...

mou fenetai pws to ellhniko patch einai polu kakogrammeno kai dhmiourgei problhmata...Ti na pw, exw xasei th mpala, pros to parwn logw autou tou problhmatos, stamathsa na paizw to paixnidaki...

Kai ola auta me mia radeon 9800 pro...

Δημοσ.
pros to parwn logw autou tou problhmatos' date=' stamathsa na paizw to paixnidaki...

[/quote']

Και μετά μου τη λένε κάποιοι που προτιμάω να παίζω σε κονσόλα από το να (μην) παίζω σε pc το pes5. Μα ακριβώς για να μην μπω σε αυτό το τρυπάκι αλλά να αφοσιωθώ στο παιχνίδι το ίδιο.

Δημοσ.

και εγώ πλέον το έχω παρατήσει το παιχνίδι... δεν παίζει με τίποτα! το μονο που μένει είναι να κάνω φορματ και από την αρχη... we will see

Δημοσ.

Gia osous exoun provlhma na trexoun genika to paixnidi dokimaste na svhsete apo th registry (Start - Run - regedit) otidhpote exei sxesh me konami kai pro evolution soccer. Logika etsi 8a doulepsei, toulaxiston emena etsi lu8hke to prob. ;)

Δημοσ.

Δηλαδή για να δουλέψει το ελληνικό patch πρέπει απο ότι κατάλαβα να σβήσω το superpatch,ε?? Ε,οκ.. Το έχω κατεβάσει εδώ και καμιά εβδομάδα (το γκρικ πατς), αλλά ακόμα δεν το έχω βάλει. Προτιμώ να παίζω με τη Barca Primera Divisiona (ή κάπως έτσι τεσπά :) ).. Ίσως να φταίει το ότι (δυστυχώς) είμαι αρειανός, και παρόλο που ξέρω ότι την έχει την ομάδα στο πατς, σίγουρα θα την έχει πολύ χάλι, οπότε δε μου κάνει τρομερή αίσθηση να το βάλω :(

Δημοσ.

Και μετά μου τη λένε κάποιοι που προτιμάω να παίζω σε κονσόλα από το να (μην) παίζω σε pc το pes5. Μα ακριβώς για να μην μπω σε αυτό το τρυπάκι αλλά να αφοσιωθώ στο παιχνίδι το ίδιο.

aaa, re aderfe, ti na sou pw twra, pou se exw apo panw mou kai blepw tis plates sou ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...