Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά εγώ πάντως δεν έχω προβλήματα με κανένα patch. Έβαλα το Superpatch 2.0 μαζί με το 0.2 Update Option File και είμαι κομπλέ. Περιττό να πω ότι έπαιξα και με το LODmixer (για όποιον ξέρει έβαλα τιμές 1,1,2,2,3) και τα γραφικά έγιναν ακόμα καλύτερα!!! PES 5 is da best.

Δημοσ.

γεια χαρά παιδιά, δεν ξέρω αν έχει καναθιχτεί το παρακάτω πρόβλημα (δεν μπορώ να κοιτάξω όλα τα posts):

το παιχνίδι μου κρασάρει το σύστημα με το που μπαίνω στο formation settings. αν το παρακάμψω και μπω στο παιχνίδι, μετά από λίγη ώρα με πετάει έξω με windows error. ξέρετε τι παίζει;

Δημοσ.

Φταίει το E_Text του παιχνιδιού...(σε ορισμένες κάρτες γραφικών το κάνει).

Σε λίγες μέρες θα βγει ένα update fix patch που διορθώνει αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

παιδες και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το παιχνίδι αυτό. ενώ έπαιζα για 2 μήνες μια χαρά μετά άρχισε να κρασάρει και για 2 εβδομάδες πλέον δεν έχω καταφέρει να το κάνω να τρέξει. έχω αντικαταστίσει το E_TEXT και με το αυθεντικό και με αυτό του patch αλλά κανένα αποτέλεσμα. το πρόβλημα ξεκίνησε απότομα χωρίς να έχω βάλει το Patch. Μακάρι να βγει σύντομα το update fix γιατί έχω ξενερώσει άσχημα.

Δημοσ.
παιδες και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το παιχνίδι αυτό. ενώ έπαιζα για 2 μήνες μια χαρά μετά άρχισε να κρασάρει και για 2 εβδομάδες πλέον δεν έχω καταφέρει να το κάνω να τρέξει. έχω αντικαταστίσει το E_TEXT και με το αυθεντικό και με αυτό του patch αλλά κανένα αποτέλεσμα. το πρόβλημα ξεκίνησε απότομα χωρίς να έχω βάλει το Patch. Μακάρι να βγει σύντομα το update fix γιατί έχω ξενερώσει άσχημα.

Apo tin stigmi pou to paixnidi to epezes ... kati allo tha simbainei :)

Auto pou tha dokimaza ego einai full uninstall ta panta tou paixnidiou kai meta pali full install. Otan krasare kai emena to pro4 me auton ton tropo eixe doulepsei (den brisko diladi giati na min douleue alla ok)

Δημοσ.

o subdee exei dikio... otan to paixnidi krasarei sto formation settings prin ton agwna, ftaiei to 0_text kai oxi to e_text... an den exeis allaksei tipota sto paixnidi sou (na exeis perasei kapoio patch p.x 'h na exeis kanei edit kati monos sou), kane ena explore to dvd tou pes5 kai mpes "program files/konami/pro evolution soccer 5/dat"... antigrafeis to 0_text (einai to default) kai to kaneis paste sto fakelo "dat" pou exeis egkatestimeno to paixnidi sou...

ola ayta gia mia prwti grigori prospatheia... an exei g***** entelws to paixnidi logw kapoiou allou provlimatos, to uninstall einai klassiki lysi! :)

Δημοσ.

epeidi mou krasare kai emena otan empene sto formations settings...eftaige to autosave tou option file...

esvisa ola ta periexomena tou option file kai meta to ekana apo mesa off to autosave...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...