Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες τα έχω κάνει όλα αυτά που λέτε. και full uninstall/install και έχω κάνει απλή αντιγραφή του 0_text στο φάκελο dat. δεν έχει λειτουργήσει τίποτα! απλά σταμάτησε κάποια στιγμή να παίζει. και loadmixer έχω δοκιμάσει για την καρτα μου (ΑΤΙ 9700 64ΜΒ στο φορητο).

αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα ... ευπρόσδεκτη!

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kala, evgales to paixnidi, to ksanaevales kai eksakolouthei na min paizei???

enw malista, prin kamposes meres epaize kanonika???

exw akousei gia provlimata me laptop, alla mono me edited arxeia, oxi me ta default... sigoura den einai tipota peiragmeno, etsi? alliws... egw den exw kapoia alli lysi pros to paron...

Δημοσ.

se osous exoun problhma sto shmeio tou formation settings prin ton agwna, kai kollaei to game kai paizei mono h mousikh, h' otan mpenoun ston agwna kai krasarei to paixnidi h lush einai aplh, egw thn dokimasa toulaxiston kai douleuei!

Sto My documents\konami\Pro Evolution Soccer 5\save\

dhmiourgoume ena neo fakelo me to onoma "folder2"...

Oti uparxei mesa ston fakelo folder1, cut&paste ston folder2

trekste to paixnidi, logika 8a sas zhthsei neo username, balte oti 8elete,sto main menu tou pro5,exit the game, kai phgainte sto :

My documents\konami\Pro Evolution Soccer 5\save\folder2

kante cut&paste to optionfile (KONAMI-WIN32PES5OPT) sto folder1...

Ksanatrexte to paixnidi, kante load to paixnidi sas, kai logika den 8a kollaei pia, epaiksa 3 agwnes kai den mou exei ksanakollhsei, den kserw an argotera 8a ksanakollhsei, alla pros to parwn mexri na bgei to neo patch, pisteyw 8a mporoume na paiksoume ligaki...

Δημοσ.

φιλε σουμαχερ και όμως είναι αλήθεια! δεν έχω πειράξει τπτ και όλα έχουν κολήσει. δοκιμάζω τώρα τη συμβουλή του nightwolf μήπως και παίξω λιγο pro!

Δημοσ.

file nightwolf exis apolito dikio! epitelous paizo pro!!! apla den mou exoun mini oi rithmisis sto button configuration kai sta kipela pou eixa parei! simasia exi oti paizo! mporo na balo ta eidi saved games mou kai na sinexisoun kanonika i einai epifobo?

Δημοσ.

ta saved game sou uparxoun sto folder2 an ta ebales ekei mazi me to palio option file sou!

An antikatasthseis to palio option file sou pou ebales sto folder2, me to kainourio pou einai sto folder1, 8a exeis pali tis kanonikes ru8miseis sou, opws eixes ftiaksei ta koumpia, ta PES pou exeis kerdisei kai ta kupella pou kerdises!

Ante kalo gaming!

Δημοσ.

Πως θα σας φαινόταν αν στο PES οι ομάδες ήταν όλες με τα σωστά ονόματα, εμβλήματα, εμφανίσεις, παίχτες, αν τα γήπεδα ήταν οπτικά πολύ πιο πλούσα, αν τα μενού του παιχνιδιού είχαν μοντέρνα και γνωστά μουσικά κομμάτια (πχ το "Kill Bill 1/Battle without honor or humanity" στο formation-έστω κ ένα μικρό μέρος του) και αν ακόμα σε κάθε ματς ακούγονταν από τις εξέδρες τα αυθεντικά συνθήματα της κάθε ομάδας;... Φταίω τώρα εγώ που τη λέω, σε επίπεδο πλάκας και καλαμπουριού φυσικά, σε όσους έχουν προβλήματα με κάρτες γραφικών, κρασαρίσματα κλπ ενώ εγώ παίζω αυτή τη στιγμή με τη Liverpool και ακούω τους οπαδούς να τραγουδούν το "Υou'll never walk alone"; Δεν φταίω :)

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου στο φόρουμ, πάντως υπάρχει (pro evo 5 plus για ps2). Με μια πρώτη ματιά, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν ακόμα λάθος τα ονόματα των παιχτών τους. Γενικά πολύ αναβαθμισμένο, εντελώς διαφορετικό, εντυπωσιακό, κατά τη γνώμη μου, το νέο ακουστικό περιεχόμενο του παιχνιδιού.

Δημοσ.
Πως θα σας φαινόταν αν στο PES οι ομάδες ήταν όλες με τα σωστά ονόματα' date=' εμβλήματα, εμφανίσεις, παίχτες, αν τα γήπεδα ήταν οπτικά πολύ πιο πλούσα, αν τα μενού του παιχνιδιού είχαν μοντέρνα και γνωστά μουσικά κομμάτια (πχ το "Kill Bill 1/Battle without honor or humanity" στο formation-έστω κ ένα μικρό μέρος του) και αν ακόμα σε κάθε ματς ακούγονταν από τις εξέδρες τα αυθεντικά συνθήματα της κάθε ομάδας;... Φταίω τώρα εγώ που τη λέω, σε επίπεδο πλάκας και καλαμπουριού φυσικά, σε όσους έχουν προβλήματα με κάρτες γραφικών, κρασαρίσματα κλπ ενώ εγώ παίζω αυτή τη στιγμή με τη Liverpool και ακούω τους οπαδούς να τραγουδούν το "Υou'll never walk alone"; Δεν φταίω :)

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου στο φόρουμ, πάντως υπάρχει (pro evo 5 plus για ps2). Με μια πρώτη ματιά, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν ακόμα λάθος τα ονόματα των παιχτών τους. Γενικά πολύ αναβαθμισμένο, εντελώς διαφορετικό, εντυπωσιακό, κατά τη γνώμη μου, το νέο ακουστικό περιεχόμενο του παιχνιδιού.[/quote']

ta palia saved games ta anagnwrizei???

yparxei se ola ta gnwsta merh?

Δημοσ.

file nightwolf piga kai ebala to palio option file mou kai ta saved games mou kai arxisan na kolane pali ola! opote malon ftei to option file mou! opote ta svino ola toulaxiston na paizo na to paixnidi me ena neo kai sosto option file. toulaxiston brikame pio einai to problima! ;)

Δημοσ.
ta palia saved games ta anagnwrizei???

yparxei se ola ta gnwsta merh?

Δεν ασχολούμαι εδώ και χρόνια με πρωταθλήματα στο PES, μόνο φιλικά και προπόνηση, παρόλ' αυτά, ξεκίνησα ένα πρωτάθλημα με τη Nord=Lyon για να δω τι παίζει και να σου απαντήσω. Το φόρτωσε κανονικά το league και απότι είδα, ήταν όλα σωστα. Όταν παίξεις και συ, θα βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα. Όσο για το που μπορείς να το βρεις, στα κλασσικά μέρη.

Αυτά προς το παρόν.

Δημοσ.

Κανένα, σε ps2 το παίζω, δυστυχώς ή ευτυχώς. Το έχω και σε pc αλλά έχω να το αγγίξω μήνες εκεί. Μπορεί να είναι σχετικά οφτοπικ αλλά δεν αξίζει να ανοίξω νέο θέμα, μιλάμε άλλωστε για το ίδιο ακριβώς παιχνίδι. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι πάρα πολύ καλή, έπαιξα αρκετά ματσάκια, απίστευτα συνθήματα, ορίτζιναλ εμφανίσεις πολλές, διαφημιστικές πινακίδες εμπλουτίζουν την περίμετρο του αγωνιστικού χώρου και άλλα πολλά. Το κακό είναι ότι δεν λειτουργεί καθόλου το Player edit, αν και μάλλον δεν το χρειαζόμαστε (ας μείνουν έτσι ο Ολυμπιακός και Παναθηναικός, ομάδες είναι αυτές άλλωστε;). Πιστέψτε με, και μόνο για τα συνθήματα και τις φωνές που ακούγονται στο γήπεδο αξίζει. Είχα καιρό να νιώσω έτσι στο pes. Αναβάθμιση χωρίς κόπο, λοιπόν, έδωσα άλλα ..."τόσα" ευρώ και κομπλέ το παιχνίδι!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...