Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kai gia tous proxorimenous,psakste ligo kati magazakia sta petralona-tayro,na sas dosoun to patch me ta polla protathlimata kai ta ibristika sinthimata ton thira 7 thira 21 thira 13!!!!!!!!!!!!!

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re paidia kamia idea gia network game se ps2 (tsiparism@no) pos ginete sto pro 5 po to exo exei authn thn epilogh sto menu alla den xero ti na kano pou tha vro kapoio odhgo? to ps2 slim pou exo exei thn analogh ypodoxh apo piso gia kalodio lan. sto pc san rooter exo to usrobotics 9105. to exei dokimasei kanenas me to pro to 5?

Δημοσ.

Το βρήκα κι εγώ το παιχνιδάκι, μέχρι στιγμής μια χαρά, τα διπλά δεν έχουν χάσει από την διασκέδασή τους, μπαίνουν πολλά γκολ, τρόπο θέλει.

Όσο για Internet δοκίμασα, έπαιζε κούτσα κούτσα με μια μικρή καθυστέρηση, αλλά μόνο για το πρώτο ημίχρονο! Μετά η σύνδεση χάθηκε και στα δύο ματς που έπαιξα! Απογοήτευσή.

Σε γενικές γραμμές πάντως το παιχνιδάκι φαίνεται μια χαρά με μια πρώτη ματιά. Τώρα περιμένουμε τους moders. Ότι βρείτε ποστάρετε.

Δημοσ.

den xero tis exei ginei kai einai polloi toso arnitikoi me to kainourgio Pro 5!! pisteuo einai poli veltiomeno apo to pro 4 kai oxi toso autopoiimeno oso to pro 4....o bathmos realistikotitas einai poli megalos kai i geniki eikona poli kali...to kainourgio pro stirizetai poli stis ikanotites ton paikton alla kai sta formations ton omadon....gia 'mena to pro4 itan korufi...mexri na paixo to 5 :wink:

Δημοσ.

Πρωτη κινηση μετα απο το 1ο παιχνιδι του PES 5 : uninstall το fifa 2006.Καμια σχεση η μηχανη του pes με αυτη του fifa.το οτι ειναι πολυ πιο random απο αυτη του fifa φενεται απο τα πρωτα δευτερολεπτα και στον πιο αδαη.επισης μου αρεσε πολυ στο replay του γκολ η δυνατοτητα για save της φασης.

Δημοσ.

Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι (ελπίζω ότι έτσι όπως θα το διατυπώσω να μην έρχεται σε αντίθεση με τους κανονισμούς του φόρουμ).. Κάποιος που έχει το παιχνίδι, να μου πει κάτι. Είναι 2.33GB?? Ή 2.13GB?? ;-) Γιατί φοβάμαι μήπως η δεύτερη είναι σε κάτι "λειψή".. :???:

Δημοσ.

Λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να επιτεθώ σε κάποιον προσωπικά επειδή πιστεύει κάτι αντίθετο από μένα, στην περίπτωση αυτή, ότι το pes5 είναι χάλια. Αν το έκανα αυτό, ή έδωσα αυτή την εντύπωση, ήταν μεγάλη μαλακία γιατί είναι αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο απ'όλα σε τέτοιες συζητήσεις (και αυτό είναι σοβαρό θέμα). Επι της ουσίας, επειδή χρόνια τώρα είναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ video game που παίζω (λόγω χρόνου, όρεξης, ηλικίας κλπ) σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχθώ ότι το PES5 είναι χειρότερο του προηγούμενου. Ξέρετε πόσες φορές το έχω ακούσει αυτό; Κάθε χρόνο!!! Μπορώ να βρω χιλιάδες σελίδες-κριτικές στο νετ υπερ και των δύο απόψεων. Ποτέ μα ποτέ, δεν επηρεάστηκα από κανέναν. Έπαιρνα το παιχνίδι, το έπαιζα, ξανά και ξανα, και έβγαζα τα συμπεράσματά μου. Το ίδιο έκανα και για το PES5. Έπαιξα το WE9 με ιαπωνικά μενού, με αγγλικά μενού, και τώρα το PES5. E λοιπόν, πρόκειται μακράν για το καλύτερο simulation sport video game που έχει ποτέ δημιουργηθεί. Σε όλους τους τομείς είναι βελτιωμένο αλλά στα βήματα των προκατόχων του. Νομίζω ότι χρόνια τώρα παίζω το ίδιο παιχνίδι με patches, αφού ποτέ δεν χρειάστηκε να ξεμάθω κάτι και να μάθω κάτι άλλο στη θέση του. Όλα έχουν χρόνια τώρα την ίδια λογική μέσα στα πλαίσια μιας μελετημένης εξελικτικής πορείας!!! Πόσες και πόσες φορές έχουμε διαβάσει -και θα συνεχίσουμε να διαβάσουμε- ότι τελικά "το τέλειο έγινε (πάλι) τελειότερο"; Έτσι και τώρα. Ξέρω ότι σε πολλούς δεν αρέσει η μικρότερη ταχύτητα (σε μένα αρέσει), τα δυνατά σουτ (δεν καταλαβαίνουν ότι απλά έχει δυναμώσει τα δυνατά και τέλεια εκτελεσμένα σουτ καί όχι όλα), το αυτόματο sidestep (άκρως ρεαλιστικό αφού είναι ο μόνος τρόπος να "κόψεις" δεξιά ή αριστερά ξαφνικά), ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΟΥΛ (τα λατρεύω γιατί σε κάνει να βάζεις μέτρο στην πίεση που ασκείς αμυνόμενος) και άλλα πολλά που σε μένα δείχνουν ότι ο καθένας θέλει ένα ποδοσφαιράκι κομμένα και ραμμένο στις δικές του απαιτήσεις και συνήθειες. Ε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτό. Είτε αυτό αρέσει, είτε δεν αρέσει. Δεν είναι ΟΥΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡO επειδή δεν αρέσει σε κάποιον ή αρέσει σε μένα. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, και σκέφτομαι τώρα ότι αν ήμουν στο κέντρο αποφάσεων της ΚΟΝΑΜΙ θα είχα ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ από τις αντιφατικές απαιτήσεις του κόσμου. Για να κλείσω, έχω ήδη πάθει πλάκα με το νέο PES (και όπως καταλαβαίνετε ξέρω και μπορώ να εκφράσω το λόγο), μου είναι αδιάφορο τι λένε οι άλλοι και... καιρός να παίξω κάνα παιχνιδάκι. Γεια σας!!!

Δημοσ.

Επειδη διαβασα πολλα για την ταχυτητα των παικτων ειλικρινα δε βλεπω καποιο προβλημα σε αυτον τον τομεα.

Δημοσ.
Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι (ελπίζω ότι έτσι όπως θα το διατυπώσω να μην έρχεται σε αντίθεση με τους κανονισμούς του φόρουμ).. Κάποιος που έχει το παιχνίδι, να μου πει κάτι. Είναι 2.33GB?? Ή 2.13GB?? ;-) Γιατί φοβάμαι μήπως η δεύτερη είναι σε κάτι "λειψή".. :???:

Χαχα, θεός φίλε! Απλά πληροφοριακά το αυθεντικό DVD έχει μέγεθος 2,32 GB και το image που έχω φτιάξει 2,33. Τώρα επειδή το έχω δει κι εγώ αυτό που λες, μπορεί να είναι συμπιεσμένο... :D

Δημοσ.

mporei i allagi na egine ksafnika alla

to pes 5 einai ola ta lefta

realistikotero apo kathe alli fora

ksefebgei kata poli apo tis memonomenes kiniseis

tou 4

bravo stin konami

alli mia fora apodikse oti eine ena bima mprosta

Δημοσ.

Οκ παιδιά, αλλά μέχρι να μου απαντήσετε, ήδη "παρήγγειλα" την 2.33, και έχει κατεβάσει κάπου 180MB.. Έιπα για 2 ώρες δουλειά, μην φάω μιαμιση μέρα ακόμα μετα.. Άρα το ίδιο κάνει τώρα.. Thanx anyway..

Δημοσ.

Η επίσημη αντιπροσωπία έχει τη εκδοση 2.33, αλλα στη διαδικασια της συσκευασίας γίνεται 2.13, λογω εξαιρετικά καλής ποιότητας συσκευαστικών μεθόδων.

Αν το κατάστημα εχει τη γνήσια θα το καταλάβεις απο την ιδρωμένη φανέλα Ροναλντίνιο που συνοδεύει το πακέτο.

Κατι άλλες εκδόσεις ειναι απο παράλληλους εισαγωγείς, χωρις υποστήριξη. Φανέλιτσα του Χαβιέ Μουνίτης σε αυτά.

Λέγεται οτι θα φέρουν και μια έκδοση δίαιτας "1.x", με μόνο την Αγγλική γλώσσα/περιγραφή (αντι για 5 που εχει ), αλλα δεν την εχω δει πουθενά.

---------------------------------------------------------------

εεεεε...ρε γλέντια!! :)

ρεεεεεεεεεε Βασσάρα! τι σφυράς!!! δε ντρέπεσαι? πάλι ΤΡΙΑ φάγαμε τη porca miseria μου μέσα :) :) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...