Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ela re m00nlight pou tha mas matheis kai pes re... :D omologw omws oti stis sentres eisai ligo kalyteros! :(

@kirileman: ta tips sou (eidika to tip1) den einai kai poly sta plaisia tou fair play, etsi? eidika otan paizeis me kanena filo... :D

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Geia xara,

Pano pou apofasisa na valo to patch efage friki to paixnidi!apo xtes vrady entelos ksafnika mou kolaei eite otan mpaino sta formation settings eite otan kanei loading gia na ksekinisei to paixnidi!To apegatestisa k to ksanaegatestisa toulaxiston 3 fores alla tzifos!

mipos kserei kaneis ti paizei?

Help!!!

Δημοσ.
ela re m00nlight pou tha mas matheis kai pes re... :D omologw omws oti stis sentres eisai ligo kalyteros! :(

Nai mono stis sentres... :P

@Hector__21 : Ean exakolou8eis na exeis provlhma, kane uninstall to paixnidi, psaxe kai diagrapse apo th registry otidhpote exei na kanei me Konami, Pro Evolution Soccer klp. Otan sou pei oti ta diegrapse ola, kane pali install kai logika de 8a exeis provlhma.

Δημοσ.

paides mporeite na mou peite sundiasmo koumpiwn gia na kanw triples ??

xerw mono afth pou kanei o ronaldinho ... kai thn strofi massalias !! eida omos allh mia pou mou ekane o henry kai de xerw pos thn kanw ...! oses triples xerete peite !! kai kati allo... to superpatch 1.0 exei diafora apo to 2.0 ??? an nai ti akrivos ?? mipos ginete me patch na allaxei o sxoliasths kai na mhn einai aftos o spastikos ???

Δημοσ.

Ρε παιδες έχω μια απορία.

Οταν κάνω προωθημένη (ή απλή πάσα) σε έναν παίκτη που είναι μακριά αυτός περιμένει την μπάλλα να έρθει στα πόδια του αντί να τρέξει να την πάρει. Έχω δοκιμάσει να τρέξω με τα βελάκια αλλά αυτός κάθεται ακίνητος.

το αποτέλεσμα είναι στο 6ο επίπεδο να έρχεται ο αμυντικός και να κλέβει υπερβολικά εύκολα τη μπάλλα.

Δημοσ.

@Chilli: dokimase diafora pliktra sto training, alliws kai na tis matheis, de ginetai na matheis na tis kaneis eykola... mia p.x einai na patiseis to sout (oso theleis, ligo 'h kai poly), alla prin soutarei o paixtis, na patiseis to X. kanei prospoiisi gia sout kai analogws me to pou patiseis kai to pad (aristera 'h deksia), kovei apotoma ti mpala... to idio ginetai otan pas na vgaleis sentra, me ton kyklo kai to X ayti ti fora... kaneis prospoiisi oti tha vgaleis sentra

@gong: dokimase na matheis na kineisai sto paixnidi, exontas patimena mazi ta R1+R2: otan to kaneis ayto, o paixtis kineitai apo esena 100%, opote mporeis na ton pas pros ti mpala kai na prolaveis ton amyntiko... episis otan kaneis sentres, ama kratiseis patimeno to R2 kai kineis ton paixti pou perimenei tin kefalia, mporeis (an einai pisw apo ton amyntiko p.x) na ton fereis mprosta tou gia na piaseis eykola tin kefalia... 'h apla mporeis na ton kiniseis pros ton amyntiko pou einai mprosta tou, gia na ton sprwkseis, alla polles fores dinei kai foul...

Δημοσ.

το δεύτερο που πρότεινε ο schumacher ονομάζετε super cancel. Θα σε βοηθήσει πολυ στο παιχνίδι σου αυτο. Το μόνο κακό είναι οτι όταν το κάνεις αυτό δε μπορείς να τρέχεις, παει δηλαδή με την κανονική ταχύτητα του παίχτη χωρίς να πατας το τρέξιμο

Δημοσ.

Μην το παρακάνετε με τα "κολπάκια". Τα χω δοκιμάσει όλα, πιστέψτε με, παρόλο που μπορείτε να προσφέρετε θέαμα με τη χρήση τους, είναι πολύ σπάνια η πραγματική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε μια "πιρουέτα" ή ένα supercancel, ή το να αφήσετε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια για να πάει στον πίσω συμπαίχτη σας, και μιλάω πάντα για παιχνίδια εναντίον ανθρώπου-αντιπάλου. Ειδικά όταν αυτός είναι καλός παίχτης (και "καλός" για μένα σημαίνει να είναι κολλημένος πάνω σου όταν αμύνεται, να μην κάνει άσκοπα τάκλιν, να μην κάνει λάθη στην περιοχή του, να κάνει σίγουρες πάσες με ελάχιστες αλλά ουσιαστικές τρίπλες και ΚΥΡΙΩΣ να έχει τέλεια γνώση της ομάδας του), τότε όλα τα "κολπάκια" πάνε περίπατο και αυτό που μετράει τις στιγμές που η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και τα νεύρα σας έχουν σπάσει γιατί η μπάλα δεν λέει να μπει μέσα, είναι το καθαρό μυαλό και η απλότητα στο παιχνίδι!!!

Δημοσ.
@luxx: egw sou eipa poia einai i lysi... proponisi me to R2... to koumpi ayto einai to A kai to Z (mias pou eimai me latiniko alfavito) twn WE9/PES5!! prin ligo evala kai to WE9 Asia Championship kai ekei paizei akoma perissotero rolo... tis popis ginetai, olo sprwksimata!!
το R2 για να περνω ευκολα κεφαλιες; χωρις το R1 ή και με αυτο μαζι; με νευριαζει παντως τις περισσοτερες φορες που ο αντιπαλος βαζει σωμα. πως μπορω να βαλω και εγω;

και να κανω μια ερωτηση σχετικα με την εκτελεση φαουλ. ποια ποσοστα αυξανουν την ικανοτητα του παικτη να εκτελει καλα φαουλ και να βαζει goal; εχω παρατηρησει οτι ενω ο adriano εχει 99 shot power και πολυ καλα shot technique και shot accuracy παρολλα αυτα δεν βαραει καλα φαουλ. ενω αντιθετα ο veron και recoba που εχουν πολυ καλα curling ( οταν η μπαλα στριφογυριζει στον αερα δεν ειναι; ετσι ο τερματοφυλακας δυσκολευεται να την κρατησει στα χερια του ) Short και Long Pass Speed και Accuracy σουταρουν πολυ καλυτερα.. τι παιζει ρολο τελικα;

επισης ο τροπος με τον οποιο εκτελει τα φαουλ ο roberto carlos σας βολευει; πολυ δυσκολα να περασει το τειχος. και γενικα οι παικτες που εχουν μεγαλο shot power βαρανε πολυ δυνατο χωρις να βαζουν καθολου τεχνικη στο σουτ..

και τελος, υπαρχει καποιος ευκολος τροπος για να καταλαβαινεις που θα παει η μπαλα; παιζει τπτ το μπλε βελακι που υπαρχει πανω απο τον παικτη ή μπα;

Μην το παρακάνετε με τα "κολπάκια". Τα χω δοκιμάσει όλα, πιστέψτε με, παρόλο που μπορείτε να προσφέρετε θέαμα με τη χρήση τους, είναι πολύ σπάνια η πραγματική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε μια "πιρουέτα" ή ένα supercancel, ή το να αφήσετε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια για να πάει στον πίσω συμπαίχτη σας, και μιλάω πάντα για παιχνίδια εναντίον ανθρώπου-αντιπάλου. Ειδικά όταν αυτός είναι καλός παίχτης (και "καλός" για μένα σημαίνει να είναι κολλημένος πάνω σου όταν αμύνεται, να μην κάνει άσκοπα τάκλιν, να μην κάνει λάθη στην περιοχή του, να κάνει σίγουρες πάσες με ελάχιστες αλλά ουσιαστικές τρίπλες και ΚΥΡΙΩΣ να έχει τέλεια γνώση της ομάδας του), τότε όλα τα "κολπάκια" πάνε περίπατο και αυτό που μετράει τις στιγμές που η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και τα νεύρα σας έχουν σπάσει γιατί η μπάλα δεν λέει να μπει μέσα, είναι το καθαρό μυαλό και η απλότητα στο παιχνίδι!!!
εχεις απολυτο δικιο. παιζω με ενα παιδι και με νικαει στις νικες 30-15. αυτος το παιζει χρονια ενω εγω το αρχισα το καλοκαιρι.. παρολλα αυτα επειδη αυτος το παιζει σε Internet cafe δεν ξερει το training οποτε δεν ξερει πολλα κολπα. αφου δεν ηξερε ουτε πως κανεις μακρινη προωθημενη πασα ( L1 + σουτ ) ουτε ξερει τι ειναι το super cancel. εγω κανω συνεχεια κολπα περναω τους αντιπαλους, αλλα πουθενα το γκολ.. μαλλον εχω καταλαβει οτι τα κολπα δεν μετρανε, αλλα δεν μπορω να μην τα κανω!!

επισης αλλο χοβαρο προβλημα μου ειναι οτι ενω παιρνω Inter στο 10λεπτο ο veron και ο adriano δεν θα βαρεσουν πανω απο 2 σουτ ο καθενας!! δυστυχως δεν μπορω να βαραω απο μακρυα. δεν μου βγαινει.. το ξερω οτι οι δυνατοτητες των δυο παικτων ειναι πολυ μεγαλες. αφου εχω βαλει γκολ με αυτους απο πολλα μετρα μακρυα απο το τερμα. αλλα εγω εκει.. να μπω στην μικρυ περιοχη, για να μην πω και πιο κοντα!!

Δημοσ.

εχεις απολυτο δικιο. παιζω με ενα παιδι και με νικαει στις νικες 30-15. αυτος το παιζει χρονια ενω εγω το αρχισα το καλοκαιρι.. παρολλα αυτα επειδη αυτος το παιζει σε Internet cafe δεν ξερει το training οποτε δεν ξερει πολλα κολπα. αφου δεν ηξερε ουτε πως κανεις μακρινη προωθημενη πασα ( L1 + σουτ ) ουτε ξερει τι ειναι το super cancel. εγω κανω συνεχεια κολπα περναω τους αντιπαλους, αλλα πουθενα το γκολ.. μαλλον εχω καταλαβει οτι τα κολπα δεν μετρανε, αλλα δεν μπορω να μην τα κανω!!

επισης αλλο χοβαρο προβλημα μου ειναι οτι ενω παιρνω Inter στο 10λεπτο ο veron και ο adriano δεν θα βαρεσουν πανω απο 2 σουτ ο καθενας!! δυστυχως δεν μπορω να βαραω απο μακρυα. δεν μου βγαινει.. το ξερω οτι οι δυνατοτητες των δυο παικτων ειναι πολυ μεγαλες. αφου εχω βαλει γκολ με αυτους απο πολλα μετρα μακρυα απο το τερμα. αλλα εγω εκει.. να μπω στην μικρυ περιοχη, για να μην πω και πιο κοντα!!

Παράτα τα κόλπα. Η τέλος πάντων, ελαχιστοποίησέ τα και κάνε τα από τη σέντρα και κάτω για να μην σου στοιχίζουν τα πιθανά λάθη. Λίγα κόλπα και ουσιαστικά. Μία προσποίηση κάθε τόσο, ένα supercancel μία στο τόσο, να μην ξέρει ο αντίπαλος πότε θα κάνεις και τι. Διαφορετικά το κάνεις μια, δυο, τρεις σε μαθαίνει ο αντίπαλος, σου αφήνει λίγη απόσταση και άντε γεια. Γίνεσαι προβλέψιμος και ο άλλος ψλιασμένος. Τρίπλες κάνεις και μόνο με το μοχλό, αρκει να ξέρεις να κινείς τέλεια τον παίχτη σου σε όλες τις ταχύτητες (5 είναι όλες και όλες). Α! Πολλά σουτ!!! Και για τις custom ομάδες που φτιάχνετε, εκτός ενός επιθετικού και του επιθετικού χαφ, να προτιμάτε παίχτες γρήγορους κ δυνατούς παρά τεχνίτες!!! (αν δεν γίνεται να υπερέχουν και στα 2). Αυτό ήταν το τελευταίο μου tip.

Δημοσ.

μηπως κανω λαθος που βαζω 5 επιθετικους και 2 προωθημενους στο κεντρο; ετσι δεν ξερω με ποιον να προτοβαρεσω σουτ!

Δημοσ.

Ορίστε;;;;;; Δεν ξέρω τι σύστημα παίζεις. Απλά μετά από πολλά παιχνίδια διαπίστωσα ότι είναι προτιμότερο οι παίχτες να είναι δυνατοί και γρήγοροι. Ο τεχνίτης θα τρώει ξύλο, δεν θα μπορεί να σουτάρει ή να πασάρει καλά όταν πιέζεται, θα πέφτει κάτω χωρίς φάουλ, θα χάνει τις κεφαλιές ακόμα και αν είναι ψηλός, άσε που θα κουράζεται. Πχ, στη δική μου ομάδα είχα δεξιό χαφ τον Ζεντορφ και όξω τον Μπεκαμ να καθαρίζει τον πάγκο ενώ όλοι ξέρουμε τις δυνατότητές του. Αποτέλεσμα; Όοοοολη η δεξιά γραμμή να γεμίζει με την πληθωρική παρουσία του μαυρούκου (και η αριστερή φυσικά με τον Κάρλος. χε χε). Εννοείται ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με το σύστημα που παίζεις (το σύστημα κερδίζει τους αγώνες και όχι οι παίχτες, το μοναδικό σημείο που διαφωνώ με τον Σόλιντ και συμφωνώ με τον Μαλεζάνι, και φυσικά απορρίπτω την άλλη άποψη, βλέπε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, πολέμους, γνωστές μάχες κλπ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...