Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nzeppos exeis apolyto dikio kai to oti stirizeis tin apopsi sou me epixeirimata deixnei oti pragmati exeis asxolithei me to paixnidi... ayto me ta 4/5/6 asteria den to exw proseksei toso poly na pw tin alitheia, alla ayto pou exw dei einai oti sta 5* to paixnidi pou ginetai kyriws einai na piezeis esi kai i cpu apla na amynetai... enw sta 6* vgainei kapws mprosta, den kathetai pisw oli tin wra... gi ayto kai mou eixe fanei pio dyskolo to paixnidi arxika sta 5*...

oso gia to oti to exeis paratisei, mipws epaizes oli tin wra enantion tis cpu? giati to paixnidi me filous klp einai poly kalytero (opws to eipes ki esi) kai dinei poly megalyteri diarkeia s'ayta ta paixnidia... oso periploki kai na einai i "skepsi" tis cpu, meta apo arketous agwnes vlepeis oti kanei panw katw ta idia pragmata kai poly spania na se ksafniasei me kapoia kinisi...

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Superpatch 3.0 Update out now

Some Words (Read carefully)

- You need Superpatch 2.0 before you can install this !

You can find Superpatch 2.0 here:

http://forums.evo-web.co.uk/showpost.php?p=585959&postcount=1

- Respect our work !!!

We do not get money for it and that everything

in our space time made thereby for your fun, working hard for your success

- This Patch will update Superpatch 2.0 with:

update Stadiums, new Bootpack, new Optionsfile (Wintertransfers till 9/2/06)

New Online Database, full Kitserver (update Kits), new Minikits

- Don´t flame any Forum if you don´t follow this Instruction 100 %

- We don´t update any Faces so if you update some Faces by yourself, this Optionsfile

maybe remove some of your new imported Faces and set them back to default Face.

- We don´t support any Facesproblem, all Faces working fine, with Faces on Superpatch 2.0

- Working hard for your success

- Remember You need to use opponents they have also install Superpatch 3.0

- If you like to use the Online Database from Superpatch 2.0 go to: Step 6

at the bottom of this instruction

FAQ:

- You have to start a new Master League after install this !!!

- Be sure you have following all Steps before you flame the Forums

- My Game crashs ? : Remove/Delete some Replays from your save/folder1 Folder

- My Kits are Black ?: You don´t have installed Kitserver correctly. Repeat "Step 5"

- Kitserver don´t work for me, or i got stretched Kits: Be sure you have run setup.exe in the kitserver folder

- I have old Database ?: You have forgot: "Step 1"

- My new Faces are don´t correct: You have to reimport all your new Faces, you have import after Superpatch 2.0 again, we don´t update any Faces on Superpatch 3.0 - Faces are base on this Optionsfile

- The Optionsfile contains 99000 Points and the PES shop are locked

you can buy in the Shop what you want

- My Buttonsettings are change ? Go to Buttonconfiguration Menu in the Game

and change them back

- I miss the other balls ? Go to PES Shop and buy the balls etc.

- How can i be sure that this work online ?

the best way is to name the room sp 2.0, sp 3.0, superpatch 2.0

or something like this

- Where i can find Information about installed Superpatch 2.0 ?- Go here -->

http://www.gbase.ch/forum/viewtopic.php?p=46606#46606

Install:

__________________________________________________ _______________

Step 1 - Superpatch 3.0 Optionsfile.exe

Step 2 - Superpatch 3.0.dkz

Step 3 - pes5.exe+lodmixer 1.6

Step 4 - Minikits

Step 5 - kitserver

Optional:

Step 6 - Database Superpatch 2.0.dkz

Step 7 - Database Superpatch 3.0.dkz

Instructions Step by Step for Noobs :study:

Step 1: Superpatch 3.0 Optionsfile.exe

This Setupprogramm will install the Optionsfile for Superpatch 3.0:

Save your old Superpatch Optionsfile, if you have edit by yourself, before continue

- Click Superpatch 3.0 Optionsfile.exe to copy the new Optionsfile

If Setupprogram have finshed please click:

Step 2: Superpatch 3.0.dkz

be sure you have install DKZ Studio 0.90 or

Download from here: http://rapidshare.de/files/6805934/DkZ_Studio.rar

and install them

- Click on "Superpatch 3.0.dkz"

- DKZ Studio will open automaticly

- Go to: Patch -->Aplly Patch in Folder

and use the /dat Folder where you have installed the Game.

- Click OK

- Finshed Import updated Stadiums, Bootpack, Online Database

Step 3. PES5.exe + Lodmixer 1.6

The new PES5.exe contains a new Stadiuminformation about

stadiums buildingdate and the capacity of each stadium.

This are the Original PES5.exe you need Original DVD for Play !!!

Step 4. Minikits

- Open DKZ Studio and open example: "e_text.afs" and go to:

Edit ---> Import--> "Import all Files" and search for the

new "Step 4 - Minikits" Folder --> Click Ok

Step 5. Kitserver (Update all Kits)

if you have install kitserver before, you have to totally delete or move your old

"KDB" Folder in kitserver Folder and copy the new "KDB"

in you kitserver Folder.

Again: Don´t copy the File simply over the old one, you have to completly remove

your old KDB Folder !!! And move the new "KDB" Folder in kitserver folder

Is this the first time you use kitserver you have to do this:

1. Installation kitserver

---------------

As usual: copy the entire kitserver folder into your game folder, so

that the directory structure looks like this:

dat/

kitserver/

PES5.exe

readme.htm

settings.exe

Go to kitserver folder and run setup.exe. The "PES5.exe" in the

drop-down list should be pre-selected, so just press "Install" button.

The kitserver should show a message box saying that the installation

was successful. (If you get an error message, make sure that you

not currently running the game, and that the PES5.exe file is not

marked as read-only)

Finshed: Have Fun

Download Links for Superpatch 3.0 (94 MB)

http://files.filefront.com/A_Superpatch_30exe/;4743498;;/fileinfo.html

http://rapidshare.de/files/12947966/Superpatch_3.0.exe.html

http://files.filefront.com/Superpatch_30exe/;4743222;;/fileinfo.html

http://www.megaupload.com/?d=MW1VM07R

Δημοσ.
oso gia to oti to exeis paratisei, mipws epaizes oli tin wra enantion tis cpu? giati to paixnidi me filous klp einai poly kalytero (opws to eipes ki esi) kai dinei poly megalyteri diarkeia s'ayta ta paixnidia... oso periploki kai na einai i "skepsi" tis cpu, meta apo arketous agwnes vlepeis oti kanei panw katw ta idia pragmata kai poly spania na se ksafniasei me kapoia kinisi...

Πολύ σωστά μάντεψες αδερφέ, πάντα παίζω εναντίον της cpu αλλά ακόμα και όταν παίξω και με κάποιο φίλο, στην ίδια ομάδα θα πάμε (teammates) εναντίον της cpu, το προτιμώ έτσι παρά να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Γούστα είναι αυτά. Έχω να παίξω συνεχόμενα διπλά σε οτιδήποτε από την εποχή του Final Whistle (με εξαίρεση κάτι μποξ, ξύλα κλπ).

Όλοι ξέρουμε ότι οι μεγαλύτεροι υπέρμαχοι του παιχνιδιού είναι οι "επιστήμονες" του διπλού, τα παλικάρια δηλαδή που έχουν εντρυφήσει στις κινήσεις και τα μυστικά του παιχνιδιού και παίζουν νυχθημερόν αγώνες εναντίον φίλων (ή και online). Και πολύ καλά κάνουν, γιατί όπως είπες η cpu κάνει πάνω κάτω τα ίδια πράγματα και εγώ θα προσθέσω "τα ίδια εκνευριστικά και διόλου ρεαλιστικά πράγματα".

Είμαι αισιόδοξος ότι σε κάμποσους μήνες θα δούμε κάτι αρκετά καλύτερο, κάθε pes από το προηγούμενό του βελτιώνεται. Που θα πάει...

Δημοσ.

kala, ennoeitai oti oso paei kai veltiwnetai h seira we/pes, opws kai alla paixnidia vevaia... to na paizeis me filous stin idia omada exei kai ayto ti xara tou kai to gelio, alla genikws egw niwthw ton agwna sto pes san kanoniko agwna podosfairou... ekneyrizomai, vrizw paixtes, diaititi klp... kai ama paizoume enantion tis cpu den exei plaka... giati poion na vriseis gia tin "paragka", pou dinei penalty enantion sou sto 89', ama paizeis enantion tis cpu? :D :D

@N1ghtW0lf: ennoeitai oti tha svistoun ola ta stoixeia tou patch apo to wehellas... kai gia na peraseis to Superpatch tha prepei na kaneis uninstall to paixnidi, meta install (gia na einai katharo) kai meta na kaneis install to superpatch...

Δημοσ.

Για τη δυσκολία του παιχνιδιού' date=' να πω ότι στα 5 αστέρια (αλλά ακόμα περισσότερο στα 6) η μπάλα που παίζει το Α.Ι. δεν έχει [i']καμία σχέση με την πραγματικότητα[/i]. Υπάρχουν φορές που χάνω 2-0 και παρ'ολ'αυτά στα 6 αστέρια το pc πιέζει σαν τρελό από την άκρη της περιοχής μου, με double team, συνεχές pressing (ούτε το overplay του μπάσκετ πια, μόνο οι παγίδες στη σέντρα λείπουν!), οι πάσες του Α.Ι. είναι απλώς για γέλια (άμπαλοι χαφ υπο πίεση να κάνουν ψηλές through balls 30 μέτρων με την πλάτη γυρισμένοι προς τους επιθετικούς και να τους βρίσκουν ακριβώς) και χίλια δυο άλλα.

Στα 3 αστέρια νομίζω δεν τρώει τέτοια κολλήματα, παίζει πιο λογικά, απλώς είναι πιο δύσκολο να σκοράρει το pc. Αν κάποιος βρει το κόλπο στα 5/6 αστέρια είναι σίγουρο ότι -με καλή ομάδα- θα νικάει συνέχεια και τα 3 ίσως να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Έτσι έχω ακούσει γιατί έχω πολλούς μήνες να παίξω και δεν ασχολούμαι πλέον, περιμένω το PES6.

Θα διαφωνήσω πάλι με μια τέτοια άποψη. Ειδικά αυτό για τις ψηλές γυριστές μπαλιές ακριβείας, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο παρά μόνο σε κάτι εφιάλτες που ακόμα έχω καμιά φορά στους οποίους βλέπω τον εαυτό μου στην κόλαση να παίζω αιώνια ΦΙΦΑ. Ειδικά στο 6 αστεράκια, το παιχνίδι είναι πολύ πιο ώριμο, γυρίζουν την μπάλα στην άμυνα με υπομονή, δείχνουν την ίδια ωριμότητα και στο κέντρο πρωτού βγάλουν την καλή μπαλιά και γενικά παίζεται ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που δεν δικαιολογεί απόψεις περί μη ρεαλιστικού παιχνιδιού. Όσο τα αστέρια μειώνονται, ελλατώνεται η πίεση που ασκούν και η επιθετικη τους διάθεση. Στο ένα αστεράκι, περνάς από δίπλα τους και σχεδόν αμύνονται με τα μάτια σε αντίθεση με τα 6 που παίρνουν τέλειες θέσεις και γενικά έχουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Δεν καταλαβαίνω όμως, και εκεί θέλω να σταθώ, ποιο είναι ακριβώς το θέμα. Ότι πιέζουν υπερβολικά στα 6 αστέρια ή ότι γενικά δεν είναι ρεαλιστικό το παιχνίδι; Προσωπικά θέλω στα 6 αστέρια η αντίπαλη ομάδα να παίζει λες και πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της ζωής τους. Τα αστέρια είναι επίπεδα δυσκολίας και όχι επίπεδα ρεαλισμού!!! Και δεν "έχω ακούσει έτσι" ούτε γράφω τα παραπάνω από ανούσια αντίδραση, έτσι έχω διαπιστώσει ιδίοις όμασι. Όσο για "κόλπο στα 5/6 αστέρια", ποιος τα διαδίδει αυτά ήθελα να ήξερα...

Δημοσ.
Θα διαφωνήσω πάλι με μια τέτοια άποψη. Ειδικά αυτό για τις ψηλές γυριστές μπαλιές ακριβείας, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο παρά μόνο σε κάτι εφιάλτες που ακόμα έχω καμιά φορά στους οποίους βλέπω τον εαυτό μου στην κόλαση να παίζω αιώνια ΦΙΦΑ. Ειδικά στο 6 αστεράκια, το παιχνίδι είναι πολύ πιο ώριμο, γυρίζουν την μπάλα στην άμυνα με υπομονή, δείχνουν την ίδια ωριμότητα και στο κέντρο πρωτού βγάλουν την καλή μπαλιά και γενικά παίζεται ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που δεν δικαιολογεί απόψεις περί μη ρεαλιστικού παιχνιδιού. Όσο τα αστέρια μειώνονται, ελλατώνεται η πίεση που ασκούν και η επιθετικη τους διάθεση. Στο ένα αστεράκι, περνάς από δίπλα τους και σχεδόν αμύνονται με τα μάτια σε αντίθεση με τα 6 που παίρνουν τέλειες θέσεις και γενικά έχουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Δεν καταλαβαίνω όμως, και εκεί θέλω να σταθώ, ποιο είναι ακριβώς το θέμα. Ότι πιέζουν υπερβολικά στα 6 αστέρια ή ότι γενικά δεν είναι ρεαλιστικό το παιχνίδι; Προσωπικά θέλω στα 6 αστέρια η αντίπαλη ομάδα να παίζει λες και πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της ζωής τους. Τα αστέρια είναι επίπεδα δυσκολίας και όχι επίπεδα ρεαλισμού!!! Και δεν "έχω ακούσει έτσι" ούτε γράφω τα παραπάνω από ανούσια αντίδραση, έτσι έχω διαπιστώσει ιδίοις όμασι. Όσο για "κόλπο στα 5/6 αστέρια", ποιος τα διαδίδει αυτά ήθελα να ήξερα...

Παρ'ότι διαφωνώ σχεδόν σε όλα τα σημεία που έθεσες, δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης φίλε kirileman, άλλωστε έχω πει ότι σταμάτησα το pes 5 εδώ και πολλούς μήνες. Απλώς έκανα την κριτική μου και τέλος, δεν ασχολούμαι με το παιχνίδι.

Το προηγούμενο σχόλιό μου το έγραψα γιατί πριν μέρες έτυχε να παίξω λίγο το -φοβερό- ελληνικό patch και ξαναείδα τα... παλιά και απογοητεύτηκα.

Είμαι σίγουρος ότι φταίνε οι εκατοντάδες ώρες που έχω περάσει (και περνάω) στο fm2006, που εκεί το παιχνίδι είναι όσο πιο ρεαλιστικό μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Πόσο αληθοφανές και ρεαλιστικό είναι να πιέζει παντού με double team το cpu στα 6 αστέρια, όταν νικάει 3-0, δεν μπορώ να καταλάβω. Τις πάσες ακριβείας που λέω τις είδα με τα μάτια μου παίζοντας εναντίον κάτι Heerenveen και το κακό συναπάντημα, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Τελοσπάντων δεν πρόκειται να επανέλθω στο θέμα γιατί ο καθένας έχει τις απόψεις και τα κριτήριά του. Μακάρι να μου άρεσε και να έπαιζα, μακάρι. Αλλά αφού δεν μου αρέσει, δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας, χαρά σε σας που το χαίρεστε παιδιά.

Δημοσ.

kirileman και εγω διαφωνω μαζι σου. στα 5,6 αστερια ο υπολογιστης κανει περισσοτερα λαθη, κλεβω ευκολοτερα την μπαλα, κανω περισσοτερες φασεις.. το μονο που κανει ειναι καποιες εξυπνες καθετες μπαλιες τις οποιες εξουδετερωνω βγαζοντας εξω γρηγορα τον τερματοφυλακα μου. στα 4 αστερια ειναι πολυ πιο δυσκολο να βαλεις γκολ, ενω παραλληλα μπορει να βρισκεσαι και να χανεις με 2,3 γκολ..

Δημοσ.
kirileman και εγω διαφωνω μαζι σου. στα 5,6 αστερια ο υπολογιστης κανει περισσοτερα λαθη, κλεβω ευκολοτερα την μπαλα, κανω περισσοτερες φασεις.. το μονο που κανει ειναι καποιες εξυπνες καθετες μπαλιες τις οποιες εξουδετερωνω βγαζοντας εξω γρηγορα τον τερματοφυλακα μου. στα 4 αστερια ειναι πολυ πιο δυσκολο να βαλεις γκολ, ενω παραλληλα μπορει να βρισκεσαι και να χανεις με 2,3 γκολ..

ti? pws? den ginontai auta pou les........

Δημοσ.

Τι να πω; Παίξτε σε όσα αστέρια θέλετε. Παίξτε και σε 1, δεν εχω προσωπικά πρόβλημα αφού νικάτε τόσο εύκολα στα 6. Και καθόλου να μην παίζετε πάλι δεν με πειράζει. Αλλά ότι κάνει περισσότερα λάθη στα 5 - 6 αστέρια ο υπολογιστής, αυτό δεν το χω ξανακούσει. Όσο λιγότερα αστέρια, τόσο περισσότερο βγαίνουν οι μπαλιές τους στο γάμο του καραγκιόζη και λετε ότι κάνουν πιο πολλά λάθη τέτοιου είδους στα 5-6; Ίσως επειδή ρισκάρει επιθετικά περισσότερο να μπορούσε κάπως να εξηγηθεί αυτή η άποψη αλλά και πάλι...τέλος πάντων. Τι να πει κανεις;

Όσο για το FM, ας μη μιλήσω καλύτερα για το ρεαλισμό των "κουκκίδων" στην οθόνη. Όση φαντασία και να επιστρατεύσει κανείς, πολλές φορές δεν φτάνει για να εξηγήσει κάποιες φάσεις!!! Ας βγει σε 3d να δούμε τι στο καλό γίνεται στο γήπεδο και μετά σχολιάζουμε. Μόνο τα φάλτσα της μπάλας σε μακρινές μπαλιές και σουτ αρκούν, δεν χρειάζεται να αναφέρω τίποτα άλλο.

Δημοσ.

¨Επαιζα στο 3 και τώρα παίζω στο 4 και είναι αρκετά πιο δύσκολο....

Δεν μπορώ να καταλάβω πως στο 5 & 6 είναι πιο εύκολο θα δοκιμάσω και θα σας πω...

Δημοσ.

μπορει κανεις να βοηθησει την κατασταση ;

1.jpg

εχω το game εδω και αρκετο καιρο και δεν εχω καταφερει να παιξω - το ωραιο ειναι πως οταν εκανα install και πατησα play επαιξε την πρωτη φορα μετα τιποτα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...