laokratwr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 magkes to paixnidaki apothewnetai sto diplo...kai gw ap to 1 paizw k imho to na kontrareis to cpu den exei kai poly nohma..ante na veltiwnesai esy,kati san to training...alla to real einai to diplo...milame gia treles mapes me ton adelfo mou...apisteyta synaisthimata tou stil na trww ena gkolaki mia xara kai na gkriniazw kai kala moufa gkol...kai meta apo to match pou tha xw hremhsei na lew ston aderfo mou ti elega o lalakas prin...pes rulez...
jmz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 paidia, osoi pezetai online uparxoun kai diafores leagues, mia elliniki ine sto http://www.esl-europe.net/gr/pes5/1on1/ladder/ kai alli opws eipe pio panw o Christav (ee aekakii:D) ine to http://www.evo-league.com .. elpizw na ta poume ekei vevea to online den exei ti xara tou na pezeis me ton allo dipla dipla, oi kokoromaxies kai oi atakes/xaraktirismoi, ine ola ta $$! c yaa
Luxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 καποια τακτικη που προτεινετε για να νικαω ευκολα την chelsea; την παιρνει ενας φιλος μου και με εχει καταξεσκισει με 45-17!!! ημαρτον δλδ.. βεβαια τις 35 περιπου νικες τις εκανε οταν ειχα Inter και εγω ειχα κανει μονο 5!! δεν ξερω γιατι γινεται αυτο.. με την Inter αν και μου αρεσει παρα πολυ και εχει και καλυτερους παικτες απο την barcelona ( στα ποσοστα στο παιχνιδι ) δεν μπορω να παιξω τοσο καλα!! τεσπα, τι μου προτεινετε; θελω κυριως να μην τρωω γκολ.. παιζει κυριως απο τα ακρα με duff και robben. χρησιμοποιει και πολυ τον joe cole ο οποιος με δυσκολευει παρα πολυ..!
Christav Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 paidia' date=' osoi pezetai online uparxoun kai diafores leagues, mia elliniki ine sto http://www.esl-europe.net/gr/pes5/1on1/ladder/ kai alli opws eipe pio panw o Christav (ee aekakii:D) ine to http://www.evo-league.comc yaa[/quote'] hehe:-D ..
freelove Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 ginete na paikseis online to pes5 xwris na exeis to gnisio paixnidi? makari na ginotane..?
N1ghtW0lf Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 xwris to gnhsio oxi, to eipame arketes fores...
kostelo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδια πειτε κανα site με tips και τακτικες να δω για το PES5 για PC γιατι δε την παλευω πολυ. Ολο 0-0 φερνω στα 3 αστερια ή αν κερδισω με κανα ξωφαλτσο 1-0 κι αυτο απο φαουλ. Πολυ δυσκολο μου φαινεται. Εψαξα στο google και βγαζει ολο site που πουλανε το παιχνιδι ή site με reviews. Υπαρχει τιποτα?
tsakonas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδια πειτε κανα site με tips και τακτικες να δω για το PES5 για PC γιατι δε την παλευω πολυ. Ολο 0-0 φερνω στα 3 αστερια ή αν κερδισω με κανα ξωφαλτσο 1-0 κι αυτο απο φαουλ. Πολυ δυσκολο μου φαινεται. Εψαξα στο google και βγαζει ολο site που πουλανε το παιχνιδι ή site με reviews. Υπαρχει τιποτα? me keyboard pezeis? an nai tote duskola ta pramata...an pezeis me joystic kati ginete...site den kserw pantws oles tis kinhseis tis leei mesa sto paixnidi otan ksekinas ena mats pata start na vgei to menu kai kapou katw katw de thimamai pio ,vgazei lista me ola ta koubia...
kostelo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Με πληκτρολογιο παιζω δυστυχως οποτε εκ των πραγματων ειναι πιο δυσκολο απ οτι με joystick. Στο playstation το πηγαινα σφαιρα αλλα στον υπολογιστη δε φορτσαρω. Ελεγα μηπως υπηρχε κανα site με tips και αναλυση συστηματων ή να εξηγουσε τις ατομικες εντολες καλυτερα. Ας πουμε τι διαφερει το covering απο το zonal marking. Τετοιου στυλ. Επισης κατεβαζω 3-4-3 τις περισσοτερες φορες και παλι γκολ δε βαζω. Αν με φουλ επιθεση δε σκοραρω, τοτε με ποιο συστημα θα μπορεσω?
N1ghtW0lf Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 h apopsh mou einai, pws to susthma mono tou den 8a ferei th nikh, an den se boleuei to susthma esena na paizeis me ena sugkekrimeno susthma duskola 8a nikhseis... gia polu kairo epaiza me 3-4-3 kai egw alla den me boleue idiaitera, den mporousa na skorarw. To allaksa to susthma, to ekana 4-1-2-3 kai h omada exei forzarei, bazw 3-4 goal se ka8e agwna sxedon. Kane dokimes allazontas to susthma paixnidiou sou, dhladh skepou pws paizeis perissotero, apo ta plagia h' apo to kentro? Egw paizw apo to kentro perissotero alla kai apo ta plagia kamia fora analoga me to susthma tou antipalou.
tsakonas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Με πληκτρολογιο παιζω δυστυχως οποτε εκ των πραγματων ειναι πιο δυσκολο απ οτι με joystick. Στο playstation το πηγαινα σφαιρα αλλα στον υπολογιστη δε φορτσαρω. Ελεγα μηπως υπηρχε κανα site με tips και αναλυση συστηματων ή να εξηγουσε τις ατομικες εντολες καλυτερα. Ας πουμε τι διαφερει το covering απο το zonal marking. Τετοιου στυλ. Επισης κατεβαζω 3-4-3 τις περισσοτερες φορες και παλι γκολ δε βαζω. Αν με φουλ επιθεση δε σκοραρω, τοτε με ποιο συστημα θα μπορεσω? opws leei kai o nightwolf swsta, den pezei kai toooso megalo rolo to susthma...an eisai kalos tha thn valeis thn bala gol alla me to keyboard thelei kalh eksaskhsh!!!! twra gia thn diafora pou les, covering shmainei oti pisw sthn amuna allhlokaluptonte kai zone marking oti pezoun zwnh. toso kairo pou pezw polu spania ta peiraksa auta kai eftasa na pezw twra sta 6 asterakia kai vghka champions league (4os sto prwtathlima ,polu duskolo gmt!!). twra gia site pote den epsaksa alla twra pou to pes eipa na dw...me 2 lepta sto google kai ena sto gamespot PES 5 @ GAMESPOT
N1ghtW0lf Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 kai egw auta den ta exw peiraksei pote, ta covering kai zone marking, opws einai ta exw afhsei
Luxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 με αφορμη το ταπεινωτικο 7-0 στα παιχνιδια απο τον φιλο μου την παρασκευη και το συνολικο 53-17 θα σταματησω το pes5. δεν προκειται να ξαναασχοληθω με το εν' λογω παιχνιδι. κριμα οι ωρες ( ευτυχως δεν ηταν πανω απο 100 ) και τα χρηματα που σπαταλησα. τα κολπα δεν μετρανε καθολου. περναω ολη την ομαδα παμε 1-1 και δεν μπορω να βαλω γκολ.. δεν τα παραταω επειδη χανω με τετοιο score, αλλα επειδη στα 6 απο τα 7 παιχνιδια εβαλε το γκολ στο διαστημα 88-94.. δεν αντεχω αλλο.. καλη συνεχεια!!
kostelo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Φιλε nightwolf για τον τροπο παιχνιδιου μου, προσπαθω να αναπτυσσομαι πιο πολυ με μπαλιες στα πλαγια γιατι στο κεντρο συνεχεια με κοβουν. Στο master legue σου δινουν την ελεεινη ομαδα και παλι απ τα πλαγια με τρωνε γιατι δεν εχω ταχυτητα. Μεταγραφες να κανω δε μπορω γιατι με τα λεφτα που εχω μετα βιας καλυπτω τους μισθους των παικτων οποτε προσπαθω με τον κουτσομητρα και με τον καστελο (ο οποιος καστελο υπαρχει σε ολα pro που εχω παιξει σε playstation και pc και με την ιδια θεση.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.