tdlabr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά επειδή τώρα δεν το αγόρασα το PES5 αλλά το έχω... δεν θα μπορώ να παίξω online?
tdlabr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά επειδή δεν το αγόρασα το PES5 αλλά το έχω... δεν θα μπορώ να παίξω online?
adi32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Ειμαι φανατικος του pes3 και μισουσα το pes4 το εβαλα σημερα και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα και στο gameplay και στα χρωματα οπου μου θυμιζει το 3 τα γκολ αρχισαν να μπαινουν σχετικα ευκολα (στο pes4 ολο 0-0 ερχομουν) οι πασες φαινονται καλυτερες και πιο αμεσες οι παικτες φαινεται να εχουν και κατι σαν αυτενέργεια να το πω ? πιστευω πως ειναι πιο θεαματικο απο το 4 το μονο κακο οπως παντα τα ονοματα ομαδων και παικτων υπαρχουν πουθενα διορθωμενα rosters ? το ρανταρ μπορουμε να το ξεφορτωθουμε δια παντως?
s-11 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 loipon to game gamaei ktl ktl gnwsta auta alla 8elw kati opoios paizei thn pc version as mou pei an exei parathrhsei mia xronikh diafora ston hxo ana diasthmata (prwta to sout kai meta o hxos ktl)
Panahs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Εγώ έχω παρατηρήσει ένα άλλο προβληματάκι, εσείς όταν βλέπετε με την default camera (όταν λέω default εννοώ την wide) έχετε παρατηρήσει ότι από πίσω, όταν γυρίζει για κάποιο λόγο πιο ψηλά, δεν έχει οπαδούς? Ενώ στα cut scenes (πχ στα fouls, στα replays κλπ) που τα δείχνει από άλλη κάμερα το στάδιο είναι full.
Blackjim Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 και τα 2 ειναι γνωστα προβληματα. Sound Lag το 1ο , και γινεται τυχαια καμια φορα. Και το 2ο με τις κερκιδες , νομιζω οτι το καναν για να μειωσουν το lag στο online. Ετσι διαβασα...
s-11 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 diwr8otiko patch apo konami 8a paiksei? btw ellhniko patch me syn8hmata kits ktl einai sta skaria?3ereis kaneis?apo we hellas isws?
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Είμαι ακόμα στο 10% της διαδικασίας του "αγοράσματος" και περιμένω πως και πως να το παίξω μετά από τόσο καιρό που έλιωνα το demo. Από όσα έχω διαβάσει με πολλά συμφωνώ, με άλλα όχι. Το μόνο που πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω, όσο κι αν προσπαθώ, είναι πώς είναι δυνατόν να θεωρούν κάποιοι ότι το PES4 είναι καλύτερο...τελευταία φορά που είδα το 4, πριν κανα μήνα, μου φάνηκε πανάθλιο σε σχέση με το 5, σα να συγκρίνω οποιοδήποτε FIFA με το 4...εντελώς αυτόματο..οι πάσες, τα σουτ, οι κεφαλιές, όλα..το 5 είναι ένα σκαλί παραπάνω. Περιμένουμε τα patches..χωρίς αυτά δεν το αγγίζω καν. Αν δεν μπορούμε να παίξουμε online, πάλι δεν το αγγίζω καν. Το προηγούμενο δεν είχε κλειδιά και τέτοια, αλλά με το lag και την έλλειψη ελληνικών servers δεν άξιζε το online. Τώρα αν αρχίσουμε με τα s*rials (όπως έγινε με το NBA Live 06 ας πούμε) τα παρατάω από τώρα... (φυσικά είναι θέμα τιμής και Τιμής για κάποιους να ΜΗΝ το πάρουν...μαμήσιο)
Panahs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μα αυτό με τις κερκίδες δεν έγινε σε online αγώνα, αλλά σε κανονικά σπιτικά (χειροποίητα βρε αδερφέ!) ματσάκια! Πιστεύω ότι θα έχουμε σίγουρα διορθωτικό patch.
Chilli Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 re seis to pro 5 gia pc uparxei sto eshop .... giati skotoneste kai rwtate pou uparxei ???
littlelouievegos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά επειδή δεν το αγόρασα το PES5 αλλά το έχω... δεν θα μπορώ να παίξω online? Εγω το αγορασα φετος πρωτοτυπο Για αυτο το λογο... Βαριεμαι να ψαχνω για patch και αν και αν... :wink: Για μενα ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που αξιζει original...
Blackjim Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μα αυτό με τις κερκίδες δεν έγινε σε online αγώνα' date=' αλλά σε κανονικά σπιτικά (χειροποίητα βρε αδερφέ!) ματσάκια! Πιστεύω ότι θα έχουμε σίγουρα διορθωτικό patch.[/quote'] ela nte. mallon variotan na to kanoun mono sta online kai to kanan na einai genikws etsi... mi to pisteveis katholou. Kalo xryso to game , alla i konami se tetoia themata pera vrexei...
Sadako Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.. Διαβάζω για πρόβλημα με τα ονόματα στο pes5. Το full δεν το έχω (ακόμα), αλλά στο demo, οι 4 ομάδες που έχει είναι με κανονικά όλα τα ονόματα.. Μήπως το "πρόβλημα" αυτό υφίσταται μόνο στην έκδοση για playstation?? Το άλλο με το lag στον ήχο το παρατήρησα όντως και στο demo. Επειδή δεν έχω παίξει εντατικά κάποια απο τις προηγούμενες εκδόσεις, υπήρχε κάποιο patch για να το διορθώνει αυτό? Δηλαδή ελπίζουμε σε κάτι παρόμοιο και για το 5??
s-11 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 oxi exei polla moufa names alla se sxesh me ta ypoloipa pes exei ta perissotera official licences apo pote
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Το http://www.pesfan.com θα βγάλει σήμερα Παρασκευή option file με τα κανονικά ονόματα για PC (για PS2 έχουν βγάλει ήδη), οπότε έχετε το νου σας. Όσο για προβλήματα...να φαν και οι κότες, πολλοί λένε δεν τους δουλεύει το ΑΑ, άλλοι έχουν το γνωστό πρόβλημα με τον ήχο (υπάρχει από το PES3, ευτυχώς σε μένα πολύ σπάνια συμβαίνει και για λίγο), όλοι γκρινιάζουν για το τρελό bug με τις άδειες κερκίδες (καλά, testers και QA δεν υπάρχουν στην Konami???), το radar για άλλη μια φορά δεν βγαίνει, το παιχνίδι ΔΕΝ παίζει Direct IP-to-IP χωρίς να συνδεθείς σε lobby (από το ράδιο αρβύλα κάτι ακούγεται ότι θα βγει patch όμως, προφανώς δεν το έχουν όλοι αυθεντικό και γκρινιάζουν). Πολύ καλό μου ακούστηκε το ότι θα μπορούν να παίζουν μέχρι 2 εναντίον 2 σε multiplayer. Φυσικά είναι πολύ καλύτερο να υπάρχουν τόσα προβλήματα με το PES5 που ΔΕΝ αφορούν το gameplay (τουλάχιστον όχι άμεσα)...ενώ κάποια άλλα ποδοσφαιράκια έχουν μείνει στα καλά γραφικά και την ευχάριστη μουσική και τα δικαιώματα των πρωταθλημάτων... Για άλλη μια φορά θα επιμείνω ότι το καλύτερο gameplay το έχει ΜΑΚΡΑΝ το manager2006, μόνο που δεν έχει καλά γραφικά και δεν παίρνει joypad ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.