nzeppos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Παιδιά, λύστε μου σας παρακαλώ μια απορία για το online του pes. Αν έχω π.χ το proevlutionline superpatch 3.0 μπορώ να παίξω και με άτομα που δεν το έχουν? Ή που έχουν το 2.0? Ή που έχουν το ελληνικό patch? Και το ανάποδο, αν έχω το μαμήσιο παιχνίδι μπορώ να παίξω με άλλους που είναι patched? Γιατί π.χ. όταν το πρωτοδοκίμασα είχα το ελληνικό patch μέσα κι έπαιζα κανονικά με διάφορους Γερμανούς που αποκλείεται να το είχαν (με κάποιες ομάδες είχα πρόβλημα εμφανίσεων πάντως).
tsakonas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 einai arketa aplo...oti kai na exeis esy den exei sxesh gia to ti vlepei o allos...p.x an esy exeis to patch k to idio to exei kai o allos tote logika tha vlepei oti vlepeis...alla an exei allo patch h kanena patch tha vlepei oti evlepe... ara dont worry...rwtas k mesa sto lobby mhpws kaneis to xei h oxi... h kanonizeis me filous klp......
nzeppos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Να'σαι καλά tsakona. Ενημερωτικά πάντως λέω ότι με ένα σύντομο research που έκανα, είδα ότι οι τύποι που έφτιαξαν τα Proevolutionline patches συνιστούν να έχουν και οι δύο χρήστες το ίδιο patch. Αλλιώς υπάρχει περίπτωση να πέσει το παιχνίδι (ή η σύνδεση) κατά τη διάρκεια επιλογής ομάδας. Όταν έπαιξα με το ελληνικό patch δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, αλλά είδα κάτι παρόμοιο σε φίλο που είχε το wolf superpatch 1.01, δηλαδή μόλις έβγαινε η οθόνη επιλογής εντεκάδων/συστημάτων/κλπ έπεφτε η σύνδεση με τον άλλο χρήστη. Και δοκίμασα με 5-6 άτομα από διαφορετικά lobbies για να σιγουρευτώ ότι δεν έφταιγε η 384/128. Ισχύει αυτό που είπε ο tsakonas πάντως, να ρωτάμε στα lobby "ποιός έχει το τάδε patch για να παίξει μαζί μου". Επίσης υπάρχουν και πολλά host rooms που ονομάζονται π.χ. "sp3 patch" ή "no patch" κλπ. για διευκόλυνσή μας. Το καλύτερο όνομα room που είδα το είχε ένας που έγραφε "no patch, no brazil", άψογος! Στο default option file αυτοί οι Βραζιλιάνοι επιθετικοί είναι από τσιμεντόλιθο, ούτε Γερμανοί και Άγγλοι αμυντικοί δεν τους ρίχνουν άμα βάλουν το κεφάλι κάτω, αφήστε δε που τρέχουν με...300. Είπαμε, φοβερή ομάδα η Βραζιλία, θα το πάρει το καλοκαίρι αλλά όχι κι έτσι. Για να έχω πάντως το κεφάλι μου ήσυχο, έφτιαξα 2 διαφορετικές εγκαταστάσεις pes, τη μία σε φάκελο pes5_default και την άλλη στον pes5_sp3 (και τα αντίστοιχα save files) και με 2 απλά batch αρχεία διαλέγω ποια θα ονομάσω σε σκέτο pes5 για να τρέχω με ή χωρίς superpatch 3.0 (ή οποιοδήποτε άλλο patch θέλω να εγκαταστήσω).
Bougas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 re pedia,me 384/128 mporo na paiksw kai egw pro evolution on-line?
schumacher_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 @Bougas: xlwmo se kovw!! @nzeppos:ayto pou les gia ti vrazilia den einai kai toso tromero pia... sto pes4 itan ontws apiastoi oi paixtes, alla sto pes5 nomizo exei meiwthei kapws ayti i diafora! omades opws i ollandia, i argentini tous kontraroun sxetika aneta... kai milaw gia 2plo paixnidi... me ti cpu einai dedomeno oti mporeis na tous kontrareis me opoiadipote sxedon omada!
schumacher_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 koita, me 512 de nomizo na deis treli diafora... sto online, ap'oti exw katalavei to provlima to dimiourgeis otan kaneis esi host, pou stelneis mono me 128kbit... opote akoma kai 512 na exeis, pali upload sta 128kbit tha eisai, opote pali mantoles! enw antitheta i 1024 exei 256kb upload, opote kalyptesai... an kanw lathos, as me diorthwsei kapoios, alla kati tetoio exw katalavei apo tis syzhthseis toso kairo sta diafora forums...
Bougas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 kalytera,giati ama mporousa na paizw on-line,tha kolaga me tis ores............
nzeppos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Κι όμως πέρα από κάθε προσδοκία μόλις είδα σε φίλο το pes5 online σε 384/128 tellas. Και παίξαμε με 4-5 άτομα σε διάφορους servers (σίγουρα όχι Έλληνες) και πήγαινε μια χαρά. Υπήρχε ελάχιστο lag όταν ήμασταν client (που λογικά οφειλόταν και σε αυτούς) ενώ δεν είχαμε κάποιο παράπονο για υπερβολικό lag όταν ήμασταν εμείς ο host. Οι αντίπαλοι φαίνονταν να αγωνίζονται μια χαρά. Θα είμαι όμως σίγουρος όταν παίξω με τον προαναφερθέντα φίλο (αύριο το μεσημέρι) αντίπαλός του από τη δική μου σύνδεση. Ίσως υπάρχει μια ελπίδα να κολλήσεις με τις ώρες τελικά! Τώρα παίζω καναδυο παιχνίδια στα γρήγορα και μετά ύπνο γιατί έχουμε και δουλειές το πρωί. (edit: Τελικά παίξαμε λίγο αργότερα τους αγώνες που λέγαμε και όταν έκανα εγώ τον host (με 1Mbit) αυτός δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα ενώ όταν ήμουν client το lag ήταν ελάχιστο, ίσως 1-2 δέκατα του δευτερολέπτου, παίζαμε στα ίσα). Φαντάζομαι πάντως ότι σε ώρες αιχμής τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ρόδινα.
Bougas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 zeppo pali euxarista nea mou exeis!me efiakses pali!se eixa prokalesei gia ena diplo nomizo prin 2 bdomades!
nikolaosnikolas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 re paidia kana link na katebasoume kana patch iparxei?
Bougas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 tromero patch!paizeis Netherlands-german,kai akougete...................aderfia zeite eseis mas odigeitai!
gianpan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 e kala entaksi auto tha allaksei tora logo mias euresis, alla min eisai toso egoistis. Den mporeis na exeis kai ellinikes oamdes me sinithmata kai sinthimata gia tous ipolipous. Tora mporoun na exoun sinthimata oles oi omades nomizo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.