angelkar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Παιδιά καταρχάς καλωσήρθα στην παρέα σας. Σήμερα θα πάω να πάρω original το pes5 για να μπορώ να παίζω δικτυακό μιας και η τιμή του είναι πλέον πολύ φτηνή στα 20€.Επίσης θα πάρω και ένα gamepad μάλλον της Logitech αλλά θα ήθελα να μου πείτε πιό προτείνετε καθώς επίσης αφού κάνω register το serial γαι το δικτυακό απο'κει και πέρα είναι εύκολα τα πράγματα για να παίξω με κάποιον παίχτη ή να μπώ σε κάποιο τουρνουά? Πώς μπορώ να βλέπω ποιοι είναι Έλληνες και ποιοι όχι? Ευχαριστώ εκ'των προτέρων και συγνώμη αν είναι κουτές οι ερωτήσεις αλλά μέχρι να μπώ να δώ τι παίζει είμαι πολύ περίεργος.
__D3mIaN__ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 katarxhn de 3erw an yparxei ellhnikos server... otan empaina egw eixe italiko, aggliko, galliko, germaniko, kai kati allous... twra an kapoios einai ellhnas mallon apo to nick. e olo kai kati pozeriko 8a deis. oi dyskolies kumainontai opws 8a deis se polla epipeda. h monh 3enera einai oti isws exeis lag merikes fores kai 8a blepeis ena sout... k meta gkol.. de 8a prolabeneis na antidraseis, alla mono an exeis lag.
nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μετά από περίπου 60 αγώνες μου online συν άλλους 300+ του αδερφού μου (τους περισσότερους από τους οποίους έχω παρακολουθήσει) έχω να πω ότι αυτό το "host <-> client ανά ημίχρονο" κόλπο είναι από τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσαν να σκεφτούν στην Konami. Στην πλειοψηφία των αγώνων (και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) το μόνιμο πρόβλημα με τους περισσότερους αντιπάλους είναι ότι όταν κάνουν αυτοί host το ping δεν είναι ανεκτό. Ακόμα και 100-150 να είναι, ο αντίπαλος έχει σημαντικό πλεονέκτημα, σίγουρα περισσότερο από ότι αν παίζαμε π.χ. online fps παιχνίδια. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κάνω εγώ το host εν γένει δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα ο άλλος ("φαίνεται" λέω, δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος όμως έχει σίγουρα γρηγορότερες αντιδράσεις από μενα όταν ήμουν στη θέση του, πιάνει τα σουτ άμεσα και με σωστή δύναμη, αντιδρά καλύτερα στις κόντρες κλπ). Κλασικό παράδειγμα ο αγώνας που κάνει πρώτα ο άλλος τον host. Οι παίκτες μου πάνε βάρκα γιαλό, αναγκάζομαι να κάνω την κότα όσο με παίρνει, λήγει 0-0 το ημίχρονο (στην καλύτερη) και στο δεύτερο αναγκάζομαι να ανοιχτώ για να νικήσω, εγώ όμως δεν έχω πλεονέκτημα λόγω ping όπως είχε ο άλλος στο πρώτο ημίχρονο και τελικά τρώω καναδυο γκολ στην κόντρα και καλό πάσχα. Κι όλα αυτά με σύνδεση 1024/256. Δηλαδή τι άλλο να κάνουμε με το κωλοελληνικό dsl...την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσω τέτοιο πρόβλημα, μα τον άγιο ρε παιδιά, στο δεύτερο που θα είμαι host θα ανοίξω torrent uploads και ό,τι άλλο έχω πρόχειρο για να σέρνεται, να του βάλω 10 γκολ και να ησυχάσω. Νευρικοί θα γίνουμε μ'αυτό το πράγμα, κάνουμε αμάν να βρούμε κάποιον να παίζουμε και τα δύο ημίχρονα σαν άνθρωποι.
bill7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 υπαρχει κανενα καινουριο option file για το superpatch?Αν ναι που μπορω να το βρω??
clarco5 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μετά από περίπου 60 αγώνες μου online συν άλλους 300+ του αδερφού μου (τους περισσότερους από τους οποίους έχω παρακολουθήσει) έχω να πω ότι αυτό το "host <-> client ανά ημίχρονο" κόλπο είναι από τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσαν να σκεφτούν στην Konami.Στην πλειοψηφία των αγώνων (και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) το μόνιμο πρόβλημα με τους περισσότερους αντιπάλους είναι ότι όταν κάνουν αυτοί host το ping δεν είναι ανεκτό. Ακόμα και 100-150 να είναι' date=' ο αντίπαλος έχει σημαντικό πλεονέκτημα, σίγουρα περισσότερο από ότι αν παίζαμε π.χ. online fps παιχνίδια. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κάνω εγώ το host εν γένει δεν [i']φαίνεται[/i] να έχει πρόβλημα ο άλλος ("φαίνεται" λέω, δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος όμως έχει σίγουρα γρηγορότερες αντιδράσεις από μενα όταν ήμουν στη θέση του, πιάνει τα σουτ άμεσα και με σωστή δύναμη, αντιδρά καλύτερα στις κόντρες κλπ). Κλασικό παράδειγμα ο αγώνας που κάνει πρώτα ο άλλος τον host. Οι παίκτες μου πάνε βάρκα γιαλό, αναγκάζομαι να κάνω την κότα όσο με παίρνει, λήγει 0-0 το ημίχρονο (στην καλύτερη) και στο δεύτερο αναγκάζομαι να ανοιχτώ για να νικήσω, εγώ όμως δεν έχω πλεονέκτημα λόγω ping όπως είχε ο άλλος στο πρώτο ημίχρονο και τελικά τρώω καναδυο γκολ στην κόντρα και καλό πάσχα. Κι όλα αυτά με σύνδεση 1024/256. Δηλαδή τι άλλο να κάνουμε με το κωλοελληνικό dsl...την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσω τέτοιο πρόβλημα, μα τον άγιο ρε παιδιά, στο δεύτερο που θα είμαι host θα ανοίξω torrent uploads και ό,τι άλλο έχω πρόχειρο για να σέρνεται, να του βάλω 10 γκολ και να ησυχάσω. Νευρικοί θα γίνουμε μ'αυτό το πράγμα, κάνουμε αμάν να βρούμε κάποιον να παίζουμε και τα δύο ημίχρονα σαν άνθρωποι. Φίλε, αν θες κανονίζουμε καμιά μέρα να βρεθούμε για κανένα online παιχνιδάκι για να δούμε αν υπάρχει και lag και ανάμεσα σε 1024 με 1024. Αμάν πια!!!! Και μένα μουχουν σπάσει τα νεύρα με αυτό το lag!!
nzeppos Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Οκ, κάποια στιγμή θα το κανονίσουμε, να κάνουμε ένα τεστ. Τώρα το έχω ψιλοπαρατήσει γιατί έχω εκνευριστεί. Δοκίμασα πριν λίγο κι έπαιξα με έναν της πρώτης κατηγορίας (νο. 5000τόσο) κι έχασα 3-2 στην παράτα μόνο και μόνο επειδή είχα το κλασικό 100-150 ms ping κι έπαιρνε όλες τις κόντρες ενώ ήταν αδύνατον να ντριπλάρω. Και μετά ρε παιδιά έβαλα να παίξω με έναν άλλο (που η ένδειξη στη σύνδεσή του ήταν 2 βελάκια, το συνηθισμένο) και θυμήθηκα το PES3! Στο ημίχρονο που ήταν αυτός host το παιχνίδι πήγαινε σε αργή κίνηση, δεν το έχω ξαναδει ποτέ αυτό! Αδύνατον να παίξεις έτσι, έλεος. Όχι άλλο host client swapping, ας το καταργήσουν!
schumacher_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 vasika kai ena directip tha itan mia xara... nzeppos, to exw aporia edo kai arketo kairo... giati grafeis panta me gkri? dakryzoun ta matia mou ama exeis kanena megalo post re aderfe...
bill7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Guys ξερει μηπω ςκανενας για καποιο καινουριο option file για το superpatch?
ikon Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Αποκλείεται να άλλαξε τόσο από το Demo που κυκλοφόρησε πρίν κάμποσο καιρό.Οπότε αν παραμένει όπως στο Demo όποιος λέει πως δεν του αρέσει' date=' είναι πιθανότατα από τους κλασικούς που θέλουν να βάζουν εύκολα και γρήγορα goal, που δεν γνωρίζουν ότι και οι παίχτες χάνουν το control καμμιά φορά, και ότι δεν πάνε όλες οι πάσες καρφί. Τέσπα, θα το παίξω και θα εκφέρω την αποψούλα μου σύντομα.[/quote'] το παιχνιδακι απλα ειναι χαλια. οι παιχτες δεν κοβονται με τιποτα χανουν το κοντρολ και βεβαια ειναι πιο αργο απο απο το 4
THE GODFATHER Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 το παιχνιδακι απλα ειναι χαλια. οι παιχτες δεν κοβονται με τιποτα χανουν το κοντρολ και βεβαια ειναι πιο αργο απο απο το 4 KICK HIM.... Pane paixe fifa re koblex opisthodromikoi
nzeppos Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Ελάτε βρε παιδιά, αφού ξέρετε πως είναι αυτά, κάθε παιχνίδι στην αρχή μας φαίνεται φοβερό και τρομερό (ειδικά τα ποδοσφαιράκια) και μετά από λίγο σιγά σιγά απομυθοποιείται, βρίσκουμε τα στραβά που έχει και κάνουμε την κριτική μας. Κι εγώ όταν έπαιξα το pes5 demo είχα παλαβώσει αλλά μετά από κάμποσους μήνες το είχα βαρεθεί εντελώς, δεν μου άρεσαν ένα σωρό πράγματα... και έσωσε την κατάσταση το online. Τα ίδια είχαμε και με το pes4 και τώρα πόσοι το παίζουν ακόμα? Φαίνεται λες και είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το pes5. Τα ίδια θα γίνουν με το pes6 όταν βγει, καλή του η ώρα. Φυσικά υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις, η κατηγορία των φανατικών και των τρελαμένων, για τους οποίους είναι αδύνατον να γίνει οποιαδήποτε κριτική. Κι έτσι πρέπει!
m00nlight Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Apo th mexri twra empeiria mou apo to 1o ISS tote, telika katalavainw pws gia na krineis swsta ena paixnidi ths seiras PES prepei na asxolh8eis mazi tou panw apo 6mhno...Proswpika ais8anomai oti oso paizw ma8ainw kai kati perissotero gia to paixnidi...Isws auto na me krataei, poios xerei...
adi32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 καθε μερα παιζω τουλαχιστον 3 παιχνιδια και δεν το βαριεμαι εχω παρει γυρω στα 30 πρωταθληματα με το θρυλο παντα
nzeppos Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ρε, εσείς όμως είστε στην κατηγορία που προανέφερα, τι μιλάτε?! *LOL* Πάντως το διπλό εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον να το βαρεθεί κανείς. Εκεί το παιχνίδι αγγίζει το τέλειο.
bill7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ξερει καποιος καμια σελιδα με ολες τις τριπλες και τις κινησεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.