tpelek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Έχει κάνεις κάποιο link για το Greek Patch ? Από το http://www.wehellas.gr δεν μπορώ να το κατεβάσω γιατί μου βγάζει error ότι δεν έχω πρόσβαση στα Download.
tsakonas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 ean kaneis eggrafh pou einai free tha boreis na beis sta downloads !!!!!!
Dragonheart Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Ρε παιδια εμενα με το patch απο το gamingaccess μου συμβαινουν τρεια προβληματα. Πρωτον στην κεντρικη οθονη δεν μου εμφανιζει δυο επιλογες και λεει απο κατω οταν παω πανω σε αυτες την ενδειξη demo. Ακομα οταν μπαινω να δω τις ομαδες πολλες ειναι εξαφανισμενες! Δηλαδη ενω υπαρχουν και μπορεις να τις επιλεξεις δεν βγαινει το ονομα τους! Τελευταιο που πιστευω οτι δεν ειναι προβλημα η καμερα δεν κινειται οπως στο PES5 αλλα καπως διαφορετικα, πιο διαγωνια. Δεν λεω καλα ειναι αλλα ρε φιλε γιατι μου αλλαζεις την καμερα που τοσα χρονια εχω μαθει? Μπερδευομαι! Αυτα τα ολιγα..
N1ghtW0lf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 kapoio la8os 8a exeis kanei otan ebazes to patch
Dragonheart Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Τι λαθος να εκανα δηλαδη; Χρειαζεται να κανεις κατι συγκεκριμενο; Εκανα install την 2 version, μετα αλλαξα ενα αρχειο, μετα εκανα install την 2.5 version και αλλαξα αλλο ενα αρχειο! Εχει το προβλημα που εχω εγω κανενας αλλος;
N1ghtW0lf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 egw prwth fora to akouw... Giati den bazeis to wehellas patch na exeis kai A' ethniki?
Arioch79 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 @Dragonheart: Το patch αφορά μόνο το world cup του 2006. Συνεπώς οι τύποι έχουν φτιάξει μόνο τις εθνικές ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό. Γι' αυτό έχουν σβηστεί όλες οι υπόλοιπες, εκτός βέβαια από ορισμένες που για κάποιο λόγο που δε ξέρω δεν τις έσβησαν (βλ. Ελλάδα). Όσον αφορά τη κάμερα, έχεις δίκιο, έχουν αλλάξει τη γωνία της wide, αλλά εμένα προσωπικά δε με πειράζει, μη σου πω ότι τη προτιμώ κιόλας αυτή τη προοπτική. Επίσης, αυτό που λες για το demo στις εξαφανισμένες επιλογές το παρατήρησα κι εγώ, αλλά τη στιγμή που μπορείς να παίξεις κανονικά ολόκληρο το worl cup, δε καταλαβαίνω γιατί το λένε demo. Εμένα το μόνο που με χάλασε με το patch είναι τα γρασίδια. Είχα συνηθίσει στα αναβαθμισμένα γρασίδια του SP3 και αυτά μου φαίνονται σαν πλαστικά τώρα.
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 για να μην ανοίγω νέο τοπικ..παίξτε οπωσδηποτε το Winning eleven 9 LIVEWIRE!!!!!!!Εχει διαφορετικό gameplay καλύτερα γραφικά με το patch που του εχουν βάλει γενικότερα πολύ καλύτερο απο PES5! Εχει κυκλοφορήσει για PC αλλά διατιθεται μόνο στην Ασια..για ευρώπη δεν θα κυκλοφορήσει απο τι διάβασα αλλά δεν ειμαι και απολυτα βέβαιος. Οπότε αν εχετε κανενα Ασιάτη Θείο ξέρετε τι να του ζητήσετε για δώρο!
nzeppos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 PES5 τέλος για μένα (ξανά ), αρκετά το ανέχτηκα, έβαλα και το WC2006 patch και μετά από 2 μέρες το σιχάθηκα. Ευτυχώς υπάρχει λύση. Winning Eleven 9 Liveware Evolution για PC, δεν είναι παρά η κορεάτικη έκδοση του PES, 1,46GB download από τον αγαπημένο μας θείο συν άλλα 590 περίπου ΜΒ το patch, που μπορείτε να βρείτε εδώ. Οι ps2 fans προφανώς το γνωρίζουν και κάποτε το έλιωναν (έτσι Γιάννη; να δούμε πότε θα βγει το we10 για pc). Είναι απλά καλύτερο από κάθε άποψη, μπορεί να μην είναι άλλο παιχνίδι αλλά ειδικά στο single player είναι πολύ πιο ευχάριστο. Κατάφερα να παίξω 6 αγώνες χωρίς να εκνευριστώ αν και νίκησα μόνο στους 2. Τώρα θα μου πείτε γιατί να διαφέρει αφού είναι απλώς η κορεάτικη εκδοχή του PES5...ρωτήστε την ΚΟΝΑΜΙ γιατί βγάζει τόσες διαφορετικές εκδόσεις, PES για Ευρώπη, WE για Ασία (και ειδική έκδοση για την Κορέα μόνο??? ) και WEPES για την Αμερική. Και να έβγαιναν και ταυτόγχρονα πάει στο καλό. Τα βγάζουν με διαφορά λίγων μηνών οπότε πάει π.χ. ο Αμερικάνος, αγοράζει το PES5 αλλά δεν μπορεί να παίξει online λόγω ping αφού οι περισσότεροι είναι Ευρωπαίοι. Κατεβάζει τα patches που βγαίνουν για το PES και παίζει single player. Ξαφνικά βγαίνει το WE (ή το WEPES) όπου μπορεί πια να παίξει online αλλά πλέον δεν ασχολούνται οι Ευρωπαίοι να φτιάξουν ένα καλό patch γι'αυτό κλπ κλπ, τα ίδια που έχουμε κάθε χρόνο. Αν υπήρχε σοβαρός ανταγωνισμός και αντίπαλο δέος από την ΕΑ, θα είχε μεγάλο πρόβλημα η ΚΟΝΑΜΙ (προσωπική μου γνώμη). Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει μιας και τα PES/WE/WEPES είναι μακράν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί ,οπότε... Πάντως για μένα το WE9LE ΕΙΝΑΙ άλλο παιχνίδι γιατί επιτέλους ο διαιτητής αφήνει το παιχνίδι να εξελίσσεται ομαλά και σφυράει πολύ πιο δύσκολα τα ανύπαρκτα, εκνευριστικά, άθλια και Παπουτσέλια φάουλ του PES5, το WE9LE είναι σαν να συγκρίνουμε την ανεκτική διαιτησία της Premiership με τη δική μας Σούπερ Λίγκα (Θεός φυλάξοι!). Επιπλέον η απόκριση είναι αρκετά ταχύτερη και μπορούν να κερδηθούν κόντρες ευκολότερα αλλά και να γίνουν πάσες της τελευταίας στιγμής (είχα βαρεθεί να αναγκάζομαι να παίζω "με τη μία" για να μην μου κλέβει τη μπάλα το Α.Ι. ή έστω να μη με κοπανάει με το που θα κοντρολάρω τη μπάλα). Επίσης και το first touch έχει βελτιωθεί αρκετά (με έξτρα κινήσεις όταν ο παίκτης παίρνει τη μπάλα). Γενικά το Α.Ι. φαίνεται να παίζει πολύ πιο ορθολογικά, δεν κάθονται 8 παίκτες συνέχεια πίσω όπως στο PES5, κάνουν ευκολότερα λάθος πάσες, έχουν εκλείψει οι -υπο πίεση και με πλάτη στον αποδέκτη- εξωπραγματικές μπαλιές των 50+ μέτρων, είναι λίγο πιο εύκολο να γίνουν σουτ έξω από την περιοχή, να περάσουν κοφτές μπαλιές στον κενό χώρο, γενικά μου φαίνεται λιγότερο scripted (εντάξει, δεν έχει γίνει ακόμα Kick Off αλλά πού θα πάει...). Φυσικά όλα τα παραπάνω ισχύουν για δυσκολία 6 αστέρων, για τα χαμηλότερα επίπεδα δεν έχει καν νόημα να γίνουν συγκρίσεις γιατί είτε στο PES5 είτε στο WE9 είναι πολύ εύκολα και ανάξια λόγου. Δοκιμάστε το όσοι δεν το έχετε δει ακόμα και θα με θυμηθείτε, άλλωστε οι PS2άδες εδώ το είχαν προτείνει πριν πολύ καιρό, απλώς τότε δεν είχε βγει ακόμα σε pc και δεν είχε τα δέοντα patches (χωρίς το patch είναι όλα στα κορεάτικα!). Για τη διευκόλυνσή σας, ορίστε και ο πλήρης κατάλογος του patch : >### WE9 LIVEWARE EVOLUTION KOREA Version.### 1.k_text,option all english - all real logo,PES5 updated option. 2.k_sound player call name corrected. 3.k_sound all national team call name and almost team call name translated to ENG. 4.But commentary is Korean language.- impossible to chage. 5.0_text,0_sound patch from XBOX K_PATCH v1.43 - fully updated kits,boots,more than 300 real faces/hairs,stadiums,turfs,adboard,supporters flags,everthig. 6.06 worldcup ready -06 worldcup schedule saves block5 : player spain block6 : player england block7 : player brazil block8 : player france block9 : player germany block10: player argentina block11: player italy block12: player korea -----> exacltly same schedule before big4 match. why big4 match? -> Ask KONAMI. ------> name of F,H changed to B,D for correct schedule. 7.balls original - for all normal PC user _____________________________________________________ (5 parts download) Everything here: links: http://files.filefront.com/WE9LEK_K_PATCH_FINALpart1rar/;5102676;;/fileinfo.html http://files.filefront.com/WE9LEK_K_PATCH_FINALpart2rar/;5102681;;/fileinfo.html http://files.filefront.com/WE9LEK_K_PATCH_FINALpart3rar/;5102680;;/fileinfo.html http://files.filefront.com/WE9LEK_K_PATCH_FINALpart4rar/;5102682;;/fileinfo.html http://files.filefront.com/WE9LEK_K_PATCH_FINALpart5rar/;5102559;;/fileinfo.html Final database and option : http://files.filefront.com/final_database_and_optionrar/;5105788;;/fileinfo.html ____________________________________ INSTALLATION INSTRUCTIONS : 1. extract the compressed files (RAR) 2.install the DKZ studio in the folder 3. double click WE9LE_K_PATCH,it'll be opened by DKZ, click Patch on the tool bar, choose apply patch in folder, find the folder where you've installed the WE9LE and choose the dat folder 4, click ok and wait (for a pretty long time) 5. once finished, run the ppf-0-matic3, choose the original WE9LE.EXEfor the first bar and that exepatch within the folder for the second, click apply 6. run the setup in kitserver to apply the kits (it's got lodcfg as well inside))(the folder has to be copied to the installation folder of the game) 7. enjoy the fantastic game and be thankful to the people who made the patch (forget one thing, remeber to copy the option file "KONAMI-WIN32WE9KOPT" in folder1 to replace the original one where the game records are saved, eg, for me it's "C:\Documents and Settings\user\My Documents\KONAMI\Winning Eleven 9 LIVEWARE EVOLUTION\save\folder1", this is to guarantee you get the kits right) also you can use other records contained in that folder, which i didn't) hope it's helpful
schumacher_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 nzeppos, σκέψου τι πλάκα θα πάθετε όταν βγει και το we10 στα pc... το παιχνίδι και χωρίς patch, μόνο με ingame edit είναι απλά άπαιχτο... ΥΓ: πάω να παίξω κανένα we10 τώρα...:twisted:
clarco5 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 nzeppos' date=' σκέψου τι πλάκα θα πάθετε όταν βγει και το we10 στα pc... το παιχνίδι και χωρίς patch, μόνο με ingame edit είναι απλά άπαιχτο... ΥΓ: πάω να παίξω κανένα we10 τώρα...:twisted:[/quote'] Και με αυτό το patch είναι τέλειο!!!!
tsakonas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 nai paidia to WE10 einai apo allo planhth to game pou na htan kai ta grafika gia to PS3...........to xw liwsei milame!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.