schumacher_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Και με αυτό[/url'] το patch είναι τέλειο!!!! Δικό μου λάθος... εννοούσα "χωρίς να έχουν μπει οι αυθεντικές εμφανίσεις σε όλες τις ομάδες"... το συγκεκριμένο patch το έχω περασμένο εννοείται, γιατί όσο καλό και να είναι το παιχνίδι, τα default στάδια της Konami είναι απλά άθλια!
nzeppos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Online δεν νομίζω να μπορείς να παίξεις για 2 λόγους κυρίως. Πρώτον ότι δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη άρα δεν μπορείς να το αγοράσεις αυθεντικό (εκτός πια κι αν το παραγγείλεις από Ασία) και δεύτερον, σίγουρα θα ισχύει ότι και με το παλιότερα WE7/8 όπου οι περισσότεροι gamers είναι από Άπω Ανατολή, οπότε το ping θα είναι... δυσθεώρητο. Όσο για το WE10, τι να γίνει, υπομονή κάνουμε, θα βγει κι αυτό...
clarco5 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δικό μου λάθος... εννοούσα "χωρίς να έχουν μπει οι αυθεντικές εμφανίσεις σε όλες τις ομάδες"... το συγκεκριμένο patch το έχω περασμένο εννοείται, γιατί όσο καλό και να είναι το παιχνίδι, τα default στάδια της Konami είναι απλά άθλια! Μήπως έχεις περάσει το Option File μέσω CD ??? Αν έχεις τα .bin και .cue αρχεία ανάβασέ τα κάπου, γιατί εμένα φορτώνει κάτι corrupted files... :?
greekboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 einai kanis auti ti stigmi pou na thelei na paiksoume PES5 online???as to pei grigora ama einai
Bougas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 με 384 θες να παιξεις online?δεν νομιζω να γινεται.εγω παντος δεν τα καταφερα πριν λιγες βδομαδες.
greekboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 512 exo...opote thelei kanis na kanonisoume kamia mera
schumacher_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μήπως έχεις περάσει το Option File μέσω CD ??? Αν έχεις τα .bin και .cue αρχεία ανάβασέ τα κάπου' date=' γιατί εμένα φορτώνει κάτι corrupted files... :?[/quote'] Αν θες βγάζω το option file από τη memory card μου... ξέρεις να φτιάξεις τα bin και cue, ή να το ετοιμάσω? δε θα μπορέσω άμεσα βέβαια, γιατί δεν θα είμαι σπίτι μου τις επόμενες ώρες, ίσως και μερικές μέρες...
ntouzieras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 με 384 θες να παιξεις online?δεν νομιζω να γινεται.εγω παντος δεν τα καταφερα πριν λιγες βδομαδες. με 384 παιζω, κ δν υπαρχει κανενα προβλημα.βεβαια δν κατεβαζω τπτ αλλο.
greekboy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 paidia thelo na rotiso kati...loipon se ena xtipima faoul an patisoume to L2 kai erthi allos enas paixtis pano stin mpala meta ti patame gia na tin strosi ston diplano tou kai oxi na perasei apo pano tis
rageo77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 http://www.flabber.nl/archief/016561.php wayne ronney triples
Bougas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 με 384 παιζω, κ δν υπαρχει κανενα προβλημα.βεβαια δν κατεβαζω τπτ αλλο. Σοβαρα μιλας?θα ξαναπροσπαθησω. λογικα με 384 θα παιζεις μονο pro ετσι?η ολα τα παιχνιδια?
laskos0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Χαίρεται. Έχω κατεβάσει το WorldCup2006 Patch απο Soccergaming και έχω το εξής πρόβλημα..Το παιχνίδι (το patch δηλαδή) είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΟ..δεν παίζεται δηλαδή... Το θέμα είναι ότι το PES5 το παίζω σε 1024x768 (Full detailed) και παίζει άψογα...Το Patch το δοκίμασα μέχρι και σε 640x480 (Low detailed) ,αλλά δεν παίζεται..Το σύστημα μου:P4 2.4 GHz , 768 MB DDR333,ATI 9700 PRO (128MB)..Δε νομίζω να φταίει το σύστημα πάντως διότι το παιχνίδι παίζει άψογα. Δοκίμασα να κάνω uninstall->reinstall το παιχνίδι και να εγκαταστήσω το patch, αλλά πάλι αν και βελτιώθηκε λίγο είναι ακόμα πολύ αργό για να παίξω... Το αστείο είναι ότι σε ένα laptop που το εγκατέστησα το patch ήταν απελπιστικά ΓΡΗΓΟΡΟ!!!!Ούτε και πάλι παιζόταν γιατί οι παίχτες έμοιαζαν να είχαν πάρει όλοι αναβολικά!!!Σε double speed δε ήταν πολύ αστείο!!! Το θέμα είναι ότι σε κανένα υπολογιστή δε μπορώ να το ευχαριστηθώ για τους λόγους που ανέφερα ΥΓ:το patch το δοκίμασα διαδοχικά απο v2.0 σε v2.5 και μετά v2.6..Πάντα το ίδιο πρόβλημα.. ΥΓ2:Κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όταν φορτώνει τις εισαγωγικές οθόνες το patch,αυτές μοιάζουν να είναι λίγο 'τραβηγμένες' αριστερά...δηλαδή από τη δεξιά μεριά της οθόνης μένει αρκετό 'μαύρο' (κενή οθόνη δηλαδή) ΥΓ3:Στον PES5 μου δεν έχω περασμένο κανένα άλλο patch...Μόνο ένα option file που διορθώνει όλα τα rosters... ΥΓ4:Σόρυ για το μεγάλο μνμ,αλλά ήθελα να το περιγράψω το πρόβλημα ακριβώς ώστε να μην έχουμε απορίες... Ευχαριστώ
ntouzieras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Σοβαρα μιλας?θα ξαναπροσπαθησω.λογικα με 384 θα παιζεις μονο pro ετσι?η ολα τα παιχνιδια? Παιζω και call of duty 2 αλλα με ping 80 πολυ καλο πιστευω για 384.αλλο παιχνιδι δεν εχω δοκιμασει, θα δω και το far cry και θα σου πω!παντως το pro φυσαει, ειναι σα να παζεις κανονικα και ειναι ωραιο να βριζεισ τους κομπλεξικους καταλανους
kostelo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Παιδια σορυ για την ψιλο-off-topic ερωτηση που θα κανω. Πηρε το ματι μου μια προσφορα του πλαισιου που εχει το pro το 5 μαζι με ενα χειριστηριο 20€. Συγκεκριμενα αυτην εδω.Επειδη δεν εχω ξαναπαρει τπτ απο πλαισιο και ειμαι Χαλκιδα οπου δεν εχει μαγαζι, με το κουριερ ποσα θα πληρωσω? Μη μου παει κανα 30αρι γιατι αν ειναι το παιρνω απο δω. Και ενα δευτερο ερωτημα, θα παιζει με την 384? Στα speedtest πιανω 330/114 πανω/κατω και ειναι σχετικα καλη η συνδεση. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.