Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανεις πως ακριβως λειτουργει το online?

οταν παιζω με καποιον απο καλυτερη κατηγορια η ομαδα του ειναι πιο δυνατη?

πως γινεται και οι ομαδες επανερχονται στις αρχικες εμφανισεις και δυναμεις παικτων?

οταν ειναι το ημιχρονο που εχω εγω τη σεντρα γιατι παντα παιζω καλυτερα απο τον αντιπαλο? (οι παικτες πανε καλυτερα πανω στη μπαλλα κλπ πχ επαιζα χτες με καποιον και ενα στο α ημιχρονο εχανα 2-0 στο β το γυρισα 2-3)

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελληνικό πρωτάθλημα για το pes5 η we9 στο pc απο που μπορώ να κατεβάσω;εψαξα αρκετά αλλά τα λινκς ηταν νεκρά..καμια ιδέα;Αντε γιατι θέλω να πάρω ΑΕΚΑΡΑ :)

Δημοσ.
ξερει κανεις πως ακριβως λειτουργει το online?

οταν παιζω με καποιον απο καλυτερη κατηγορια η ομαδα του ειναι πιο δυνατη?

oxi kamia sxesi

πως γινεται και οι ομαδες επανερχονται στις αρχικες εμφανισεις και δυναμεις παικτων?

den katalava ti akrivws ennoeis.

οταν ειναι το ημιχρονο που εχω εγω τη σεντρα γιατι παντα παιζω καλυτερα απο τον αντιπαλο? (οι παικτες πανε καλυτερα πανω στη μπαλλα κλπ πχ επαιζα χτες με καποιον και ενα στο α ημιχρονο εχανα 2-0 στο β το γυρισα 2-3)

poli apla giati otan kaneis esy host ta vlepeis pio grhgora apoti o antipalos meta apo kapoia milisecons.sto prwto hmixrono kaneis esy kai sto b o allos....kai antistrofws.

Δημοσ.

εννοω πως αφου εχω βαλει patch και εχω αλλαξει τα παντα απο δυναμεις παικτων ........... οταν παιζω online οι ομαδες επανερχονται στα αρχικα τους settings

px otan pairnw olympiako εχει τους αρχικους παικτες και οχι τους αλλαγμενους

Δημοσ.

μετα τον ειχε βαλει μπροστα

και ενω νικαγα 1-0 μετα με νικησε 2-1

απο οτι εψαξα μπορει να γινει αλλαγη στα data του παιχνιδιου και να σου βγει ο αλλος με ομαδα σουπερ σταρς με ολους τους παικτες στο 99

οποτε αντε να παιξεις!!!!!!!!!!!

http://forum.prosuperleague.co.uk/viewtopic.php?t=406&sid=4dbbc748d587ee5679bd5a3612dcdf57

Δημοσ.

Όποιος χρειάζετε ένα option file το οποίο να έχει τις τελευταίες μεταγραφές των ομάδων το καλοκαίρι κατεβάστε αυτό...Έχει τα πάντα μέσα...Παίζω πλέον με Σεβτσένκο Μπάλακ Καλού στη Τσέλσι και Νιστελρόι στη Ρεάλ!Το βρήκα από site και δεν έχασα την ευκαιρία να το κατεβάσω...

http://rapidshare.de/files/30679812/KONAMI-WIN32PES5OPT

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...