Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia exo to pro5 to egathisto sto laptop και παιζει κανονικα...

το προβλημα μου ειναι οτι οταν παταω δεξια πανω και σουτ δηλαδη 3 συνδυασμους 3 πλκτρα δεν υπακουει στην τριτη επιλογη?? ενω στο pc παιζει κανονικα>???

εχει προβλημα με τα λαπτοπ?? αν ξερει καποιος ας βοηθησει...

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εχει προβλημα με τα λαπτοπ?? αν ξερει καποιος ας βοηθησει...

είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πιστεύω ότι ωφείλεται στο γεγονός ότι ένα λάπτοπ δεν μπορεί να δεχθεί ταυτόχρονα παραπάνω από 3 εντολές από το πληκτρολόγιο του. Δηλαδή έχω την αίσθηση οτι είναι άλυτο το πρόβλημα. Εκτός ίσως αν συνδέσεις με USB ένα άλλο πληκτρολόγιο...

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορεί και να έχει ξαναγίνει η ερώτηση, αλλά δεν βρήκα κάτι σχερικό στην αναζήτηση. :P

Υπάρχει τρόπος για να μπορέσω να παίξω δικτυακό pes5 στο τοπικό δίκτυο;

Υπάρχει κάποιο patch ή κάποιος άλλος τρόπος;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Καλησπέρα' date=' μπορεί και να έχει ξαναγίνει η ερώτηση, αλλά δεν βρήκα κάτι σχερικό στην αναζήτηση. :P

Υπάρχει τρόπος για να μπορέσω να παίξω δικτυακό pes5 στο τοπικό δίκτυο;

Υπάρχει κάποιο patch ή κάποιος άλλος τρόπος;

Ευχαριστώ.[/quote']

apo oti gnorizo gt to epsaxna kai ego oxi...

Δημοσ.
Ti ginete me to neo PES paidia? pote vgenei?

Διάβασα ότι το PES6 και το νέο Fifa τα πήρε αποκλειστικά η Microsoft στο 360, τουλάχιστον για ένα χρόνο -δηλαδή μέχρι να βγει το καινούριο-. Δεν κατάλαβα αν ισχύει μόνο για τις κονσόλες ή τα δικαιώματα περιλαμβάνουν βέτο και για PC...

Δημοσ.
είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πιστεύω ότι ωφείλεται στο γεγονός ότι ένα λάπτοπ δεν μπορεί να δεχθεί ταυτόχρονα παραπάνω από 3 εντολές από το πληκτρολόγιο του. Δηλαδή έχω την αίσθηση οτι είναι άλυτο το πρόβλημα. Εκτός ίσως αν συνδέσεις με USB ένα άλλο πληκτρολόγιο...

dokimasa kai se ena acer kai to idio

tha prepei na kotsaro kanena usb keyboard bas kai ....

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως γίνεται να παίξεις με μοχλούς του PS 2; Πήρα αντάπτορα, σύνδεασα τους μοχλούς και απο ότι φαίνεται λειτουργούν. Στο παιχνίδη όμως τι πρέπει να κάνω για να παίξω με αυτούς;;

Δημοσ.
Διάβασα ότι το PES6 και το νέο Fifa τα πήρε αποκλειστικά η Microsoft στο 360, τουλάχιστον για ένα χρόνο -δηλαδή μέχρι να βγει το καινούριο-. Δεν κατάλαβα αν ισχύει μόνο για τις κονσόλες ή τα δικαιώματα περιλαμβάνουν βέτο και για PC...

Ο σκοπός είναι κάποτε -στο πολύ μακρινό μέλλον- να σχεδιάζονται και να βγαίνουν ΜΟΝΟ για PC, για να μην έχουμε τα 1.000.000.000.000...000.000.000 προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά με τα διαδικτυακά παιχνίδια. Αν είναι να το παίρνουμε original (άρα το πληρώσαμε για να παίζουμε online) και να θεωρείται κατόρθωμα με 2048/256 γραμμή να παίξουμε έναν αγώνα της προκοπής online, χωρίς να κολλάει συνέχεια στα menu, χωρίς να μένει μια ώρα στις οθόνες Login και Now Loading, χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη -> P.I.N.G. <- στους αντιπάλους και όχι βλακείες με πράσινοκίτρινα βελάκια, ε τότε να λείπει, ας το παίζουν μόνο οι φίλοι στις κονσόλες και ας μην μπαίνει στον κόπο η Konami να σηκώνει και servers (αν οι servers ενός mmorpg ήταν στην κατάσταση των servers της Konami από πλευράς διαχείρισης, θα είχε πέσει έξω το παιχνίδι μέσα σε 2 βδομάδες το πολύ, ούτε σε unofficial L2 server δεν είχα δει τόσα προβλήματα και τόσο πολύ maintenance της πλάκας και downtime).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...