bend Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Διάβασα καλά στις απαιτήσεις ότι θέλει 1,5Mbps γραμμή για online ή κάνω λάθος? Μπορέι κάποιος να μου πεί αν με 384 παιζεί σωστά για να το αγοράσω αυθεντικό, γιατί η δικία μου έκδοση δεν με δέχεται στο lobby της konami. Ευχαριστώ.
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Kick Off! Όντως δεν υπάρχει πιο ρεαλιστικό από αυτό! Και τους περισσότερους τους ενδιαφέρει η ρεαλιστικότητα σε ένα ποδοσφαιράκι, αλλιώς θα παίζαμε όλοι το FIFA Street, αυτήν την απίστευτη αηδία της EA. Το Pes5 θέλει tcp/ip 128kbps minimum για να παίξει, αλλά η Konami δίνει 1.5Mbps recommended. Μάλλον δεν αξίζει το αυθεντικό τελικά...πάλι τα ίδια με πέρσυ θα έχουμε.
Ippokratis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Καλησπερα και απο εμενα αλλον εναν φανατικο αυτου του ποδοσφαιρακιου! Το pes5 το κατεβασα 2 μερες πριν κυκλοφορισει στην αγορα. Σημερα συνδεσα τον υπολογιστη με την 50 ιντσων τηλεοραση και λιωσαμε με εναν φιλο για κανα 2ωρο..Οτι και να πει κανεις για το παιχνιδι 8α ειναι λιγο. Εν το μεταξυ στην 50αρα τηλεοραση η αναλυση ειναι ακομα καλυτερη και απο TFT οθονες και ειναι μια καυλα!Πονεσαν τα γονατα μου να καθομαι μπροστα απο την τηλεοραση και να το προσκηναω!!!!!!! :wink: Σημερα ανακαλυψα οτι μπορεις να παιξεις και σε χιονι κ 'αφηνιασα' ακομα περισσοτερο..Μου θυμισε τις παλιες καλες εποχες του τρυφιλλιου που επαιζε στα χιονισμενα γηπεδα στο champions league! Μονο προπονηση να κανεις χορτενεις. Απλα ηθελα να μυραστω τη χαρα μου με ολους εσας τους πορωμενους με το παιχνιδι. Καλα ματσακια μαγκες κ οσο το δυνατον περισσοτερα τοπια στο πλεκτο :wink:
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δεν έχω παίξει σε τόσο μεγάλη τηλεόραση, πάντως στην 29άρα μου (Wega 4:3) και σε 32" wide wega φίλου που το έχω παίξει (στα 1024x768 ) πιο πολύ προς PES PS2 φέρνει, χάνεται η μαγεία της υψηλής ευκρίνειας του monitor. Από την άλλη όμως είναι τεράστιοι οι παίκτες και αξίζει! Αφήστε δε που σε TFT οθόνες παίζει άθλια, γιατί επηρεάζεται από τα Hz του vertical refresh. Την καλύτερη δουλειά την έχει κάνει ο kirileman, που παίζει με προτζέκτορα...
Ippokratis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 nzeppo....pistepse me sthn thleorash pou paizw h poiothta eikonas einai akoma kalyterh apo tis o8ones...einai apolafsh mageia ktl ktl..exei kourkoutiasei to kefali mou shmera apo thn poly ydonh!!! Auto to xionaki pou peftei mesa sta ghpeda poly kalh idea na to baloun. Allazei edelws thn atmosfera tou paixnidiou.. Arketa omws gia shmera...Hr8e h wra na mas plakwsei to paplwma. Kalhnyxta se olous
littlelouievegos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 nzeppo....pistepse me sthn thleorash pou paizw h poiothta eikonas einai akoma kalyterh apo tis o8ones...einai apolafsh mageia ktl ktl..exei kourkoutiasei to kefali mou shmera apo thn poly ydonh!!!Auto to xionaki pou peftei mesa sta ghpeda poly kalh idea na to baloun. Allazei edelws thn atmosfera tou paixnidiou.. Arketa omws gia shmera...Hr8e h wra na mas plakwsei to paplwma. Kalhnyxta se olous Ιπποκρατη επειδη παιζω συχνα σε μια 40'' LG του κολλητου μου οντως ειναι μαγεια απο αποψη διαστασεων... Και σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο το να παιζεις σε τετοια TV με τις αναλυσεις του PC παρα με αυτες του PS2. Ομως αλλο πραγμα η 20αρα μου TFT με 12x9 και αλλο η 50'' Με λιγα λογια δλδ αλλο optimal resolution και αλλο φοβερες διαστασεις... Αααχ μακαρι το game να υποστηριζε 1080p. Εκει θα γινοταν πανικος σε μια HDTV (αλλα θα ηθελε και καλη καρτα γραφικων για να τρεξει)
andreaslfc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Πρώτες εντυπώσεις, μόλις μου ήρθε. Εχω παίξει τέσσερα παιχνίδια μέχρι τώρα, το πρώτο το έπαιξα με βαθμό δυσκολίας 3 και δεν με ενθουσίασε, δεν έκανα καμιά φάση, βέβαια ήταν το πρώτο ματς και πήγα να παίξω ερχόμενος από το PES4, έκανα συνέχεια φάουλ. Δεν μου άρεσε καθόλου όπως σε μερικά παιδιά παραπάνω. Τα υπόλοιπα τα έπαιξα με βαθμό δυσκολίας 5 και μπορώ να πω ότι δεν είχαν καμιά σχέση με το πρώτο, όλα ήταν τέλεια. Δεν ξέρω αν την διαφορά την έκανε η αλλαγή του βαθμού δυσκολίας, ή το ότι αντιμετώπισα το PES5 σαν άλλο παιχνίδι, δηλαδή δεν έκανα ότι έκανα στο PES4, μάρκαρα μεν με το D [D=Σουτ] (παίζω με το πληκτρολόγιο) αλλά δεν άφηνα τον παίκτη μου να πλησιάσει πάρα πολύ και να κάνει φάουλ. Και όταν έκανα επίθεση δεν πατούσα το τρέξιμο συνέχεια γιατί το κοντρόλ της μπάλας δεν είναι καλό και την έχανε, έτρεχα όταν έπρεπε όπως πραγματικά γίνεται και στο ποδόσφαιρο. Προς τα παιδιά που δεν τους άρεσε, αντιμετωπίστε το PES5 σαν καινούργιο παιχνίδι δεν έχει καμιά σχέση με το PES4 το gameplay, και τολμώ να πω, να το πάρετε σαν simulator ποδοσφαίρου, δηλαδή όπως θα έπαιζες εσύ σε πραγματικό αγώνα. Ανδρέας.
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Re pedia polla pc pistevo tha exoun provlimata me to Pro 5 ke to 4 sto pc!!! Eine sto xortari tou gipedou les ke eine kourtina treemei ke tetia ti prepe ian kanoume? me to xortari se merika ghpeda exw ki egw provlima me radeon 9200 se gia peite kamia karta agp pou na paizei kala mhpws einai provlima mono me tis ati opote prepei na pame se nVIDIA ?
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Αφού οι περισσότεροι έχουμε συμφωνήσει ότι είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι, αυτό που μας καίει πλέον περισσότερο είναι το τι γίνεται με το online. Καμια εντύπωση κύριοι? Σίγουρα κάποιοι θα το έχουν και original και θα μπορούν να το τσεκάρουν online!
littlelouievegos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Αφού οι περισσότεροι έχουμε συμφωνήσει ότι είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι, αυτό που μας καίει πλέον περισσότερο είναι το τι γίνεται με το online. Καμια εντύπωση κύριοι? Σίγουρα κάποιοι θα το έχουν και original και θα μπορούν να το τσεκάρουν online! Εγω το εχω πρωτοτυπο αλλα με 384 καθυστερει πολυ στην αρχη και στις στημενες φασεις. Lag δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα αλλα δυστυχως το χαλαει η καθυστερηση στα στημενα. Θα παιξω και σαν client να δω αν αυτο φταει,γιατι σαν Host δεν ειναι και οτι καλυτερο
bend Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδία όσοι το έχουν αυθεντικό ας πουν τη γνώμη τους μην τα σκάσουν τσάμπα και άλλοι και αυτό το λέω γιατί πρωί πρωί τα έσκασα για να το πάρω αυθεντικό και τελικά έκανα μαλακία. Και εξηγούμε.. Όταν μπαίνεις να παίξεις σε ένα room το πρώτο ημίχρονο παίζει μια χαρά στο δεύτερο κάνει κάνα 2 λεπτό για να ξεκολλήσει απο τις στημένες φάσεις και όταν ξεκολλήσει ο αντίπαλος δεν παίζει. Περνάει κάνα 5λεπτο του τη σπάει η κατάσταση και κάνει διακοπή της σύνδεσης, και να μεν κερδίζεις εσύ το αγώνα αλλά χωρίς να έχεις παίξει κανένα αγώνα. Αν απο την άλλη ξεκινήσεις εσύ δωμάτιο τότε όλα αυτά γίνονται στο πρώτο ημίχρονο. i.e είναι αδύνατον να το παίξεις ονλινε τουλάχιστον όχι με 384/128. Δοκίμασα 7 αγώνες και με τους 7 έγινε το ίδιο πράγμα και δοκίμασα και 3 δημιουργώντας εγώ δωμάτιο και πάλι τα ίδια από το πρώτο ημίχρονο. Κάπου έπιασε το μάτι μου ότι όταν δημιουργείς δωμάτιο στο πρωτο ημίχρονο είσαι ο host και στο δεύτερο ο client και το αντίστροφο. Αν κανείς από Ελλάδα με 384/128 έχει καταφέρει να παίξει ολόκληρο ματς ας μου πει μήπως κάνω εγώ καμία μαλακ@@.
Sadako Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά, επειδή έκανα search στο forum απο το pesfan, και μου έβγαλε 873σελίδες με topics, μπορεί κάποιος με 2 λόγια να μου πει τι ακριβώς παίζει με τα pes points?? 1. Μετράνε μόνο αν παίξεις σε league και τέτοια? Γιατί εγώ μέχρι στιγμής exhibition games παίζω, και πάλι μου βγάζει στο τέλος 2. Σε τι ακριβώς μετράνε? Αυτό με το pes shop που είδα τι ακριβώς είναι?? Γιατί είδα σε αυτό το τόπικ ένα παιδί που πόσταρε 2 patches για πραγματικά ονόματα (στην ουσία το ίδιο patch σε 2 διαφορετικές μορφές), το ένα unlocked, και το άλλο locked με 99999pes points. Δεν ξέρω ποιο να βάλω.. Τις κινήσεις και τα κόλπα θα τα μάθω με τον καιρό, αλλά τουλάχιστον ήθελα να έχω σε όλες τις ομάδες όλα τα σωστά ονόματα...
Panahs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδία όσοι το έχουν αυθεντικό ας πουν τη γνώμη τους μην τα σκάσουν τσάμπα και άλλοι και αυτό το λέω γιατί πρωί πρωί τα έσκασα για να το πάρω αυθεντικό και τελικά έκανα μαλακία. Και εξηγούμε..Όταν μπαίνεις να παίξεις σε ένα room το πρώτο ημίχρονο παίζει μια χαρά στο δεύτερο κάνει κάνα 2 λεπτό για να ξεκολλήσει απο τις στημένες φάσεις και όταν ξεκολλήσει ο αντίπαλος δεν παίζει. Περνάει κάνα 5λεπτο του τη σπάει η κατάσταση και κάνει διακοπή της σύνδεσης' date=' και να μεν κερδίζεις εσύ το αγώνα αλλά χωρίς να έχεις παίξει κανένα αγώνα. Αν απο την άλλη ξεκινήσεις εσύ δωμάτιο τότε όλα αυτά γίνονται στο πρώτο ημίχρονο. i.e είναι αδύνατον να το παίξεις ονλινε τουλάχιστον όχι με 384/128. Δοκίμασα 7 αγώνες και με τους 7 έγινε το ίδιο πράγμα και δοκίμασα και 3 δημιουργώντας εγώ δωμάτιο και πάλι τα ίδια από το πρώτο ημίχρονο. Κάπου έπιασε το μάτι μου ότι όταν δημιουργείς δωμάτιο στο πρωτο ημίχρονο είσαι ο host και στο δεύτερο ο client και το αντίστροφο. Αν κανείς από Ελλάδα με 384/128 έχει καταφέρει να παίξει ολόκληρο ματς ας μου πει μήπως κάνω εγώ καμία μαλακ@@.[/quote'] Χαχα, το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ με το online. Πάλι θάλασσα τα κάναν με το net μου φαίνεται. Εγώ τουλάχιστον την γλύτωσα, το νοίκιασα.
giorgos81p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 exei kapoios kapoia idea gia to pws dior8wnete to provlima me thn ka8ysterhsh ston hxo? kanw sout kai akouw ton hxo meta apo 5 ''. kapoios parapanw elege na peiraksoume sto dxdiag kati.. alla den dior8onei kati ayto. an allaksw karta hxou 8a dior8w8ei to provlima.? opoios kserei kati as grapsei giati eskasa 60 eyrw gia to paixnidi kai den goustarw na to paizw me tetoio hxo. thnx anyway PES 5 RULES!
bend Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 exei kapoios kapoia idea gia to pws dior8wnete to provlima me thn ka8ysterhsh ston hxo? kanw sout kai akouw ton hxo meta apo 5 ''. kapoios parapanw elege na peiraksoume sto dxdiag kati.. alla den dior8onei kati ayto. an allaksw karta hxou 8a dior8w8ei to provlima.? opoios kserei kati as grapsei giati eskasa 60 eyrw gia to paixnidi kai den goustarw na to paizw me tetoio hxo. thnx anyway PES 5 RULES! Ρε giorgos81p που έσκασες 60 ευρά εγώ το πρωί το πήρα απο το πλαίσιο 35, σε μιάσανε κότσο μου φαίνεται. Εγώ με Audigy 2 zs δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.