Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόλις το πήρα σήμερα και είναι φοβερό. αλλά, γιατί δεν έχει την ΑΕΚ μέσα; υπάρχει κάποιο πατς να την έχει ή πρέπει να κάτσω να τη φτιάξω μόνος μου;

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναί δεν την είχε ως ΑΕΚ αλλά τουλάχιστον την είχε ως AC Greek. είχε τα χρώματα σωστά. τώρα δεν την έχει καν. θα μπορούσαμε βέβαια να σβήσουμε κάποια άλλη που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της...

Δημοσ.

Παιδιά έχει βάλει κανείς το patch απο το PesFan?? Το έχει κάνει κι εδώ post ένας φίλος. Έχει όλες τις σωστές φανέλες/σήματα/ονόματα, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάνει κάπως πιο γρήγορο το το gameplay? Και δεν εννοώ με την καλή έννοια. Εμένα μου άρεσε περισσότερο με την αρχική ταχύτητα, κάπως πιο αργό, αλλά είχες το χρόνο να κάνεις οργανωμένες κινήσεις κλπ..

Το έχει παρατηρήσει κι άλλος? Ή ιδέα μου είναι??

Δημοσ.

Έχω τρομερό πρόβλημα. Έχω την ps2 έκδοση και ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ να αναφέρω στο φόρουμ. Πείτε μου τι να κάνω; :P Λιώσιμο!!!!!!!!!!!!!!

Σοβαρά τώρα, διαβάσα ότι το PES5 δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως το κανονικό ποδόσφαιρο. Τς τς τς.... Πως φαίνονται οι νέοι στο χώρο. Έτσι αντιμετωπίζαμε ακόμα και το πρώτο iss στο PS1. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλά το παιχνίδι συνεχώς βελτιώνεται. Γι'αυτό το λόγο κάθε φόρα που ένας φίλος πρώην ΦΙΦΑ μάνιακ με καλούσε για παιχνίδι τον έσκιζα από την πρώτη στιγμή, γιατί έπαιζα όπως έπαιζα πάντα στο pro, δηλαδή όπως παίζουμε μπάλα. (με το καλημέρα το πρώτο γκολ, όχι εγώ η Μπάρτσα).

Δημοσ.

Pantws ta lathakia tou ta exei panta opws kathe xrono apto Iss 1 prin 6-7 xronia. O diaithths ,ektos apta suxna faoul pou dinei(de lew me to kairo suniuthizeis kai den kaneis toso suxna faoul) , to pio anohto einai pou dinei toso eukola geloia penalty. kata ta alla to paixnidi mamei ........aa kai opws lew kathe xrono se kathe thread gia PES "PLAY MASTER LEAGUE" ............ fetos kalutero apo pote !!!!

Δημοσ.
ναί δεν την είχε ως ΑΕΚ αλλά τουλάχιστον την είχε ως AC Greek. είχε τα χρώματα σωστά. τώρα δεν την έχει καν. θα μπορούσαμε βέβαια να σβήσουμε κάποια άλλη που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της...

Giati thn AEK thn kserei h mana ths...? :-P

Opoion vgainei champions league kseroun mono!

Ti perimenes... na valoun mia omada pou xanei apo zenit kai den vgainei oute stous omilous tou uefa! ELEOS!

PS. Sorry alla ta lew neyriasmenos twra apo th panatha... :mad:

Δημοσ.

XAXAXAXAX έτσι πες τα φίλε.

άς ελπίσω θα παραμείνουν στα πέντε με την Μπάρτσα και να μην επαναληφθει το Γιουβεντους-Ολυμπιακός.

ξεφτιλίσατε την Ελλάδα στην Ευρώπη ρεεεεεε..........

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι το εξής. Άντε και περνάει στον επόμενο όμιλο με 7 ποντάκια ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός παίρνει πρωτάθλημα. Βγαίνουμε όλοι μαζί στην Ομόνοια και το γλεντάμε; Να χαρώ εγώ "Ευρωπαική πορεία" και "καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα". Και μην ξεχνάτε. Λίγη μετριοπάθεια δεν βλάπτει γιατι ο καιρός έχει γυρίσματα (και μέσα σε μία μέρα). Ας παίξω λίγο PES τώρα (Τα "πολλά" φάουλ δεν είναι λάθος του παιχνιδιού. Τα "αστεία" πέναλτι έχουν μειωθεί δραματικά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...