theolam Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 ti prepei na kanw oste na patchosw orismenes prizes gia sygkekrimenous xrhstes apo to patch panel kai switch kai na blocarw alles portes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
platongr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Από όσα κατάλαβα μόνο από τον τίτλο γιατί από το περιεχόμενο δεν έπιασα τίποτα Αν δεν θέλεις κάποιες πρίζες να μην παίρνουν ip (τα pc παίρνουν το ip και όχι οι πρίζες) τότε, απλά μην τις πατσάρεις πάνω στο switch... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pink_Panther Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Xmmm ennoeis 8eleis oi prizes na exoune ena range (aftokolito epanw mallon ides) px 1-20 kai opios mpei me ip panw apo 20 na min mporei na dei diktio? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 ayto ginete mono me manageable switches. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theolam Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 einai 16 porto to switch, profanws ypostirizei tetoites dinatothtes.. to provlima einai sto pws ginete orismenes theseis diktyoy na dinoun diktyo se sygkekrimenous xrhstes kai opoios allos valei px ena laptop sti sygkekrymenh priza na min pernei diktyo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Αν σου δίνει την δυνατότητα να "κλειδώνεις" την πόρτα σε συγκεκριμένη mac address γίνεται. Δες στο site του κατασκευαστή. Σε ένα 24άρι που είχα δει γινόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktgeorge Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Αυτο γίνεται από όσο ξέρω με σημιουργία VLAN. Το έχω δεί μόνο σε CISCO manageable switches και 3COM μεγάλα switch (Superstack III). Από όσο έχω δεί, η κάθε πόρτα πέρνει συγκεκριμένες ρυθμίσεις, ανάλογα πως θα τα ορίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.