Dazed_and_confused Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Καλημέρα παιδιά, αγόρασα πριν κάτι μέρες έναν TV Tuner USB της Kworld, όταν συνδέω τον tuner με την οθόνη όλα καλά. Το πρόβλημα το έχω όταν προσπαθώ να δω tv μέσω του υπολογιστή. Η κίνηση είναι κοφτή και πιάνω ελάχιστα κανάλια. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει? Πως μπορώ να αλλάξω τo σύστημα των καναλιών (PAL BG, HU DK κλπ)? και ποιο είναι το σωστό? thanx προκαταβολικά!
Adavis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δοκίμασε μήπως κάποιο άλλο software όπως το DScaler για παράδειγμα που είναι πολύ δημοφιλές. Με PAL βλέπεις μια χαρά στην Ελλάδα. Εγώ χρησιμοποιώ PAL I στο DScaler. Για το πρόγραμμα που έχει η KWorld δεν ξέρω να σου πω λεπτομέριες. Ίσως κάποιος άλλος να βοηθήσει.
Dazed_and_confused Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Το κατέβασα και του έκανα εγκατάσταση, αλλά έχει άπειρες ρυθμίσεις. Μπορείς να μου πεις από που να ξεκίνησω ώστε να δω λίγη tv επιτελούς? thanx man
Adavis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Στο Hardware-->Setup Hardware επέλεξε την κάρτα σου βάση του chip που έχει Στο Settings-->Video Input επέλεξε Tuner Στο Settings-->Audio Input επέλεξε Tuner ή την πηγή του ήχου πχ Αuxiliary ή ότι άλλο χρησιμοποιείς Στο Channels-->Channels Setup κάνε scan με European Air Frequency Κάνε μια δοκιμή και πες μας...
Adavis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ παλιά έκδοση. 3.1.0 από ότι βλέπω...
Dazed_and_confused Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 αν έχεις dsl, α κάνεις ένα κόπο να μου το ανεβάσεις στο http://www.yousendit.com ? :angel:
Adavis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Φυσικά. Πες μου το mail σου να σου το στείλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.