Papajohn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν λοιπόν, στο μηχάνημα μου έχω μια 6800 με τους ForceWare 81.14 και δυο οθόνες, μια CRT 17' σε 1024χ768 και μια TFT 17' (primary) 1280χ1024. Και οι δύο οθόνες είναι ενεργές και λειτουργούν μια χαρά, αλλά έχω μερικές αποριούλες! 1. Γιατι ορισμένα παράθυρα επιμένουν να ανοίγουν στη CRT; Σημειωτέον η CRT βρίσκεται αριστερά απο την TFT στο γραφείο μου και είναι αριθμημένη ως οθόνη 1 στα display properties. Φυσικά η TFT είναι ορισμένη ως κύρια οθόνη και οτι ρύθμιση έχω δει στο μενου "Παράθυρα" του nView είναι οριμένη για την TFT μου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Total Commander όπου όλα τα μηνυματα διαλόγων τα εμφανίζει στη CRT αντι για την TFT στην οποία τρέχει το κυρίως πρόγραμμα. 2. Πως μπορώ να ορίσω εγω σε ποια οθόνη θα εμφανίζεται μια fullscreen εφαρμογή που απαιτεί Direct3D; Π.χ. ότι παιχνίδι και να δοκιμάσω εμφανίζεται στη TFT. Ακόμη το visualisation του Winamp (Milkdrop) σε fullscreen εμφανίζεται στην TFT ασχέτως αν το ίδιο το Winamp βρίσκεται στην CRT. Αν πάλι επιλέξω custom settings για ένα παιχνίδι ας πούμε ωστε αυτο να ξεκινά στην CRT τότε τίποτα δεν γίνεται, αυτο θα ξεκινήσει στην TFT. 3. Άσχετο: Γνωρίζετε κανένα site με wallpapers που να συνεχίζονται σε δυο οθόνες;; Ευχαριστω για τον χρόνο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.