panther_512 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Μόλις παρελήφθει το Serius Sam II !!!!!!! To συγκεκριμένο παιχνίδι το περίμενα πώς και πώς, μιάς και είμαι φανατικός fan της σειράς. Δεν έχω προλάβει να παίξω και πολύ, αλλά το παιχνίδι είναι φανταστικό. Βασικά είναι το γνώριμο Sam, με φρέσκα γραφικά και χιλιάδες κακούς για να σκοτώσουμε. Όλα τα όπλα είναι λουστραρισμένα, θα δείτε καί τα αγαπημένα σας από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και ορισμένα νέα. Επίσης τώρα πλέον θα μπορείτε να μπαίνετε σε οχήματα, εδάφους αλλά και αέρος, να καβαλάτε δεινόσαυρους και άλλα πολλά. Οι απαιτήσεις του παιχνιδιού είναι απολύτως normal. Οι περισσότεροι από εσάς θα μπορείτε να το απολαύσετε 100%. Ένα μόνο αρνητικό βρήκα. Στα cutsceens, ο ήχος και το βίντεο δεν είναι συγχρωνισμένα, αλλά δεν πιστεύω να μή διορθώνεται με ένα καλό patchaki. Καλή πόρωση σε όλους!!!!!
Wolfidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Αν και δεν είναι το στυλ που μου αρέσει, νομίζω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι στο είδος του! Από όλες τις απόψεις!!!
martyras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Polla FPS epaisan ayton to mina. Ti na protopareis. Fear, Quake4, SeriousSam2, Land of the Dead. To SeriousSam 2 einai akrivos opws to perimeneis, ananewmeno me ananeomenous cartoonistikous xaraktires. Se polous pou pezoun Doom3 ktl. fenetai asteio, alla gia ayto einai, xefeugei apo to sovaro kai se kanei na gelaseis kai ligo. Pantws ena patchaki exei vgei hdh. http://files.seriouszone.com/download.php?fileid=1067
privateer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 To teleiwsa prin 2 meres.Poly kalo 8a elega an kai ligo kawttero tou SE.Se kapoies faseis pantws to daxtylo mou eixe kollhsei sto fire. Grafika synexizei thn paradosh tou SE.Exairetika xwris megales apaithseis paroti sou petaei ena swro units sthn o8onh. Genika se opoion aresoun games se styl painkiller,SS:SE einai must. To mono arnhtiko gia emena htan to teliko boss.Parolo pou oloi oi prohgoumenoi bosses eixan kapoio kolpaki gia na tous bgaleis aytos htan mono 8ema brute force (para poly dyskolos ) P.S.: Agaphmenos antipalos: Orc footballers
panther_512 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Φίλε privateer, είχες και εσύ το πρόβλημα στα cutsceens??? Στα βιντεάκια, ο ήχος από την εικόνα έχουν διαφορά πάνω από 5 δευτερόλεπτα! Φυσικά δεν χαλάει τη μαγεία του παιχνιδιού, αλλά είναι λίγο σπαστικό. Επίσης στα ηχητικά εφφέ υπάρχει κάποιο προβληματάκι. Παρ'όλο που τα εφφέ των όπλων μου ακούγονται μιά χαρά, τα εφφέ από τα όπλα των κακών ακούγονται πολύ σιγανά. Στα forum της επίσημης σελίδας του SS II, παρατηρώ ότι το παιχνίδι έχει αρκετές δεκάδες bugs...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.