BROWNEYES Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Έχω ένα αρχείο setup.exe, για ένα πρόγραμμα. Θέλω αυτό το αρχείο να το γράψω σε ένα cd, το οποίο βάζοντάς το στον υπολογιστή (το cd) να μου βγάζει κατευθείαν το παράθυρο εγκατάστασης. Δηλαδή, να μην χρειάζεται να μπώ στο cd και να κάνω διπλό κλικ στο .exe για να αρχίσει η εγκατάσταση! Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό που θέλω να κάνω!!! Αν έγινα κατανοητή, μπορείτε να μου πείτε πώς να το κάνω? (Έχω το nero). Ή εάν έχει ξανασυζητηθεί να μου δώσετε το link? Pleaseeeee
mpentenis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 φτιαξε ενα αρχειο το οποιο 8α ονομάσεις Autorun.inf (κανε ενα .txt και μετα κανε του μετονομασια σε .inf) μέσα στο αρχείο, γράψε [autorun] OPEN=setup.exe αυτό το αρχείο, θα το γράψεις στο root του cd που θες να "καψεις"
BROWNEYES Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Συγγνώμη, αλλά δεν πολυκατάλαβα! Θα φτιάξω ένα αρχείο autorun.txt, στο οποίο μέσα θα γράψω αυτό "OPEN=setup.exe"? Μετά θα το μετονομάσω σε autorun.inf? Και στο τέλος θα κάνω απλά "burn" τα δύο αρχεία (autorun.inf + setup.exe) στο cd??????????????????????????
mpentenis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 σωστα! θα φτιαξεις πρωτα το autorun.txt, μεσα θα γραψεις και τις 2 γραμμες [autorun] OPEN=setup.exe το σωζεις, το μετονομαζεις σε autorun.inf, και γραφεις τα 2 αρχεια στον αρχικο φακελο του cd....απαραιτητη προυποθεση ειναι το setup.exe να ειναι και αυτο στον αρχικο φακελο, οχι στο d:\alfa\bita\setup.exe για να δεις πως ακριβως γινεται, βαλε ενα οποιοδηποτε cd, απο περιοδικο, παιχνιδι η αλλο, και θα βρεις το αρχειο .inf μεσα...ετσι τρεχουν και τα αγορασμενα προγραμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.