Bomber-21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Kαλησπερα! Πριν αρκετους μηνες ειχα το onDSL Kit το οποιο ειχε μαζι antivirus και firewall της fsecure. Oταν εληξε το antivirus αυτο,κατεβασα το a-vast antivirus το οποιο δουλευε κανονικα αλλα οταν ηθελα να κανω Update ή να ενεργοποιησω το firewall δε συνδεοταν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Δε μπορουσε να συνδεθει στο site του κατασκευαστη δηλαδη! Με τα πολλα,το απεγκατεστησα και εβαλα το AVG Antivirus στο οποιο συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα!Δεν μπορει να δουλεψει το firewall και δεν μπορει να συνδεθει στο site του κατασκευαστη για να κανει update!! Eκτος απο αυτο,προσπαθω να φτιαξω λογαριασμο στο Battlefield 2 (γνησιο) και μου βγαζει μηνυμα λαθους ''error creating a socket'' !! Γραφοντας ''msconfig'' στην Εκτελεση βλεπω οτι τρεχουν υπηρεσιες με το ονομα avast,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!! Τι μπορει να συμβαινει;; Tι να κανω; Ειναι σαν κατι να εμποδιζει τη συνδεση σε συγκεκριμενα sites! Y.Γ:Ενσωματομενο firewall δεν εχω καθως εχω ακομα SP1!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.