apoikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται στο θέμα «OOo 2.0 results», δίνω εδώ το σύνδεσμο προς τη σελίδα με την επίσημη αίτηση προς τη Microsoft για συμπερίληφη της υποστήριξης του ανοιχτού προτύπου OASIS OpenDocument στο Microsoft Office: http://opendocumentfellowship.org/petition/ Συνοπτικά, το OpenDocument είναι ένα φορμά αρχείων γραφείου, βασισμένο στην XML. Διατίθεται με τη μορφή ανοιχτού προτύπου, καθορισμένου από την ομάδα OASIS, μέλη της οποίας είναι η IBM αλλά και η ίδια η Microsoft. Το OpenDocument είναι το επίσημο φορμά αρχείων του OpenOffice.org 2.0, ενώ και άλλες σουίτες γραφείου - πλην του MS Office - σπεύδουν να το υιοθετήσουν. Η υποστήριξη του OpenDocument από το MS Office θα του δώσει - για πρώτη φορά - πλήρη συμβατότητα του OpenOffice.org, του StarOffice και του KOffice. Όσοι πιστοί προσέλθετε ;-)
alkisg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 ΟΚ, έβαλα κι εγώ τα 40 cents (PC) μου. Θα πρότεινα όσα μέλη μπαίνουν και σε άλλα φόρουμ να δώσουν το link και σ' αυτά, ίσως και να καταφέρουμε να πείσουμε την MS!!
random Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Εγώ θα κάνω μια αίτηση στη Μηλοπωλήτρια, να επιτρέψει τη λειτουργία του macosx σε κοινά συναρμολογούμενα pcάκια, και να βγάλει ipod που να παίζει τα πάντα, να δεχεται οποιοδήποτε σκληρό δισκο και βύσματα, και να κοστίζει τα μισά! και στην nvidia να βγαλει nforce4 SLI που να παίζει με Ati's crossfire, Αν πανω στο κουτί των Windows έγραφε: Η Microsoft Corporation προειδοποιεί: Η χρήση Windows βλάπτει σοβαρά την παραγωγικότητα και τη διασκέδαση. Σας συστήνουμε Linux και Playstation. θα τα αγόραζες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.