tvagge Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Λοιπον παιδια εγω θα σας πω την δικια μου εμπειρια. Εχω κανει ως τωρα 187 ταινιες backup απο original DVDs. Στις πρωτες 20, δοκιμαζα διαφορες μαρκες (Verbatim, Maxell, Philips, Creation, κτλ, +R και -R). Τα αποτελεσματα ηταν μετρια, καποια παιζανε, καποια κανανε κολληματα και καποια (σπανια βεβαια, 2 αν θυμαμαι καλα) δεν παιξανε καθολου. Ωσπου κανω ενα search στο net και στα forums και αποφασιζω να χρησιμοποιω τα That's Tayo Yuden Ceramic Coated DVD -R απο Disk Impex. Εγραψα 2 πενηνταδες απο αυτα, κανενα δεν μου βγηκε σκαρτο, αλλα στα μισα απο αυτα, ολο και καποιο κολληματακι, ολο και καποιο παγωμα παρουσιαζεται στην ταινια. Σε γενικες γραμμες δηλαδη, τα δισκακια ειναι ΟΚ, αλλα οχι τελεια. Ειπα λοιπον να αλλαξω μαρκα και να δοκιμασω τα TDK 8x (αυτα με την γαλαζια επιφανεια), γιατι ειχα ακουσει πολλα θετικα σχολια. Ε, εως τωρα εχω γραψει ολες τις υπολοιπες ταινιες (συνολο 67), ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ πουθενα, σε ΚΑΝΕΝΑ. Απο τοτε χρησιμοποιω λοιπον μονο τα TDK. Τα συμπερασματα δικα σας παιδια. Ολα αυτα τα λεω απο δικη μου πειρα. Σημειωση: Γραφω με το Plextor PX 716A.
sa1901 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δεκτή η κατάθεση της εμπειρίας σου, αλλά δεν χρειαζεται να το ποσταρεις σε πολλα threads. Ακόμα και ένα, αρκεί.
kolleen Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Λοιπον παιδια εγω θα σας πω την δικια μου εμπειρια. Εχω κανει ως τωρα 187 ταινιες backup απο original DVDs. Στις πρωτες 20' date=' δοκιμαζα διαφορες μαρκες (Verbatim, Maxell, Philips, Creation, κτλ, +R και -R). Τα αποτελεσματα ηταν μετρια, καποια παιζανε, καποια κανανε κολληματα και καποια (σπανια βεβαια, 2 αν θυμαμαι καλα) δεν παιξανε καθολου. Ωσπου κανω ενα search στο net και στα forums και αποφασιζω να χρησιμοποιω τα That's Tayo Yuden Ceramic Coated DVD -R απο Disk Impex. Εγραψα 2 πενηνταδες απο αυτα, κανενα δεν μου βγηκε σκαρτο, αλλα στα μισα απο αυτα, ολο και καποιο κολληματακι, ολο και καποιο παγωμα παρουσιαζεται στην ταινια. Σε γενικες γραμμες δηλαδη, τα δισκακια ειναι ΟΚ, αλλα οχι τελεια. Ειπα λοιπον να αλλαξω μαρκα και να δοκιμασω τα TDK 8x (αυτα με την γαλαζια επιφανεια), γιατι ειχα ακουσει πολλα θετικα σχολια. Ε, εως τωρα εχω γραψει ολες τις υπολοιπες ταινιες (συνολο 67), ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ πουθενα, σε ΚΑΝΕΝΑ. Απο τοτε χρησιμοποιω λοιπον μονο τα TDK. Τα συμπερασματα δικα σας παιδια. Ολα αυτα τα λεω απο δικη μου πειρα. Σημειωση: Γραφω με το Plextor PX 716A.[/quote']http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=935944&postcount=222
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.