nickolas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Βρήκα 300άρη σκληρό στο mindfactory.de με 115 ευρώ. Δεν έχω κάνει ποτέ eαγορά και έστειλα mail για πληροφορίες. Μου είπαν ότι τα έξοδα αποστολής είναι 30 ευρώ. Είναι πράγματι τόσα πολλά? Υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι χαμηλότερου κόστους? Έχει κάνει κανένας αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα?
206CC Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 nai exo kanei agora apo to sigekrimeno eshop kai ola htan mia xara. kalo tha htan na ypologizeis kai ta metaforika se sigrish me elinika eshops. epishs h agora sklirou diskou apo ekso krivei kindinous. ean den doulepsei???
tzoykas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Γενικά τα μεταφορικά από Γερμανία είναι αρκετά ακριβά (και σε σχέση με άλλες χώρες ίσως). Τα φτηνότερα μεταφορικά τα έχω βρει από το technikdirekt και το K&M elektronik (στα 20 ευρώ). Έχω δει μέχρι και 70 σε άλλα καταστήματα .....
sa1901 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Έχω πάρει 2 σκληρούς από Mindfactory και δουλεύουν μια χαρά (φτου φτου). O τρόπος που τους συσκευάζουν είναι άψογος και πραγματικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα που να δημιουργήθηκε κατά την μεταφορά τους. Τα μεταφορικά είναι όντως 30? και είναι από τα φτηνότερα που έχουν άλλα site της Γερμανιας, γιατί στέλνουν με ΕΛΤΑ. Αν στέλναν με courier, θα ήταν 60?+. Φτηνότερα μεταφορικά, αλλά όχι και φτηνότερες τιμές, έχουν το Technikdirekt (22?) και το Pixmania (15?).
nickolas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 OK παιδιά τελικά αγόρασα τον ίδιο από το e-shop με 135 ευρώ. Όλα καλά! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ΥΓ. Μιλάω για τον MAXTOR 300S0 300GB - 16MB - SATA BULK
nickolas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 O 300άρης γέμισε και πλέον θέλω νέο σκληρό! Μια ερώτηση... λένε πως δέχονται μόνο προπληρωμή με μεταφορά χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό. Η πληρωμή θα γίνει με Visa Electron της Αlpha Bank.Κάποια εξασφάλιση τύπου Paypal δεν υπάρχει? Να προχωρήσω ή ρισκάρω πολύ? Επίσης, σκοπεύω να πάρω 3 σκληρούς και 2 IDE controller. Υποθέτω για το σύνολο τα μεταφορικά περαμένουν 30 ευρώ? (αλλιώς αν είναι 30 για κάθε κομμάτι δε συμφέρει...)
polidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Den einai katholou akriva ta metaforika apo Germania aplos einai i asfalia tou paketou akrivi. An tou zitiseis na sto stilei xoris asfaleia den tha doseis pano apo 10€. Alla to riskaris etsi?Eki einai to thema. Pira prin 2 mines mia tv karta apo Germania kai ton zitisa na min asfalisi to paketo alla na mou stili me mail mono tin apodiksi oti to estile. Kai edosa 7,80 se metaforika. Me asfaleia pigene 28€ (toso den ekane i karta). Tora an pigene kati strava kai to xaname to paketo e riskaris den mporis na kaneis kai alios se tetia themata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.