Προς το περιεχόμενο

To γνωστό πρόβλημα με τα torrents και dsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Symgono pws o μTorrent einai o kalyteros torrent cleint ever kai only 100 KB size!

Eipes oti evales limit sto download giati? se ti voithaei auto? egw katevazw mexi 22 KB/sec.

Ti na kanw gia na anevei it axytita?

Δημοσ.

άρχισα να χρησιμοποιώ το μtorrent αλλά στο tracker status γράφει :''proxy error :hostname not found ''.πρέπει να κάνω κάτι που δεν έκανα;;;και στο όνομα του torrent έχει το σύμβολο του μονόδρομου.

Δημοσ.

Καταρχήν έχω USB modem το Sagem που δίνει η Οτενέτ

και δεύτερον η πόρτα που ρυθμίζω είναι στο

connection ---> listen port?

για το bitcomet

thanks

Δημοσ.
ntsili file mou, diladh an mou vgazei ta ports pou xrhsimopoiw sto azureus san stelth apo to site pou edwses, tha exw provlhma sta downloads/taxithtes??

sorry για την καθυστέρηση... ναι, αν είναι stealth θα υπάρχει πρόβλημα.

Προσωπικά έχω router και μου βγάζει "OPEN" για την port που έχω επιλέξει

Δημοσ.
Symgono pws o μTorrent einai o kalyteros torrent cleint ever kai only 100 KB size!

Eipes oti evales limit sto download giati? se ti voithaei auto? egw katevazw mexi 22 KB/sec.

Ti na kanw gia na anevei it axytita?

το συγκεκριμενο patch ειναι για windows xp service pack 2 το οποιο βαζει limit για τις εξερχομενες συνδεσεις λογω του service pack 2 και τρεχει σε περιβαλλον dos.το patch το κατεβαζεις απο εδω:http://s90782290.onlinehome.us/?page_id=117

στο site λεει για το azureus αλλα κανει για ολους τους client.

Δημοσ.

piga stin selida file alla den to vriskw to link gia na to kanw download.

O tropos pou doueleui einai to gegonos oti an auxithoun oi epiterpoemejns outgoing connections tha pairnoune kai pia polla uploads? :)

Δημοσ.

Αυξάνει το αριθμό των ταυτόχρονων ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ connections που μπορεί να κάνει

ο υπολογιστής. Προσωπικα, στο Azureus πιάνω αρκετα συχνά 45-50kb/s & πιστεύω ότι

όσοι δεν πιάνουν πάνω από 20, δεν χάνουν τίποτα να δοκιμάσουν το patchάκι.

Δημοσ.

φιλε ntsili το rapidshare τι ακριβως ειναι?παντως εγω με τον αζουρεο ασπρη μερα δεν ειδα και ειχα βαλει και το patch μαζι με καποιες αλλες ρυθμισεις που εκανα στα settings του αζουρεου.με το μtorrent κατεβαζω με πολυ καλες ταχυτητες:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...