SMIRNOFF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 fobero to NetLimiter pou protine kapoios..
bakxaf Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 takis456 Ουσιαστικά τα δεδομένα περνάνε από μία γραμμή. Απ'την στιγμή που χρησιμοποιείς όλο το upload σου για να στέλνεις δεδομένα μην περιμένεις ότι θα μπορείς να κατεβάζεις αρκετά δεδομένα την ίδια στιγμή. Θα πρότεινα σαν όρια: 12 για όσους έχουν upload 128k' date=' 25 για όσους έχουν upload 256k, 50 ή 51 για όσους έχουν upload 512k και 100 με 102 για όσους έχουν max upload 1.5Mb.[/quote'] evala orio 12up kai katevazei me meso oro 33, to evala sto orio 25up kai katevazei me meso oro 35 kai avala orio 45up kai katevazei me meso oro 38. genika an den exo megalo upload den exo kai megalo download se opoiodipote torrent <<gia sas paidia eimai neos kai exo ena problima.exo otenet 384/128 kai exo to bitcomet kai katebazo mia xara torrents min30kb/s.ekana mia epanekinisi to pc kai katebazei me 5-10kb anebenei kamia fora sta 25kb gia 1-2 deuterolepta kai ksana pefti.kai to upload den anebenei.>> me auto to thema ekana telika uninstal kai ksana instal to bitcomet kai douleuei kanonika
tdlabr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι είναι το RATIO και πώς αυτό αυξάνεται??
takis456 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 bakxaf, η ταχύτητα εξαρτάται απο διάφορους παράγοντες. Όπως έγραψα και πριν εάν θες να κατεβάζεις γρήγορα πρέπει να κάνεις upload γρήγορα. Αντιθέτως, εάν περιορίσεις το upload σου θα μπορείς να κατεβάζεις πιο γρήγορα. Πρέπει να βρεις μια μέση λύση (που μόνο μέση δεν πρέπει να είναι γιατί πρέπει να πηγαίνει προς την μεριά του upload). Γι'αυτό πρότεινα σαν τιμή για upload το 80% της ταχύτητας που θεωρητικά μπορείς με βάση τη σύνδεση σου. tdlabr το ratio είναι απλά μία τιμή που προσδιορίζει το ποσοστό που έχεις ανεβάσει προς αυτό που έχεις κατεβάσει. Υπολογίζεται από τον τύπο (upload που έχω κάνει)/(download που έχω κάνει) ανά torrent (ή συνολικά για όλα τα torrents εάν αναφέρεσαι για το ratio που υπάρχει σε prive sites με torrents). Πώς να το αυξήσεις? Απλά μαθηματικά. Ή θα κάνεις upload περισσότερα mb ή θα κατεβάσεις λιγότερο. Διάλεξε και πάρε
shaman505 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 φιλε takis456 θα διαφωνησω μαζι σου.με upload 128kb/s δεν μπορεις να ανεβασεις με περισσοτερο απο 10kb/s.οποτε γιατι να περιορισω το upload μου στα 3kb/s?αν ειναι μεγαλο το αρχειο θα ανεβει σε 5 μερες το λιγοτερο και το ratio θα αργησει να πιασει καλη τιμη.ετσι θα περιορισω και το download μου σε πολυ χαμηλα επιπεδα.παντα βεβαια μιλαμε για private trackers που μετραει η αναλογια ratio.
takis456 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξέρω.. εγώ έχω forthnet me upload 128kb/s (160kb/s σύμφωνα με το router μου.. μάλλον από το dslam) και αρκετές φορές έχω κάνει upload με 16 kb/s ή κάπου εκεί. Θυμάμαι και σήμερα το πρωί που είχα αφήσει μόνο ένα torrent για seed (χωρίς άλλα download και upload) και έκανα upload περίπου 7.5KB/s se 2 άτομα στον καθένα. (ο ένας από Αμερική και ο άλλος από Σουηδία νομίζω).
Nik0s Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Taki i exigisi pou edwsa ega einais wsti pane se auto pou mou exies analysei?
takis456 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δεν είναι ανάγκη να στείλεις syn packets.. γενικά με το πρωτόκολλο αυτό γίνεται ψιλοχαμός.. δεδομένου ότι είναι χωρισμένα τα torrents σε μικρού μεγέθους blocks μέρος του bandwitdh χρησιμοποιείται και για την επικοινωνία μεταξύ των peers (για το ποιος θα στείλει ποιο block και σε ποιον). Σίγουρα το bittorent πρωτόκολλο δεν είναι το πιο αποδοτικό ως προς το leeching, ωστόσο είναι πιο εύκολο να βρεις κάτι σε torrents παρά σε ftp/http links(τα οποία είναι σαφώς πιο γρήγορα). Κατά την γνώμη μου σε συμφέρει να κατεβάζεις torrents εάν έχεις ταχύτητες μεγαλύτερες από τα άτομα από τα οποία κατεβάζεις(ως προς το upload τους.. για να μην σε απασχολεί το bandwith που χάνεται).. αν και δυστυχώς μεγάλες ταχύτητες θα αργήσουμε να δούμε στην Ελλάδα...
theoritikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Τελικά εγω έβαλα άλλο port στο azureus (50000) και δουλεύει ( η υγεία είναι πράσινο) αλλά πάλι κατεβάζω με χάλια ταχύτητα. Για εξηγήστε μου τι γίνεται με το limit γιατι βλέπω πως αυτή πρέπει να είναι η αιτία
Nik0s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 me alla logia les oti dedomenou oti apo ti fysi tou to bitorrent prwtokollo stelnei mikrou megethous data packets apo peer se peer xrisimopoieite ena megalos meros tou available bandwidth se overhead pliroforia diladi apo poion feugei to paketo se poion kataligei apo poio port se poio port, information gia to travveling ktlp. etsi i wfelimi pliroforia einai mikri enw oso pio megalo einai to ip packet size toso ligoteto overhars swsta? Ara mipws arxisa na milaw gia MTU ? 1500 to exw egw eseis?
rufous Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά διάβασα το thread και άκρη δεν έβγαλα... Όλοι έχετε τη διάθεση να βοηθήσετε, το ξέρω! Θα ήθελα σας παρακαλώ, να μου πείτε τι να κάνω για να κατεβάζω γρηγορότερα, είτε στο Azureus, είτε στο μTorrent. Δηλαδή, πως αλλάζω port (δεν έχω ιδέα), τι ρυθμίσεις κάνω, εύκολα και απλά... 1000 ευχαριστώ!
Pepozzz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Να ρωτήσω και εγώ κάτι σαν αρχάριος, ρε παίδες!... 1. Επηρεάζει την ταχύτητα αν έχεις demo account; (χτες μου τον δώσανε και μάλλον αύριο θα μου δώσουν τον κανονικό) 2. Επηρεάζει την ταχύτητα το modem σε μεγάλο βαθμό; Έχω το πολύ απλό USB modem που προσφέρει η Forthnet με το πακέτο της. (Crypto F200, έχω κατεβάσει και τον καινούριο driver) Θα ήθελα να δοκιμάσω κανένα πιο σοβαρό Modem αλλά το ρισκάρεις να δώσεις 50+ ευρουλάκια και να βγει ακριβώς το ίδιο; Έχει τελικά μεγάλη διαφορά η USB σύνδεση από την Ethernet; (έχω διαβάσει πολλά διαφορετικά σχόλια στα διάφορα forum) 3. Έχει σχέση το πόσο καινούριος χρήστης είσαι όταν κατεβάζεις ένα αρχείο από torrents; Γενικά, κατεβάζω με μ.ό. 10 kb/s (από 5 μέχρι και 20 έχει φτάσει, ενώ σε σελίδες http κατεβάζει μέχρι και με 25...) ανεξαρτήτως του τι upload rate του έχω βάλει να κάνει...
karolos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 pantos paidia oson afora to upload ekana kapoies dokimes xtes!sthn arxh to eixa 5 kai eixa download apo 25 ews 35+!meta to ebala 12 up kai epese katey8eian to download sto 6!h syndesh moy einai tellas 384/128!telika ebala periorismo sto upload 6 kai eimai mia xara!ayta
Nik0s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 nomizw 10 i 12 prepei an toe xoume to upload stin 384 oxi?
Str Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 x-suze me!!!!! apo thassaloniki mia erotisi... prov OTE, ISP hol apl ram... edo kai 1 mina (peripou) opote kano kati sto net pou na apaitei polla connections (TORRENTS!!!!, alla kai pano apo 5 hubs se dc, polles selides taftoxrona) SERNOMAI sta 2-3 KB/s !!!!! to exei paratirisei kai allos afto ??? ama koitazo merikes selidoules apla, ola mia xara apo ftp ntua xoris p2p, piano kai 25-30 (aparadekto gia kapoion pou ton proto mina tis hol tou ram eixa KARFOTA OTI KAI NA EKANA 40-41) TI SKATA PAIZEI kserei kapoios???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.