georgepre10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Έχω αυτά τα δύο ποδοσφαιράκια και έχω δύο pc. Τους έχω συνδέσει, μοιράζονται ταχύτητα, αρχεία κτλ που σημαίνει ότι το δίκτυο λειτουργεί. Πως μπορώ να παίξω τώρα?
insomniac_new Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 ποιο απο τα 2 games θες; δεν είναι τπτ δυσκολο πάντως. Για το pes 4 που ξέρω βαζεις την ip του αλλου pc και ολα οκ(αφου πρωτα κανεις host)..
georgepre10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Ας πούμε για το pes. μου ζητάει κωδικό. τι πρέπει να κάνω? pm αν είναι...
Blackjim Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Ας πούμε για το pes. μου ζητάει κωδικό. τι πρέπει να κάνω? pm αν είναι... να αγορασεις το original. Δυστυχως δεν εχει πλεον IP to IP. Μπαινεις σε lobby για να παιξεις και θες ενα valid cd key και κωδικο. =\
Paralizer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 gia to fifa 2006 den einai tpt dyskolo...kane ta ekshs vhmata sto diko sou to pc grapse th ip address tou allou pc kai pata connect kai sto allo pc pata to button pou leei host tha ginei h syndesh kai ola etoima ennoeite oti sto diko sou mhxanhma gia na grapseis thn ip kai na kaneis connect prepei na pathseis prota to new elpizo na voithisa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.