Voorhees Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά σήμερα μου ήρθαν μερικά κομμάτια απο αυτές τις συσκευές υπερίθρων και δεν υπήρχε στα πακέτα κάποιος Driver. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό γιατί βρήκα απο το site τους όμως. Το π΄ροβλημά μου είναι πως εκεί δεν έχει κάποιο πρόγραμμα για να καταφέρω να μεταφέρω αρχεία απο το PC στο κινητό και το αντίστροφο. Όποιο μπορεί να βοηθήσει.......άς το κάνει .
Voorhees Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Θα ήθελα πολύ να μάθω. Όταν έβγαζαν τα nForce 4 Και γενικός τα 939 είχα στο μυαλό τους κάτι το οποίο ονομάζεται αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση; Αυτή η συσκευή σε έναν nForce 2 λειτουργεί μια χαρά. Μπορώ να κάνω κάτι για να το διαβάσει; Έχω Windows XP SP1 και το σύστημά μου είναι 3000+ x64 512MB RAM.
Voorhees Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δέστε τι μου βγάζει και πέστε μου αν είναι λογικό. Πάνω που κατάφερα να στείλω απο κινητό σε PC δεν μπορώ να κάνω το αντίθετο γιατί μου βγάζει αυτό και μου ασπρίζει την οθόνη του κινητού μου.
IKARIWTHS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 blepw kai prospatheis na sthleis arxei bmp se k300,dokimase na sthlei jpg kai megethos<1mb
Voorhees Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Φίλε προσπάθησα να στείλω απο τα πάντα αλλά τίποτα. Χτές κατάφερα μια φορά να στείλω κάτι εικόνες αλλά.......την μία την έβγαλε τελείως άσπρη, την άλλη με κάτι γραμμες σε όλη την εικόνα και την άλλη ούτε και το ίδιο δεν μπορεί να δώσει αιτιολόγιση. Ακόμα και MP3 κατάφερα να στείλω αλλά με ήχο....άστα να πάνε. Χάλι μαύρο κατάμαυρο. Τι πρέπει να κάνω για να απαλαγώ απο αυτά;
Voorhees Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά εδώ και παραδείγματα με εικόνες που ανέβασα. Επέλεξα κάτι μικρό για να το ανεβάσω κι εδώ. Δέστε αποτελέσματα κα πέστε μου τελικά τι φταίει; Γιατί όταν του την βαρέσει στέλνε με σάπια ποιότητα ή διαφορετικά δεν στέλνει καθόλου; 51369_wallpaper110.bmp Αντίγραφο (1) του 51369_wallpaper110.bmp
gefst2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 σε μια παρομια προσπαθεια που εκανα κ εγω διαπιστωσα οτι στο ινφραρεντ ανταπτορακι του λειπουν καποια στοιχεια μεσα του οποτε η το πας πισω η το πετας
Voorhees Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 τι; Θα στείλω τον υπάλλιλο του e-shop εδώ για να βρει λύση γρήγορα. 2 Αγόρασα ΚΑΙ τα 2 κάνουν τα ίδια.
Voorhees Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Τελικά μίλησα με έναν υπάλλιλο και σήμερα τα έστειλε με ΕΛ.ΤΑ. για να τα δούν. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα με βγάλουν και τρελό γιατί τα λεφτά μου δεν τα έχω για πέταμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.