Προς το περιεχόμενο

USB2.0 IFRARED NOTEBOOK ADAPTER δεν έχει πρόγραμμα.

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα μου ήρθαν μερικά κομμάτια απο αυτές τις συσκευές υπερίθρων και δεν υπήρχε στα πακέτα κάποιος Driver. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό γιατί βρήκα απο το site τους όμως. Το π΄ροβλημά μου είναι πως εκεί δεν έχει κάποιο πρόγραμμα για να καταφέρω να μεταφέρω αρχεία απο το PC στο κινητό και το αντίστροφο.

Όποιο μπορεί να βοηθήσει.......άς το κάνει :) .

Δημοσ.

Θα ήθελα πολύ να μάθω.

Όταν έβγαζαν τα nForce 4 Και γενικός τα 939 είχα στο μυαλό τους κάτι το οποίο ονομάζεται αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση; Αυτή η συσκευή σε έναν nForce 2 λειτουργεί μια χαρά. Μπορώ να κάνω κάτι για να το διαβάσει;

Έχω Windows XP SP1 και το σύστημά μου είναι 3000+ x64 512MB RAM.

Δημοσ.

Δέστε τι μου βγάζει και πέστε μου αν είναι λογικό.

Πάνω που κατάφερα να στείλω απο κινητό σε PC δεν μπορώ να κάνω το αντίθετο γιατί μου βγάζει αυτό και μου ασπρίζει την οθόνη του κινητού μου.

18px.gif

Δημοσ.

Φίλε προσπάθησα να στείλω απο τα πάντα αλλά τίποτα.

Χτές κατάφερα μια φορά να στείλω κάτι εικόνες αλλά.......την μία την έβγαλε τελείως άσπρη, την άλλη με κάτι γραμμες σε όλη την εικόνα και την άλλη ούτε και το ίδιο δεν μπορεί να δώσει αιτιολόγιση. Ακόμα και MP3 κατάφερα να στείλω αλλά με ήχο....άστα να πάνε. Χάλι μαύρο κατάμαυρο. Τι πρέπει να κάνω για να απαλαγώ απο αυτά;

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και παραδείγματα με εικόνες που ανέβασα.

Επέλεξα κάτι μικρό για να το ανεβάσω κι εδώ.

Δέστε αποτελέσματα κα πέστε μου τελικά τι φταίει;

Γιατί όταν του την βαρέσει στέλνε με σάπια ποιότητα ή διαφορετικά δεν στέλνει καθόλου;

post-30801-129062926029_thumb.jpg

51369_wallpaper110.bmp

post-30801-129062926031_thumb.jpg

Αντίγραφο (1) του 51369_wallpaper110.bmp

Δημοσ.

σε μια παρομια προσπαθεια που εκανα κ εγω διαπιστωσα οτι στο ινφραρεντ ανταπτορακι του λειπουν καποια στοιχεια μεσα του οποτε η το πας πισω η το πετας

Δημοσ.

Τελικά μίλησα με έναν υπάλλιλο και σήμερα τα έστειλε με ΕΛ.ΤΑ. για να τα δούν.

Θέλω να πιστεύω πως δεν θα με βγάλουν και τρελό γιατί τα λεφτά μου δεν τα έχω για πέταμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...