Luxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 με ποιο προγραμμα μπορω να κανω ενα τραγουδι Karaoke; λογικα πρεπει να υπαρχουν τετοια προγραμματα και να κανουν πολυ καλα την δουλεια τους. το λεω αυτο για εχω κατεβασει ορισμενα karaoke mp3 και ενυπωσιαστηκα. βεβαια παιζει και το αλλο ενδεχομενο. ορισμενα τραγουδια να κατασκευαζονται εξαρχης και σαν karaoke..
cozzyzz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δύσκολα βάζεις. Απο ότι γνωρίζω (χωρις να είμαι σίγουρος) για να φτιάξεις karaoke πρέπει να έχεις το midi αρχειο του τραγούδιου που θέλεις. Ανοίγοντας το Midi αρχείο (τύπου sequencer) με κατάλληλο πρόγραμμα, βλέπεις ξεχωριστά τα κανάλια ήχου της σύνθεσης (multi-recording) και σου δίνεται η δυνατότητα να αφερέσεις-πρεσθέσεις-επεξαργαστείς κάποιο. Έτσι στην περίπτωση του karaoke αφαιρείς το κανάλι της φωνής ή το βάζεις να ακούζετε πολύ πιο σιγά απο τα όργανα. Τέλος. Μετά το μόνο που σου μένει είναι να περάσεις τους στίχους σε υπότιτλους με ενεργή μπάρα αναπαραγωγής (πιθανόν να υπάρχει και site με έτοιμες λίστες και αρχεία υποτίτλων για import). Άλλη λύση (μή προτεινόμενη) είναι να ανοίξεις το τραγούδι που θέλεις με έναν δυνατό Wave editor (τύπου soundforge-Audition-WavLab-blabla) και να αφαιρέσεις τις μεσαιες συχνότητες. Αν η φωνή είναι λεπτή να αφαιρεσεις και αρκετές ψηλο-μεσαίες, αν είναι χοντρή να αφαιρέσεις παραπάνω χαμηλο-μεσαίες). Με αυτόν τον τρόπο ρίχνεις την ένταση της φωνής του τραγουδιού αρκετά χαμηλά (σε επίπεδο έντασης) κρατοντας έτσι τα υπόλοιπα όργανα σε μεγάλη ένταση. Αυτό δέν είναι προτεινόμενο αν θές ποιοτικό και αξιοπρεπή αποτέλεσμα γιατί αλλιώνεται όλο το φάσμα συχνοτήτων με αποτέλεσμα να υπάρχει τραγική παραμόρφωση. Αααααααλη λύση: Να βρείς έτοιμα τα karaoke κατεβάζοντας τα απο το net (εφόσον είναι ελεύθερα τα πνευματικά δικαιώματα) και να ξεμπερδεύεις. Αυτά τα λίγα. Αλλα μή βασίζεσαι στα λόγια μου γιατί μπορεί να υπάρχει και έτοιμο πρόγραμμα (που βάζεις video clip και στο βγάζει karaoke σε δευτερόλεπτα <σχεδόν απίθανο>) και να μή το ξέρω καθώς δεν ασχολούμε με karaoke παρα μόνο με ήχο.
gvarel Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 karaoke builder studio dart karaoke author power video karaoke και άλλα πολλά αλλά είναι shareware αν ψάξεις όμως μπορεί να τα βρείς ξέρεις....πώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.