kostelo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 πρεπει να στειλουμε οσο το δυνατο περισσοτεροι επιστολες στον πρωθυπουργο μας,ο Θεος να τον κανει,μπας και παρει χαμπαρι τι γινεται γιατι ειναι ο μονος αμεσος τροπος να διαμαρτυρηθουμε σ αυτον.ελπιζω να το κανουν και θεμα στις τηλεορασεις αν γινει μεγαλος ντορος μηπως κι επεμβει αυτεπαγγελτα ο τσιαμτσικας.
Iron_Druid Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Αν κανω deface το ote.gr θα φταιω εγω μετα ;
yiah Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 To mynima pou esteila sto grafeio tou pro8ypourgou : http://www.primeminister.gr/gr/submit.asp " Κύριε πρωθυπουργέ θα πρέπει να είστε περήφανος αφού σήμερα μια εξαγγελία σας έγινε πράξη. Το ΦΘΗΝΟ και ΓΡΗΓΟΡΟ Internet. Θα πρέπει να είστε υπερήφανος και για τους Υπουργούς σας που μας λένε κατάμουτρα οτι οι αυξήσεις δεν είναι τόσο μεγάλες όσο λένε τα ΜΜΕ ' date=' λές και δεν μπορούμε να βγάλουμε το κομπιουτεράκι και να υπολογίσουμε σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΟΤΕ οτι οι αυξήσεις φθάνουν εώς το 240% !!! Δυστηχώς στην χώρα της ΑΡΠΑΧΤΗΣ , στην χώρα του δίχως ΑΥΡΙΟ , να ξέρετε οτι υπάρχουν κάποιοι νέοι που δεν θα αφήσουν όλους εσάς τους πολιτικούς να τα ισοπεδώσετε ΟΛΑ. Έχουμε πολύ μεγαλύτερη δύναμη απο όσο νομίζετε και θα σας χτυπήσουμε εκεί που πονάτε... Φιλικά. " Antista8eite pleon gia autin tin gamimeni xora...[/quote'] παιδια αν στειλουμε ολοι απο ενα μαιλ, ειναι πολυ σημαντικο!! ουτε κοπω κανει! για φαντασου αυριο να παρει 2000-3000 μαιλ που θα τον κραζουνε για τις αυξησεις!! και μη μου πειτε αφου το ξερουν! και εγω ξερω οτι ο διπλα μπορει να πειναει αλλα αν δε μου ζητησει φαι δε θα του δωσω!! αν δε δειξουμε την εντονη δυσαρεσκεια μας πως περιμενεις να καταλαβει ο αλλος; δηλαδη να περιμενουμε να ερθουν απο το γραφειο του κωστακη η του γιωργακη να μας ρωτησουν; οσο δε μιλαμε κανουνε!! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ! σιγουρα πρεπει ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ειτε στην εκθεση ειτε στην κηφισιας. να αλυσοδεθουμε στην εισοδο 1-2 μερες να γινουνε ρεζιλι ΔΙΕΘΝΟΣ!!! Η 1η ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ στην ιστορια θα λενε στο CNN!! απο μια τριτοκοσμικη περιοχη τις ΕΕ edit καλα η φωτο στο σαιτ του κωστακη ολα τα λεφτα!Q σου λεβεντη μου! :grin:
Red_Phantom Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 πρεπει να στειλουμε οσο το δυνατο περισσοτεροι επιστολες στον πρωθυπουργο μας,ο Θεος να τον κανει,μπας και παρει χαμπαρι τι γινεται γιατι ειναι ο μονος αμεσος τροπος να διαμαρτυρηθουμε σ αυτον.ελπιζω να το κανουν και θεμα στις τηλεορασεις αν γινει μεγαλος ντορος μηπως κι επεμβει αυτεπαγγελτα ο τσιαμτσικας. Ακομα περιμενουν οι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΑ PC που υποσχεθηκε ο κυριος πρωθυπουργος. Παλι θα τα πληρώσουν οι μαλκες οι φοιτητες. Α ρε 17 Νοεμβρη που θελουνε.
asgan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Η διεύθυνση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού: [email protected]
yiah Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Κάποιος ανέφερε για την COMDEX που είναι το Σαββατοκύριακο... Πληροφοριακά για όποιον ενδιαφέρεται: Νομίζω πως είναι μια καλή ιδέα να γίνει μια ήσυχη διαμαρτυρία στην είσοδο της έκθεσης ή ακόμα και στο περίπτερο του ΟΤΕ που συμμετάσχει στην έκθεση (2 C1-C2) Τρόποι μετάβασης Οργανωθείτε! παιδια ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ αν το αφησουμε παει!!! πρεπει πριν τελειωσει ο μηνας να γινει κατι!!!! τοσο καιρο λεγαμε για τις ακριβες dsl τωρα.... μονο το on/off στους υπολογιστες δε χρεωσαν ακομα!!! προτεινω να ανοιξει αλλο τοπικ οχι με σχολιασμο της ειδησεις αλλα με ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ η ας γινει καποιο σαιτ με λινκ σε ολα τα ελληνικα fora για το θεμα αυτο να μαζευτουμε οσο το δυνατο περισσοτεροι!! ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ!!!!!!
Iron_Druid Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Αν κανω deface το ote.gr θα φταιω εγω μετα ;
Dark_son20 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 kane re file na se doume...to ksanapes...
telegamesvg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Εγω παντως το δικο μου μυνηματακι το εστειλα ..... Ας αρχισουμε τωρα να κατακλυζουμε και τον ΟΤΕ και τα κομματα ...και φυσικα τα καναλια με email ...
CyberWalker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Εγώ καθώς και πολλοί άλλοι φοιτητές που εδώ και καιρό απαιτούμε μερίδιο στο ADSL (αφού βρισκόμαστε εκτός του αστικού κέντρου των Χανίων, στην Πολυτεχνειούπολη στα Κουνουπιδιανά), ΑΠΟΡΩ, θα αποκτήσουμε άραγε ΕΣΤΩ KAI ΤΩΡΑ τη δυνατότητα να μεταβούμε σε κάτι φθηνότερο;! Ήδη σε ότι αφορά την εναλλακτική τηλεφωνία έχω Forthnet και έχω διαπιστώσει 35% μείωση χρεών [μετά από ενδελεχή μελέτη που έκανα με τους λογαρισμούς μου] και στους γονείς μου αυτές τις μέρες αλλάζω σε Tellas. Αν μπορέσω θα κάνω το ίδιο και για το κινητό. Θα μεταβώ σε vodafone διατηρώντας όμως τον αριθμό της cosmote... (πλέον ντρέπομαι να λέω ότι έχω cosmote! :-P ) Το μπουκοτάζ που πονά μια επιχείρηση είναι ότιδήποτε μεταφράζεται τελικά σε χρηματοοικονομικό επίπεδο ΚΑΙ ΜΟΝΟ! :wink: ΥΓ : Έχει καταντήσει από τα πιο φλέγοντα των φλεγόντων αυτό το topic! Γουστάρω!
NonLinear Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Panahs opos to pes einai san to anti-ote site blog poy eftiaksa na les oti einai geloio kai den isxioun ayta pou leei. anyway ego prospathisa na kano tin arxi den exo prob gia kati pio organomeno... http://anti-ote.blogspot.com/ an do oti mexri aurio den exei perasei tha to sbiso einai dio klik ipothesi. Telika isos to mono pou exei simasia einai na akoustoume o tropos den exei simasia... a kai ena paidi pou ebale tellas adsl... ok tora tha ta akoumpas sti dei ki auti ston ote... xmmm toses etairies ipirxan itan anagki na dialekseis tin tellas? ego tha dialega vivodi
tzoykas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 getty o pro8ypourgos einai perissotero tis ilikias mas kai xerei tin glossa tis neolaias. kai epeidi xero oti ta diabazei ola ta email... giauto kai den kolosa na tou ta po opos ta nio8o. Ο μόνος τρόπος να σιγουρευτείς ότι ο πρωθυπουργός της χώρας διαβάζει όλα τα e-mail είναι να τα διαβάσετε παρέα. Οπότε μιας και πίνετε καφέ μαζί, μη του στέλνεις e-mail, πέστου το κατάμουτρα. Ας μη γινόμαστε τόσο αφελείς σε αυτά που γράφουμε. Αν νομίζεις ότι ο πρωθυπουργός και ο κάθε πρωθυπουργός έχει χρόνο, όρεξη και καϊλα να διαβάζει 1000 mail για τον πΟΤΕ γελιέσαι οικτρά. Σε όλους όσους αναφέρονται στις εναλλακτικές θα πω το εξής: αυτή τη στιγμή ο μέσος (και μη) χρήστης internet στην Ελλάδα ΔΕΝ έχει εναλλακτικές λύσεις. Ο πΟΤΕ κρατάει και την πίτα και το μαχαίρι. Εναλλακτικοί παροχείς (πραγματικά και ουσιαστικά) δεν υπάρχουν. Κάποιες εταιρίες όπως η Vivodi και η Telepassport (νομίζω), διαφημίζουν ότι έχουν αυτόνομο δίκτυο αλλά είναι τόσο περιορισμένο και τοσο κακοδιαχειρισμένο που το μόνο που καταφέρνουν είναι να δίνουν κι άλλους πελάτες στον πΟΤΕ. Εγώ προσωπικά αν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, ακόμα κι αν κόστιζε περισσότερο ή δεν είχε τόσο καλή εξυπηρέτηση (απλά καλή ταχυτητα) θα το προτιμούσα μόνο και μόνο για να μικρύνω την πίτα του πΟΤΕ. Όμως τυχαίνει να μένω στη Θεσσαλονίκη που αυτές οι εταιρίες δεν έχουν επεκτείνει το δίκτυό τους. Ας μη πω για τη Vivodi που έκανε εκείνη την αμίμητη κίνηση να φέρει το ADSL2 στην Ελλάδα (μιας και ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εργασίες για το απλό ADSL και κάλυψε όλη την επικράτεια ......). Αυτό δείχνει πόσο κοντόφθαλμοι και αδιορατικοί είναι οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Και φυσικά αυτό λειτουργεί υπέρ του πΟΤΕ. Με την πρώτη ευκαιρία θα αποκολληθώ από το DSL μέσω ΟΤΕ και θα κοιτάξω να κινηθώ στο δορυφορικό (αν υποθέσουμε ότι δε θα χρειάζεται να πληρώνω ένα νεφρό κάθε μήνα). Είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ τώρα για να στερήσω πλήρως το έσοδο από τον πΟΤΕ. Όσο για το αν θα εγκριθούν οι αυξήσεις, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα εγκριθούν (ίσως όχι ακριβώς αυτές αλλά θα εγκριθούν κάποιες). Μη ξεχνάτε ότι ο πΟΤΕ φορολογείται και αυτά τα χρήματα γεμίζουν τα ταμεία του κράτους. Όπως επίσης δε μου έχει αποδείξει η ΕΕΤΤ ότι είναι ο "αρχων" που μπορεί να ελέγχει και να θεσμοθετεί χωρίς παρεμβάσεις. Ας ελπίσουμε ότι σε κάποια από αυτά που λέω θα βγώ ψεύτης, γιατί αλλιώς έχουμε κάνει ακόμα ένα βήμα προς το Μεσαίωνα. Αλλά θα μου πεις είμαστε νοσταλγικοί τύποι ......
CONAN_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Αίσχος, απαράδεκτοι αυτοί που το σκέφτηκαν αυτό...Βλέπετε οτι υπάρχουν λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις. Άσχετοι με το αντικείμενο..Τι να πω...Φτιάχνουμε ανέκδοτα για τις άλλες χώρες...
BLISS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Gia na eimaste kai epikairoi, gia fantasteite th neolaia tou '74 na antidrousan kai na apaitousan, ME EPISTOLES. Poso mallon me email... EXOUME AYTA POY MAS A3IZOUN
CyberWalker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Το υπουργείο οικονομικών προειδοποιεί : Συνέργια με σύνταξη στο παρόν thread θα στοιχίζει από 06/12 στην υγεία της τσέπης σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.