Coilworks Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν, αν και είδα αρκετά threads για το θέμα αυτό δεν βρήκα απάντηση σε αυτό που ψάχνω. Γράφω καθημερινά με το Nero cd φωτό που βρίσκονται τακτοποιημένες σε φακέλους με αντίστοιχα ονόματα. Συνήθως είναι κάπως έτσι: '15-11-05 ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ'. Μέχρι τώρα τα έγραφα στα αγγλικά και δεν υπήρχε πρόβλημα αλλά τελευταία που τα γράφω με ελληνικά όπως παραπάνω, οι φάκελοι μετονομάζονται σε '15-11-05~1'. Αυτό το '~' χρησιμοποιούσαμε στα DOS για συντόμευση αλλά δεν έχει να κάνει εδώ εφ'όσον με τα αγγλικά δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσα να κάνω; Έχω ήδη επιλέξει ένα font που υποστηρίζει ελληνικά και έχω εγκατεστημένους τους περισσότερους τύπους ελληνικών απο το Regional Settings του Control Panel. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
panos78 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Οι ρυθμίσεις σου πρέπει να είναι όπως στην εικόνα:
Coilworks Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Ευχαριστώ panos78 αλλά απ' ότι βλέπω ούτε αυτές οι ρυθμίσεις λύνουν το πρόβλημα μου.
panos78 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 10. Why can I not achieve a filename longer than 64 characters? You are limited to the Joliet file format which only supports up to 64 characters for filenames. We have an option in Nero to relax the ISO 9660 restrictions, but this is only referring to the full path of the files location. For example: C:\Program Files\Ahead\Nero Burning Rom\Nero.exe is only 7 characters long as a file, but uses 50 characters for the full path. The Joliet file system allows filenames with up to 64 Unicode characters only. The ISO Level 1 file system allows filenames in 8+3 format and the Level 2 with up to 31 ISO characters. Currently there is no way to store filenames with more than 64 characters on an ISO or Joliet CD. Longer filenames are possible with UDF file system as it is supported by InCD. Αυτό το βρήκα στη σελίδα του NERO. Ίσως είναι η απάντηση για το πρόβλημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.