Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Hiren BootCD

tex439

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To provlima me to hiren bootcd pou exw ine oti enw me to palio mou sistima litourgi mia xara sto kainourgio sistima tis ipografis mou den litourgi. kani boot apo to cd kai otan epilego mia entelo aspoume gia na eleksi kati mou grafi ta pratakato:

Creating 50Mb Ram Drive as R:

Invalid Drive Specification

File Creation Error

Bad command or file name

!!Error Creating RamDrive!!

Press any key to continue...

kai otan patiso kapio koumpi me vgazi sto a:\

mipos kserete ti simveni?

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εγώ από χτές έχω πρόβλημα με το Hiren'S Boot CD 7.5

και δεν φορτώνει σε κανένα από τα 4 μηχανήματα που

προσπάθησα να κάνω βοοτ με υσμπ σαπόρτ.

αυτά.

Δημοσ.

ναι ε? δεν μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ένα περίπου τι εχεις κάνει? το χρειάζομαι το πρόγραμμα αυτό για να κάνω check up στο νέο PC.τι μπορώ να κάνω στο σατα δίσκο? αφού δεν αλλάζει τίποτα. Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Μάλλον είσαι τυχερός που φτάνει μέχρι εκεί. Σε μένα (δοκιμασμένο σε τρία πανομοιότυπα μηχανήματα) φτάνει μέχρι μία μαύρη οθόνη και κολλάει. Ολα τα μηχανήματα που δε δουλεύει είναι AMD64 3200+ ή 3400+ με 2GB ram, 6600GT ή 6600, 3 διαφορετικές msi μητρικές (η μία SLI), sata δίσκους κ.λ.π. Σε μικρότερα μηχανήματα (P3) με PATA δίσκους δουλεύει το ίδιο cd μιά χαρά... Εχω την υποψία λοιπόν πως δε συμπαθεί τον AMD64 ή τους sata δίσκους.

edit:

Την απάντηση έγραψα μάλλον αφηρημένα αφού αναφερόμουν στο MiniPE... Το Hiren's boot CD μου δούλεψε παντού αλλά δεν είδε ποτέ sata δίσκους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...