antonio4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με το εξής "πρόβλημα" μου: θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να επεξεργαστώ τα σκαναρισμένα αρχεία μου. Δε τα θέλω σε μορφή εικόνας. Είναι αρχεία κειμένου στα οποία θέλω να αλλάζω κάποια σημεία του κειμένου. Η βοήθεια σας θα με γλύτωνε από πολύ κόπο.
panos78 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί αρκετές φορές. Με μια μικρή αναζήτηση βρήκα 116 θέματα. Για να μην παιδεύεσαι και εσύ με την αναζήτηση το καλύτερο πρόγραμμα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι το Abbyy Finereader 8.0 Professional. Αν θυμάμαι καλά, υποστηρίζει 170 γλώσσες, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα
antonio4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Έκανα αναζήτηση αλλά τα περισσότερα topic αναφέρονται σε χειρόγραφα κείμενα. Εγώ μιλάω για δακτυλογραφημένα. Να υποθέσω ότι αφού "δουλεύουν" με τα χειρόγραφα θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα με τα δακτυλογραφημένα;
panos78 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Σίγουρα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα με τα δακτυλογραφήμένα. Αν θυμάμαι καλά χρειάζεται να κάνεις την σάρωση τουλάστον με 300dpi για να έχεις καλή απόδοση.
antonio4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Κανένα free προγραμματάκι καλό γνωρίζει να μου προτείνει κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.