Προς το περιεχόμενο

Dreamweaver mx2004

Aussie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το εν'λόγω πρόγραμμα,είναι στα frames.Έχω φτιάξει μια σελίδα που περιέχει 3 frames συνολικά.Κάνοντας την save as, δημιούργησε 4 αρχεία html (3 για τα frames και 1 για την κεντρική).Όταν εγώ πάω να μετονομάσω την κεντρική σε index.html,χάνονται όλες οι πληροφορίες απο αυτήν,αφού πλέον δεν επικοινωνούν τα frames μεταξύ τους.Τα frames εξ'ορισμού παίρνουν ονόματα όπως, untitledFrame-1,untitledframe-2 κτλ,με τα γνωστά αποτελέσματα όταν εγώ μετονομάσω το κεντρικό σε index.

Το πρόβλημα είναι πως εγώ θα αλλάξω τα εξ'ορισμού ονόματα,ή τι άλλο μπορώ να κάνω;

Δημοσ.
:).... Δεν το έχω μυστικό,απλά είχα κάνει λάθος τελικά....Οι σελίδες που δημιουργεί το dreamweaver όταν κάνεις frames,δεν αλλάζουν τα εξ'ορισμού ονόματά τους (frame1,2,κτλ..)...Μπορείς όμως άνετα να μετονομάσεις την κεντρική μόνο σελίδα (συνήθως 'frameset') σε index.htm ώστε να την χρησιμοποιήσεις σαν κεντρική.
Δημοσ.

Το πρόβλημά μου είναι ότι στο dreamweaver MX 2004 τα flash μπουτόν δεν δέχονται ελληνικούς χαρακτήρες και στο preview δίνουν κάτι αλλαμπουρνέζικα!!!

Δημοσ.

Πρώτα απο όλα καλοσώρισες στο forum :)

Έχει συζητηθεί ξανά το πρόβλημα,και αν δεν κάνω λάθος είχε δοθεί λύση,την οποία και δυστυχώς δεν θυμάμαι τώρα...κάνε ένα search 'dreamweaver kai ellinika'

και θα βρεις αρκετά για το θέμα

Π.Χ....http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?searchid=267797

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, την λύση την είχα δεί ήδη εφάρμοσα τις αλλαγές στον πίνακα ελέγχου αλλά τίποτα στο pc μου!

Δημοσ.

Μήπως έχεις γενικευμένο πρόβλημα με τις ελληνικές γραμματοσειρές στο pc σου;

Επίσης μέσα απο το dreamweaver κοίταξε και τη default γραμματοσειρά που έχεις,--->page properties-->title/endoding-->ελληνικά windows

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου τα δοκίμασα όλα το μόνο που έπιασε είναι η επιλογή της γραμματοσειράς symbol και το text του flash γραμμένο στα αγγλικά! Μόνο έτσι βγάζει ελληνικά! Να είσαι καλά!

Δημοσ.

8ελω να βάλω ένα text frame σε συγκεκριμένο σημείο μέσα σε table... εφικτό? μου έχει βγάλει τον θεο και άκρη δεν έχω βρει @:-(

Δημοσ.

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγγεκριμμένος; Τι ακριβώς εννοείς text frame μέσα σε table; Να γράψεις κείμενο μέσα σε table;

Δημοσ.

Να κάνω μια σελίδα σταθερή και πατώντας το λινκ να αλάζουν μόνο τα κείμενα. δηλαδή μια φόρμα κειμένου 8έλω σε μορφή frame. Η τεξτ αρεα να είναι πάντα το ίδιο πχ 500χ300. και αμα τα περιεχόμενα χρειάζονται παραπάνω χώρο να βγάζει μπάρα και όχι να μεγαλώνει η τεξτ αρεα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα στην αρχική μου σελίδα στο dreamweaver το κομμάτι μουσικής να παίζει αυτόματα με το που θα μπαίνει κάποιος χωρίς να πατάω μπουτόν. Επίσης η σελία που έφτιαξα είναι html και τα flashακια που έβαλα στον browser δεν παίζουν. Υπάρχει δυνατότητα να τα δώ; Ευχαριστώ πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...